Hava Durumu

Altınşehir'de çamurlu dere

Yazının Giriş Tarihi: 06.09.2021 08:08
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.09.2021 08:08

İyi haftalar sevgili okurlar; Alttaki yakınmayı belki anımsarsınız. Çünkü daha önce bu uyarıya köşemde fotoğrafsız olarak yer vermiştim..
Kısa bir süre önce bu kez aynı konu fotoğraflarıyla ulaştı. BUSKİ'nin dikkatine sunmak için bir kez daha köşeme alıyorum.
Sorun şu:
"Nilüfer; Altınşehir Deresi haziran ayında BUSKİ tarafından temizlendi. Çamurlar belirli yerlere toplandı. Fakat toplanan çamurlar dere yatağından uzaklaştırılmadı.
Konuyu BUSKİ'ye bildirdim. BUSKİ Takip no=10001 no'lu kayıt no'su gönderdi. Fakat işlem sonuçlanmadı. Olası sorunlar yaşanılmadan konu belki dikkate alınır.
Yağmur sezonu başlamadan çamurların dere yatağından alınmasını talep ediyorum. Teşekkürlerimle." -Feridun TETİK/ Altınşehir Mah.

ALO; BURASI YILDIRIM

BUSKİ ONARDI:- "9/8/2021 tarihli gazetenizdeki köşenizde yayımlanan "Yoksa Yıldırım Dışında mıyız?" başlıklı, Umurbey Mahallesi Sakaldöken Caddesi'nden inişte, 4.Merdivenli Sokak'a gelmeden önce yol ortasında kazı yapıldığı ve gelişigüzel kapatıldığı için yolun toz toprak içinde kaldığını ifade eden okurun şikayeti incelenmiştir. Yapılan inceleme neticesinde habere konu olan adreste BUSKİ ekiplerince kazı çalışması yapıldığı tespit edilmiştir.
Çalışma sonrası BUSKİ ekiplerince gereken asfalt bakım ve onarım çalışmasının yapıldığı görülmektedir. Bilgilerinize sunarız." Yıldırım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Md.

TUŞ OLAN TABELALAR

"Nilüfer, Üçevler Mahallesi, Ünay Sokak'tan Çalı yoluna çıkışa konulan ve olası kazaları önleyen önemli bir trafik uyarı tabelası ile aynı sokakta yol zeminine monte edilmiş, tek yön işaretini uyaran tabela adeta tuş olmuş durumda!..
Resmen yerlerde sürünen trafik uyarı işaret levhaları çok zamandır bu şekilde. Bakalım bu durum daha ne kadar devam edecek? Uyarıyorum." -Özgür EKİCİER

GÜZELİM AĞAÇLAR SİZLERE ÖMÜR!..

"Nilüfer, Ataevler'de bulunan Yılmaz Akkılıç Kütüphanesi ile Magazin AVM'nin tam karşısında otopark olarak kullanılan ve belediyeye ait olduğu söylenen geniş ve boş alandaki iki güzel ağaç çok sağlıksız. Yazık olacak!.
Alan içindeki genç bir çınar ağacı kurumuş ve kökten devrilip gitmiş. Aynı yerdeki bir başka ağaç da kurumuş, çok yazık olmuş. Nilüfer Belediyesi ağaçlara hiç sulama yapmıyor mu acaba?." Saygılarımla." -Neveser ÖZDEMİR

CUMARTESİ YİNE BU KÖŞEDEYİZ..

Değerli okurlarım bugünkü yazılarıma burada noktayı koyuyorum..
11 Eylül Cumartesi günü yine bu köşede buluşmak üzere her şey gönlünüzce olsun efendim..- E.Ö

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.