Hava Durumu

Balat'ta Piknik ve Sıhhiye caddelerinde sorunlar var

Yazının Giriş Tarihi: 29.01.2019 07:07
Yazının Güncellenme Tarihi: 29.01.2019 07:07

"Geçit bölgemizden Nilüfer, Balat bölgesine giden Piknik Caddesi ile Hasat Sokak'ın kesiştiği köşe ve Hasat Sokak uzun zamandan bu yana fotoğraflarımızda da görüldüğü gibi maalesef bu şekilde duruyor. Yol kesimi tamamen bozuk.. Asfalt onarımları gerekiyor.
Ayrıca; yine aynı bölgedeki Balat Mahallesi, Sıhhiye Caddesi'deki yol kenarlarında bulunan kaldırımlar hafriyat atığı benzeri engellerle kapatılmış halde.
Konuyla ilgili olarak yaşadığımız yol problemlerinin biran önce çözümü için sayın ilgililerin harekete geçmelerini rica ediyoruz..
Saygılarımızla.."

- Bölge sakinleri adına M.Refik ERCAN

SEVDAM VE BÜYÜK AŞKIM

AK Parti Mudanya Belediye başkan adayı Dr. Murat Ünal, dün sabah Medya S'e yaptığı ziyarette seçim çalışmalarıyla ilgili bilgiler verirken "Zeytin benim sevdam ve en büyük aşkım. Çocukluğum zeytinlikler arasında geçti. Rahmetli babam bir zeytin ağacının altında vefat etmişti.
Bu yüzden Mudanya ilçemizin ünlü zeytini ve zeytin üreticiliği için projeleremizi hayata geçirirken, özellikle zeytinlik alanlarının imara kurban edilmemesi için de çok titiz davranacağım" dedi.
32 ay boyunca Mudanya'da AK Parti İlçe Başkanlığı da yapan Murat Ünal, 'Halkımızla iç içeyim. Öncelikle onlarla gönül bağı kurdum. Her kesimle inanılmaz şekilde kavgalı olan bir insanın seçimlerde ilgi göreceğini hiç sanmıyorum.
Önümüzdeki dönem çok farklı bir Mudanya olacak. Bunun için tüm projelerim hazır" diye ekliyor.
Aslen Mudanyalı ve zeytine aşık bir sevdalının başkan seçilirse ilçede bir 'Zeytin ve Zeytincilik Müzesi' kurması da yerinde bir çalışma olur kanısındayım.
Dilerim muradınıza erersiniz

Dr. Murat Ünal. Kolay gelsin

OLASI BİR TEHLİKE

"Geçen haftalarda şiddetli lodos etkisiyle Gökdere Pazaryeri'nde devrilen pazaryeri tabelası halen bu şekilde durmakta ve tehlikeler oluşturmakta..
Yetkililerin bir an önce bu konuya el atmasını mahalle sakinleri olarak talep ediyoruz.
Tabelanın devrilmesi sonucunda vahim durumlar yaşanılabilir endişesi içindeyiz.. Saygılarımızı sunarız. Lütfen dikkat!.."

Hasan HARCIOĞLU

ŞEHİR KÜTÜPHANESİ TABELASI HAKKINDA

"Setbaşı'ndaki dere kenarında bulunan ve oldukça uzun süre tadilatı yapılan Şehir Kütüphanesi'nin giriş kapısı üzerinde bulunan tabelasındaki kabartma harflerden biri düşmüş..
Uzun bir zaman alan tadilat çalışmalarında kütüphanemiz şimdi güzel bir kültür merkezi olmuşken tabelasındaki bu eksiklik hemen dikkati çekiyor ve farklı bir çirkinliğe sebep oluyor.
Sayın ilgililerin dikkatlerine sunuyorum."

Aysel GÜLSEREN

TEŞEKKÜRLER PANOSU

Duyarlı bir ekip

"Özdilek Ataevler AVM'de vatandaşlara gösterilen yakın ilgi ve duyarlılıktan çok memnunum. Müşterilerin her isteği ile güler yüzle yakından ilgileniliyor, olmayan bir ürün ertesi gün hemen getirtiliyor.
Bu yüzden başta işyeri Müdürü Abit Bey olmak üzere, market şefi Yavuz Segil'e ve meyve-sebze reyonu sorumlusu Merve Hanım'ı kutlayıp, teşekkür ederken tüm çalışanlara örnek olmalarını temenni ediyorum."
Semt sakini

Berrin ÖZER

ŞEHREKÜSTÜ METRO İSTASYONU'NA DİKKAT

"26 Ocak Cumartesi günü Bursaray ile kent merkezine gittim. Dönüşte Şehreküstü İstasyonu'na inerken yürüyen merdivenler çalıştırılmıyordu. Herhalde bir arıza vardı. Bu yüzden yaşlı insanlar epeyce güçlük çektiler. Ayrıca yine bu istasyonda tren seferlerinin geliş zamanını gösteren dijital pano da arızalıydı. Panoda üniversite hattına gidecek olan tren seferi geliş zamanı gözükmüyor ve sadece Emek hattına gidecek tranlerin geliş zamanı gözüküyordu. Üniversite hattı bölümünde de yine sadece Emek hattı ibaresi vardı. BURULAŞ yöneticilerinin dikkatlerine sunarım."

Şengül AYHAN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.