Hava Durumu

Altıparmak'ta toz merkezi!

Yazının Giriş Tarihi: 11.09.2021 08:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.09.2021 08:03

"Osmangazi'deki Yahsibey Mahallesi, Bozkurt Caddesi başında (Altıparmak'tan girişte) hemen taksi durağının yanında yapılan bir yol çalışması sonrası manzara işte aynen böyle..

Onarım sonrası gerekli tamamlayıcı çalışmalar yapılmadığı için buradan gelip geçen araçlar yüzünden devamlı kalkan toz bulutları içinde kalıyor, resmen toz soluyoruz. Camlarımızı kapılarımızı açamıyoruz.

Burası adeta bir toz merkezi gibi. Düzenleme bekliyoruz." - ÇEVRE SAKİNLERİ

KURTULUŞUMUZU KUTLUYORUZ..

Bursamız'ın Yunan işgalinden kurtuluşunun bugün 99.yıldönümü. Kutlu olsun.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta büyük önderimiz ve kurtarıcımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını, gazilerimizi ve şehitlerimizi saygıyla anıyorum.

Işıklar içinde olsunlar. - Erdal ÖZDÜR

DAHA NE KADAR BEKLEYECEĞİZ?

"Çamlıca Mah. Gulen Sk.'la Şimşek Sk.'ın (Nilüfer'de) birleştiği yolumuzdaki bazı çalışmalar sonrası durum çekip gönderdiğmiz resimdeki gibi. Toz toprak içindeyiz. Bölgede asfalt çalışmaları var. Buraya sıra ne zaman gelecek, daha bekleyecek miyiz?." - BERİL Ç.

SAKARYA CADDESİ VE MOBİL DİSKO!

"Demirtaş bucağı, Sakarya Mah. Zafer Cad. sakinleri kulakları sağır edecek yüksek müzikle buradan geçen araçlardan çok rahatısızız.

Yaşlı, hastalar, kadar bizler de teypten yükselen müzik sesleriyle 'mobil diskoya' dönen Zafer Cad.'deki durumu yetkililere duyurup tedbir alınmasını rica ediyoruz.

Saygılar." - Hayrettin TEZEL

TEŞEKKÜR PANOSU

ÇAĞLAYAN SOKAK'TA ONARIM:- "Nilüfer, Eğitimciler Cad.'nden Konak Mah.'deki Çağlayan Sk.a girişteki asfaltta iki ayrı yerde derin çukur ve tümsek gibi olumsuzluk için köşenizdeki uyarı ve ricamıza Nilüfer Bld. ekipleri gereken onarımı yaptı. Ekte bu çalışmadan bir görüntü ile, Bld.e' teşekkürlerimizi sunuyoruz." - SEMT SAKİNLERİ

ALO, BURASI OSMANGAZİ

NEREYE PARK EDEYİM ?: "7/8 2021 köşenizde bir okurunuzun 'Sn. Bşk. Mustafa Dündar Ben Nereye Park Edeyim?' başlıklı şikâyetine yer verilmişti.

Belirtilen sokakta belediyemiz yetki, görev ve sorumluluğundaki inceleme sonucu, parsel malikinin gayrimenkulü önündeki (kamuya açık olan) yola; karşı komşusunun binasının İmar Barışı'ndan yararlanıldığı bildirilen bodrum katında garaj olması nedeniyle parklanma yapılmadığından yakınılarak, mevzuata göre aracının nereye park edebileceği sorulmaktadır.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca hazırlanıp 22.2.2018 tarih ve 30340 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanıp yürürlüğe giren otopark yönetmeliğinin 4.a maddesinde "Binayı kullananların otopark ihtiyacının bina içinde veya parselinde karşılanması zorunludur" hükmü yer almaktadır.

Bu nedenle binaların otopark ihtiyacı kamuya ait açık yollarda değil, her parselin kendi içinde karşılanması gerekmektedir.

Konuya duyarlı okurunuza ve bunu ilettiğiniz için size teşekkür eder, esenlikler dileriz." -OSMANGAZİ Bld. Basın Yayın Halkla İlşk.Md.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.