Hava Durumu

12 aydan beri büyük tehlikeler saçıyor!

Yazının Giriş Tarihi: 15.08.2017 08:31
Yazının Güncellenme Tarihi: 15.08.2017 08:31

"1000 Konutlar semti sakinleriyiz.
Yıldırım ilçesi Kaplıkaya bölgemizde bulunan Esengül Sokak'taki yıkılan Polis Blokları önündeki bir elektrik direği ve elektrik kutusu çok tehlikeli bir şekilde on iki aydan bu yana aynen fotoğrafta görüldüğü şekilde duruyor.


İyiden iyiye yan yatan elektrik kutusunda elektrik enerjisi de var. Elektrik direğinde de.
Çocuklarımızın burada başlarına hiç beklenmedik bir olay da gelebilir.


Bu arada yıktırılan Polis Blokları'ndan geriye kalan inşaat atıkları araları geceleri de bazı kişiler tarafından maalesef tuvalet gibi kullanılıyor.
On iki aydan bu yana yaşamış olduğumuz sorunumuzun çözümü için başta UEDAŞ sayın yetkilileri olmak üzere ilgili belediyemiz birimlerinin artık harekete geçmelerini önemle rica ederiz."
Saygılarımızı sunuyoruz.." Burhan NİŞLİ

Ceplere yeni vergi

"Bildiğim kadarıyla TRT teşkilatı için bugüne kadar sarf ettiğimiz elektrik enerjisi faturalarına bir ilave yapılıyordu..
Bu yetmedi herhalde ki şimdi de satın alacağımız cep telefonları ve tabletler için TRT bandrol ücreti olarak ödediğimiz yüzde altılık pay, yüzde on oranına çıkarılmış..
Bir vatandaş olarak bu yeni uygulamaya çok şaşırdım.
Çeşitli yayın organlarında TRT'nin yaptığı büyük harcamalar günlerce kamuoyuna yansıtıldı.
Türk halkı da ne zamandır kemer sıkmaya çalışıyor ve harcamalarını kısmaya çalışırken buna TRT teşkilatının da uyması ve harcamalarını asgari düzeye indirmesi gerekmez mi?.
Vatandaşlar olarak bizlerin sırtına yükledikleri vergiler yeter. Unutmayalım ki, bina vergilerimize de yeni zamlar geldi. Ama aldığımız maaşlar hep aynı.. Haksız mıyım?.." Ş. Tahir ÜÇOK

UEDAŞ'ın dikkatine!

"İşim gereği şehrimizde dolaştığım çeşitli semtlerde beton elektrik direklerinin değiştirilmesi için çalışmalara başlanıldığını gördüm.
Getirilen yeni, uzun beton direkler yol kenarlarına bırakılmış bekliyor..
Eski direklerin biraz yanlarına da yeni direklerin dikilmesi için derin çukurlar kazılmış ve bu çukurların çevresi de içten betonlanmış ve bu şekilde bırakılmış.. Kazılan derin çukurlar için maalesef hiçbir güvenlik önlemi alınmamış!..
Bu çukurların çoğu vatandaşların gelip geçtiği yaya kaldırımlar üzerinde adeta birer tuzak gibi duruyor. Buradan geçen bir insan farkında olmadan veya dalgınlıkla bu çukurlara düşebilir, ayağı, bacağı kırılabilir.
Çukurların yanlarına veya üzerlerine dikkat çekici, uyarıcı birer güvenlik malzemesi veya işaretleri koymak çok mu zor?.
UEDAŞ'ın bu işleri yapan firmaya uyarıda bulunması çok yerinde olur kanaatindeyim.
Dikkatlere saygıyla sunarım." V.Kamil ÖZTÜRK

Ömerbey'de bir gölcük

"Mudanya ilçemizdeki Hacıbaba Camii yan tarafından sahile inen Ömerbey Mahallesi'nde bulunan Yıldız Apartmanı'nın ön kısmı her yağmur yağışı sonrasında fotoğrafta görüleceği gibi adeta bir göl haline geliyor.


Yaya vatandaşların buradan gelip geçmelerinde problem yaratan durumun ele alınıp gerekli iyileştirmelerin yapılmasını ilgililerden rica ediyoruz.
Saygılarımızla." Haber Hattı

Yazarkasa 'iddiası'!..

"Yedi ay önce aldığım yazarkasa son üç aydır beş kez servisine, en az beş- altı kez de merkezlerine gitmesine rağmen arıza bir türlü giderilemedi.
Firmanın çağrı merkezlerini arayıp cihazın değişmesini istediğimi söylediğimde 'cihazı gönderin arıza kaydı açalım' diyorlar.


Cihazı gönderiyorum ama geri geldiğinde aynı gün arıza yine devam ediyor.
Umarım Olivetti yetkilileri bu arızalı cihazın yenisini gönderirler. Saygılarımla.." Erhan DEMİREL

BURULAŞ'ın dikkatine!

"Gemlik ile Mudanya arasında çalışan 104 no'lu özel halk minibüsü daha ilk durak olan Mudanya iskelesinden tamamen dolu olarak kalkıyor.
Yolcular araca itiş kakış zorluk içinde biniyor. Ara duraklardan binmek isteyen yolcular için de araçta zaten yer kalmıyor.
Toplu taşımada ayakta yolculuk olabilir ama minibüs çok dar. Kartlı ödeme olmayıp nakit para da alındığı için ilgililer bu durumu takip sisteminden göremezler.
Umarım BURULAŞ yöneticileri tarafından işaret ettiğimiz konu hakkında gerekli inceleme yapılabilir ve bir çözüm üretilir." Özgür ER

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.