Hava Durumu

3. Elif Sokak unutuldu mu?

Yazının Giriş Tarihi: 12.06.2019 08:49
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.06.2019 08:49

"Osmangazi ilçesi, Bağlarbaşı Mahallesi, 3. Elif Sokak ve civarında oturan vatandaşlar olarak bu yoldaki son derece olumsuz durumun fotoğrafını Bursa Hakimiyet Gazetesi'ndeki köşenize sayın ilgililere aktarmanız ricasıyla gönderiyor ve lütfen yayınlamanızı rica ediyoruz.


Sokağımızda bir süre önce bazı bölümlerde yapılan altyapı çalışmalarından sonra 3.Elif Sokağımızdaki bazı kesimler aynen bu şekilde ve perişan denilebilecek bir halde uzun zamandan beri böylece duruyor.
Bozuk asfalt yolda yapılması gereken yama onarım çalışmaları herhalde unutuldu ki
3.Elif Sokağımız şu anda delik deşik.
Ayrıca kesilen asfalt kenarları da araçlarımızın lastiklerini berbat ediyor.
3.Elif Sokak'ta artık gereken onarım çalışmalarının bir an önce yapılmasını sayın ilgililerden rica ediyor ve peşin teşekkürlerimizi sunuyoruz..
Saygılarımızla.."

Bölge sakinleri adına Arif S. ve komşuları

ORASINI BURBAK ÇALIŞTIRMALIDIR

"Osmangazi ilçesi, Heykel semtinde Verem Savaş Dispanseri üzerindeki Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün arsasına otopark yapılacakmış.
Bu otoparkı otoparkçılık konusunda yetişmiş bir kadrosu olan BURBAK'ın işletmesini öneririm.
Böylece, her alınan ücret resmi olarak kayda geçmekte, devlete vergiler ödenmekte, vergi kaybı olmamakta.
Ayrıca, çalışanlar insan ilişkileri olarak yetişmiş kişiler. Bahse konu olan bölge eski Bursalıların oturduğu mahalledir. Orada görev yapacak olan görevli vatandaşlara daha nazik davranacaklardır.
Talebimizin değerlendirilmesini rica ederiz.

Çevre sakinleri

BUTON KIRIK, YAYALAR BURADA GÜÇ DURUMDA

"Haşim İşcan Caddesi üzerindeki Ördekli Kültür Merkezi BOİ durağı civarında usulsüz park eden araçların trafikçe çekilen otoparka giderken ve ilerisinde (alt kısımda) Elmalı Mahallesi'ne gidiş için karşı tarafa geçilince üst Elmalı Mahalle devamı ve Reyhan Mahallesi ve Cumhuriyet Caddesi'ne gidilebilen yaya geçidinde trafik
lambası ve gerekli yaya geçit çizgileri var.


Fakat buradan süratle geçen bazı araçlar yayalara tehlike saçıyor. Çünkü yaya geçidinden güvenle geçmeyi sağlayacak kumandalı trafik lambası gayri faal bir durumda. Trafik lambasına kumanda eden ve vatandaşların basması için konulan buton duyarsız kişiler tarafından kırılmış. Yani burada basma düğmesi yok.
Bu yüzden yayaları gördüğü halde durmayan bazı sürücüler, yaşlılara, engellilere maalesef yol vermiyor. Sayın ilgililerin dikkat nazarlarına saygılarımla sunarım." K.B.

GÜZELYALI PTT'Sİ NEDEN KAPALIYDI?

"7 Haziran 2019 Cuma günü Ramazan Bayramı bitmiş ve işyerleri de açılmıştı. Ama Mudanya, Güzelyalı PTT'sine gittim fakat kapalıydı. Oysa emsali olan bankalar ve kargo firmaları açıktı. Umarım Bursa PTT Başmüdürlüğü bu köşede bana aydınlatıcı bilgiler verebilir.
Saygılarımla.."

Özgür ER

ALO, BURASI BÜYÜKŞEHİR

ALTINŞEHİR'DE SORUN BİTTİ:- "Bursa Hakimiyet Gazetesi'nin 'Erdal ABİ - Vatandaş Hattı' köşenizde 29 Mayıs 2019 tarihli 'Altınşehir'e lütfen dikkat' başlıklı okur uyarı yazısı ilgili birimimiz tarafından incelenmiştir.
Yazıda '..Nilüfer İlçesi, Altınşehir Mahallesi, Gençlik Merkezi Tesisleri'nin önündeki rögar kapağı onarım bekliyor..' denilmektedir.
Bahsedilen adresteki baca kapağının ve parke yolun onarımı ekiplerimizce 29.05.2019 tarihinde yapılarak sorun giderilmiştir.
Bilginize sunar, iyi çalışmalar dileriz."

Büyükşehir Bld. Basın Yayın Halkla İlşk. Daire Başkanlığı

15 DAKİKALIK KISA PARKLANMA

"Nilüfer ilçesi, 29 Ekim Mahallesi Turan Dursun Caddesi'nde Cafe De Amor isimli işyerinin karşısında bulunan 15 dakikalık kısa süreli otopark yeri bazı araçlar tarafından sürekli şekilde işgal ediliyor. Ve bu da amacı dışında bir kullanım yaratıyor..
Bu konuda yetkili makamların gerekli denetimi yapmasını istiyoruz..Gerekirse bu park yerinin kaldırılıp iptal edilmesi de olabilir..
Sayın yetkililerin dikkatlerine sunarız."

Çevre sakinleri

ULUSLARARASI EN GÜZEL KARİKATÜRLER

KalDer Bursa ve Anadolu Karikatürcüleri Derneği iş- birliğinde; karikatür sanatını desteklemek ve bu sanatın gelecek nesillere ulaşmasına destek vermek amacıyla düzenlenen Uluslararası Karikatür Yarışması'nın 6.'sı tamamlandı ve ödüller sanatçılara gönderildi.


Yarışmanın tamamlanmasının ardından ödül alan ve finale kalan karikatürler Korupark AVM 3.kattaki açılış töreniyle sergilenmeye başladı.
Dünya çapında tanınmış usta sanatçıların karikatürleri 16 Haziran Pazar gününe kadar izlenime açık tutulacak.


Son derece ilginç eserlerin yer aldığı çalışmaları izlemenizi öneririm.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.