Hava Durumu

Aman başınıza kiremit düşmesin!.

Yazının Giriş Tarihi: 18.10.2021 08:05
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.10.2021 08:05

Köşemizin devamlı okurları anımsar; 4 Ekim köşemizde Sn. Ertuğrul Öztürk'ün önemli bir iletisini yayınlamıştım.
Konu; Çelikpalas yanında, Atatürk Köşkü Müzesi köşesindeki tarihi çeşmenin yok olan musluğu, boşa akan sular ve çeşmenin çürümüş ahşap çatısı ile saçaklarından düşen kiremitlerle ilgili çarpıcı fotoğraftı.
Yayınımız hemen ses getirdi yine. Çeşmeye pırıl pırıl antik görünümlü bir musluk takıldı. Sorun bitti. Ama çatı öylece duruyor. Saçaklardan kayıp düşen kiremitler olmuş ve bu tehlike devam ediyor..
Çeşmeden su içmek isteyenler veya oradan geçenler aman dikkatli olsun. Her an başlarına kocaman bir kiremit düşebilir. Okurum Sn. Öztürk gönderdiği yeni fotoğrafta çeşmenin yeni musluğu müjdesini verip ilgililere teşekkür ediyor. Evet; sıra şimdi de çatıda..

NİLPEDAL GRUBU RİCA EDİYOR!..

"Nilpedal Bisiklet Grubu olarak Sayın Belediye Başkanımız Turgay Erdem'e teşekkür ediyoruz. Çünkü bisiklet sporcularına çevre turlarıyla çok güzel olanaklar hazırlıyor. Bunları yadsıyamayız.
Bu gerçekleri herkeslere severek yansıttıktan sonra bugün de Sayın Başkanımız Erdem'e bir ricamız var.
Resmini gönderdiğimiz 23 Nisan Mah. Ozanlar Cad. giriş yolumuzun bizleri çok üzen ve tehlikeler yaratan durumu. Kazılan yol onarılmayınca böyle kalmış.
Biz bisikletliler için de ve kullandığımız bisikletlerimiz için de bir tuzak burası sayın sporsever Başkanımız. Sorunla ivedilikle ilgilenmenizi diliyoruz.
Çok saygılarımızla."

-Buket, Gürhan, Zekai, Erhan, Kerem

"MUHTAR MUHTAR, GEL BİZİ KURTAR"

Bursaspor ne zaman kötü sonuçlar almaya başlasa, kentin ünlü spor adamı-teknik direktör Muhtar Tuçaltan için yerel basın hemen 'Muhtar Muhtar, gel bizi kurtar' manşetleri atardı. Ve rahmetli Muhtar Hoca, bu davet üzerine futbolcuları tatlı sert otoritesiyle çalıştırıp düzlüğe çıkarırdı..
Rahmetliyi anmamın nedenine gelince:
Nilüfer, Konak Mah. Eğitimciler Cad. ile Çağlayan Sokağın kesiştiği yolla Öğretmenler Sokaktaki trafik işaretlerine çarpan araçlar onları yere sermiş ve Sn. Muhtar Göktaş onları fotoğraflayıp köşemize aktarırken 'bunlara avuç dolusu para harcanıyor, saçı bitmedik yetimlerin hakkı var' demeyi de ihmal etmemişti. (2 Ekim'de)
Okurum, şimdi de yeni fotoğraflar göndermiş. Bu kez yerlerde sürüklenen trafik işaret levhaları duyarlı bir kent sevdalısı olan okurum Muhtar Bey'in köşemizdeki uyarılarıyla gördüğünüz gibi hemen kurtarılmış!. Teşekkür ediyor. Benden de ona teşekkürler.
Ve kentimizin tüm muhtarlarına kolaylıklar dilerim.
Bursaspor sevdalısı Muhtar Abimiz'i de bu vesileyle bir kez daha rahmetle anıyorum. Mekanı cennet olsun.

PLAKASIZ MİNİBÜSÜN ORADA NE İŞİ VAR?

"Nilüfer, 29 Ekim Mah. Eczane Çelikaksoy önündeki yolda bulunan ve bir sürücü kursuna ait ön ve arka plakası olmayan minibüs uzun zamandır atıl bir şekilde aynı yerde duruyor.
Bu araca acilen müdahale edilip aracın bölgeden kaldırılmasını rica ediyorum. Teşekkürler."

- Adının açıklanmasını istemeyen bir semt sakini

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.