Hava Durumu

Asansörün tamiri bu kadar sürer mi?

Yazının Giriş Tarihi: 26.04.2018 08:13
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.04.2018 08:13

"Osmangazi ilçesi, Merinos civarındaki Çarşamba semtimizde belediyemizin bir süre önce yaptırdığı katlı otopark ve pazaryerine alışverişe gidince çok zorluklarla karşılaşılıyor.
Çünkü pazaryerine giriş ve çıkış için yaptırılan iki adet asansör var ama ikisi de çalışmıyor, arızalı..
Alışveriş yaptıktan sonra pazar torbalarıyla merdivenleri zorlukla inip çıkarken vatandaşlarımızın; tabiri caizse 'imanı gevriyor' desem yeridir.
Son üç aydan beri bu durum maalesef bu şekilde. Zaman zaman onarmaya çalışıyorlar ama bu onarım gerçekleşmiyor.. Asansör onarımları hiç bu kadar sürer mi?.
Bugün (dün) 25 Nisan Çarşamba. Sorun yine aynı şekilde. Sanki o asansörler oraya süs diye yapılmış!.
İlgililerin dikkatine sunuyorum." - Mehmet AYDIN

Partimize hele bir başvurular netleşsin

Seçim ortamına girdiğimiz şu günlerde AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman 'Sönmez Medya Buluşmaları' programında dün Baia Bursa Hotel'de gazetemiz yazarlarıyla bir araya geldi.
Başkan Salman, seçimler hakkındaki çeşitli soruları detaylarıyla yanıtlarken, "AK Parti Bursa milletvekilleri listesi nasıl şekillenir?. Bir değişim sizce yaşanabilir mi? Yaşanırsa bu oran ne olur?" şeklindeki soruma:
"Milletvekilliği seçimleri için partimize hele bir başvurular yapılsın ve bunlar netleşsin bakalım. Buna göre, partimizin çalışmalarına önemli katkıları olan, başarılı olan ve çevresinde sevilen, sayılan kişilerle bu liste oluşur.
AK Parti'de her seçim döneminde bir değişim yaşanabilir. Bunu şimdiden oranlayabilmek mümkün değil ama bir miktar elbet olabilir" dedi.
Tüm aday adaylarına hayırlı olsun..

Alo, burası UEDAŞ

KÖŞK SOKAK AYDINLANDI

"20 Nisan 2018 tarihli gazetenizdeki köşenizde yayınlanan ve okurunuz Reşat Kumbasar imzalı bir yakınmada Nilüfer ilçesi, Kültür Mahallesi, Köşk Sokak'ta bulunan arızalı aydınlatmalar için teknik ekiplerimizce yapılan kontrolde, Köşk Sokak ve civarında tespit edilen münferit aydınlatma arızaları giderilmiştir.
Değerli müşterilerimizin görüşleri bizim için çok önemlidir. Şirketimiz ile ilgili her türlü istek, öneri ve düşünceleri için bize 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren 186 numaralı çağrı merkezimiz, akıllı telefonlarda kullanılan mobil uygulamamızdan veya halklailiskiler@uedas.com.tr adresimize e-posta göndererek ulaşabilirler. Onları dinliyor olacağız.
'Vatandaş Hattı' köşeniz aracılığıyla Bursa halkının bilgisine sunarız.
Saygılarımızla."- UEDAŞ Kurumsal İletişim Müdürlüğü

Alo,burası Osmangazi

PARKLARA DEVAM

"Bursa Hâkimiyet Gazetesi'nin 16 Nisan 2018 tarihli sayısındaki köşenizde 'Başkanımız Dündar'ın Dikkatine!' başlıklı bir okur talebine yer verilmiştir.
Osmangazi Belediyesi olarak 2009 yılından bu yana Demirtaş Bölgesi'nde 18 adet park ve dinlenme alanı yaparak hizmete açtık.
Bölgede imar planları doğrultusunda, yerleşim yoğunluğu ve ihtiyaçlar dikkate alınarak yeni düzenlemelerin yapılması ve mevcut alanların yenileme çalışmaları da devam ediyor.
Aynı zamanda bu doğrultuda park düzenleme çalışmalarımız yıllara sari olarak devam ediyor ve edecektir."

SEYYİD USUL'ÜN ADRESİ

"25 Nisan 2018 tarihli sayısındaki köşenizde 'Seyyid Usul Kültür Merkezi Hakkında' başlığıyla bir okurunuzun uyarısına yer verilmiştir.
Yazıda bahsi geçen 'Seyyid Usul Kültür Merkezi'nde birbirinden farklı konularda panel, konferans ve söyleşi gibi birçok etkinlik yapılmaktadır.
Ayrıca merkezin diğer bölümlerinde de gündüz belli başlı branşlarda OSMEK kurslarımız yapılmaktadır.
Seyyid Usul Kültür Merkezimizin adres bilgisi, Kuruçeşme Mahallesi, Gelin Sokak No:1 şeklindedir.
Duyarlı okurlarınıza ve bu konuları bize ilettiğiniz için size teşekkür eder, esenlikler dileriz." - Osmangazi Bld. Basın Halkla İlşk. Müdürlüğü

TEŞEKKÜR PANOSU

Bacağı kırık bir kedi!..

"Oğlum Doğukan Yıldıran Nilüfer Karaman Mahallesi'ndeki sitemizin bahçesinde bacağı kırık bir kedi görünce çok üzülmüş. Yakalayıp veterinere götürmek istemiş ama kedi kaçmış ve bahçedeki tahta yığınları arasına girip saklanmış.
Bunun üzerine Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri'ne telefon edip yardım istemiş. Bir ekip hemen gelmiş ama kedi tahta yığınları arasında olduğu için çıkaramamışlar ve gitmişler.
Bunun üzerine oğlum bu kez Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Bozbey'e bir mesajla bu durumu ve üzüntülerini bildirmiş.
Sayın Başkan Bozbey, çok duyarlı bir davranış sergilemiş ve kendisine hemen dönüş yapmış. Oğlumla aynı gece iki sefer iletişim kurduğuna da tanık olduk. Gönderdiği yeni bir ekibin ulaşıp ulaşmadığını sorma nezaketi gösterdi.
Başkanımızın hayvan sevgisi ve gösterdiği duyarlılık nedeniyle kendisine çok teşekkür ediyoruz." - Ersin YILDIRAN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.