Hava Durumu

Babacan Sokak'ta 'baba gibi' sorun!..

Yazının Giriş Tarihi: 19.12.2018 08:16
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.12.2018 08:16

"Nilüfer ilçemizdeki Konak Mahallesi'nde, Konak Caddesi'nin üstünde kalan Babacan Sokağımız ile Deniz Sokak'ın kesiştiği noktada yolumuz son derece bozuk bir şekilde nice zamandan bu yana aynen fotoğraflardaki gibi duruyor.
Ayrıca caddeye çıkış noktası da berbat.
Bu kesimlerde gerekli olan asfalt onarım çalışmaları nedendir bilinmez; bir türlü yapılamadı.
Belirttiğimiz sokakların birleşiminde yolun bozuk olması yüzünden şimdilerde yaşanılan yağışlı bir mevsim nedeniyle bozuk olan yol kesimleri çamur deryası haline geliyor..
Yaz aylarında ise buradan gelip geçen araçların kaldırdığı toz bulutları yüzünden çevremiz toz-toprak içinde kalmıştı.
Eğer burada gerekli olan onarım çalışmaları yapılmazsa bu gidişle de önümüzdeki yaz sezonunda tozları yine soluyup duracağız.
Kısaca; Babacan Sokağımızdaki 'baba gibi' sorunumuza artık bir son verilsin.
Saygılarımızla.." - Bölge sakinleri

Alo, burası BURULAŞ

'B/17-A HATTI':- 6.12. 2018 köşenizde yer alan 'Ukome ve Burulaş Bu Sorunu Çözmeli' başlıklı okur talebine cevap metnimizi kamuoyuyla paylaşmak istedik.
Öncelikle çözüm odaklı görüş ve dilekleriniz bizleri oldukça memnun etti. Ulaşımda herhangi bir aksama olmadan bu kışı geçirmeyi amaçlıyoruz. BURULAŞ ve UKOME olarak sadece kent merkezinde değil 17 ilçede de ulaşım yatırımlarımıza öncelik vererek çalışıyoruz.
Bu amaç çerçevesinde, kış ayında olmamızın da etkisiyle, yolcularımızın mağduriyet yaşamamaları adına; 1 Ekim 2018'de B/17-A hattında çalışan araç sayımızı 4'ten 6'ya çıkardık. Ve ek olarak sabah yoğun saatlerde ise 3 yedek araçla sabah 6 ile 8:30 arasında ortalama 10 dakika süren sefer sıklığında hizmet vermeye başladık.
Son olarak 3 Aralık Pazartesi itibariyle 2 adet 9 metrelik aracımızı 12 metrelik araçlarımızla değiştirerek taşıma kapasitesini artırarak özellikle sabahları yaşanan yoğunluğu daha da azaltmaya çalıştık.
B/17-A hattında ise bahsedilen sefer gecikmelerini otobüs müdürlüğümüzün koordinasyonuyla azami dikkatle izleyip kalkış ve sefer sürelerini büyük oranda stabil tutuyoruz.
Gösterdiğiniz hassasiyetle servis kalitemizin iyileşmesi için teşekkür eder, iyi yolculuklar dileriz."
BURULAŞ Kurumsal İletişim Birimi

Alo, burası UEDAŞ

ELEKTRİK KAÇAĞI TEHLİKESİ YOK:-"Köşenizde geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir okur uyarısı incelenmiştir.
Osmangazi İlçesi, Çekirge Mahallesi, 1.Murat Hüdavendigar Camii adresinde ekiplerimizce yapılan incelemede Cık Cık Hamamı civarında bahsi geçen panonun tarihi bir bölge olması sebebiyle Anıtlar Kurulu tarafından gösterilen uygun alana montajı yapılmıştır. Elektik kaçağı gibi olumsuz bir durum söz konusu değildir.
Değerli müşterilerimiz, şirketimiz ile ilgili her türlü istek, öneri ve düşünceleri için bize 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren 186 numaralı çağrı merkezimiz, akıllı telefonlarda kullanılan mobil uygulamamızdan veya halklailiskiler@uedas.com.tr adresimize e-posta göndererek ulaşabilirler.
Onları dinliyor olacağız. Bilgilerinize sunarız."
ULUDAĞ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. Kurumsal İletişim Müdürlüğü

Ovaakça'da su kesintisi

Büyükşehir Bld. BUSKİ Gnl. Md. İşletmeler 1. Bölge Daire Bşk.'nca yapılacak çalışmalar kapsamında Osmangazi ilçesi, Ovaakça Eğitim, Ovaakça Santral, Ovaakça Merkez, Alaşar ve Demirtaş mahalleleri ile civarında 16 Ocak'a kadar zorunlu olarak zaman zaman su kesintisi yapılacak. Bölge sakinlerinin gerekli önlemleri almaları için dikkatine sunarız..

CİMER'in duyarlılığı

"Bir süre önce köşenizde yayınlanan talebimizde çevre sakinleri olarak Gökdere BursaRay İstasyonu'na yürüyen merdivenlerin yaptırılmasını ve buna büyük bir ihtiyaç duyulduğundan söz etmiştik.
Aynı talebimizi 27 Kasım 2018'de ayrıca TC. Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER)'e de iletmiştik.
CİMER'den aldığımız bir yanıtta, istasyona yürüyen merdivenlerin yapılmasının BURULAŞ tarafından planlandığı ve ilerleyen tarihte gerekli olan uygulamanın yapılacağı belirtiliyor.
Vermiş olduğunuz destekten dolayı size, gazetenize ve büyük bir duyarlılık gösteren CİMER'e çevre sakinlerimizle teşekkür ediyoruz.
Saygılarımla.."
Hasan HARCIOĞLU

Kıranışıklar'da 30 yıllık sorun

"Keles ilçemizin Kıranışıklar Mahallesi sakinleri olarak otuz yıldan bu yana bitip tükenmeyen bir şikayetimiz var.
Gazetenizdeki köşenizde bunu sayın ilgililere aktarabilirseniz çok seviniriz. Çünkü bizlerin yaptığı başvurulardan şimdiye kadar bir sonuç alınamadı.
Mahallemizde bulunan elektrik direklerinin bazıları vatandaşlarımızın bağı-bahçesi-tarlasının çok yakınında veya yolun ortasında tehlike arzeden şekilde duruyor. Bu direklerin bu noktalardan çekilmesini talep ediyoruz.
Ayrıca TELEKOM'a ait telefon hattı kablolarının bazıları da kopuk, sallanıp duruyor, bazıları ise her an kopacak gibi..
İlgililerin dikkatlerine saygılarımızla sunarız."
Ali IŞIK Mah.Muhtarı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.