Hava Durumu

Barış'tan sevgilerle...

Yazının Giriş Tarihi: 19.07.2021 08:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.07.2021 08:04

Nilüfer, Barış Mahallesi sakinleri adına yazıyor ve iletimizi ekte bulunan görselleriyle birlikte yayınlamanızı diliyoruz.
Semtimizde yapılan çalışmalar her zaman takdirle karşılanıyor.


Özellikle bölgemizde bulunan parklarımıza gösterilen büyük ihtimam için teşekkürlerimizi iletiyoruz..
Fakat bunca güzellikler arasında iki önemli nokta var ki onların da ele alınmasını çok rica etmekteyiz.

1- İzmir yolundaki kabristanın yanından Ataevler bölgesine giriş yönünde Nilüfer Barış Mahallesi, Defne Sokak girişi önündeki yolumuzda yaklaşık beşbuçuk aydan bu yana onarımını beklediğimiz bir çukur var.
Ana caddedeki bu çukur devamlı genişleyip derinleşiyor. Bunca zamandır belki bir gören yetkili olur ve onarılır diye bekledik ama maalesef beklentilerimiz boşa çıktı. Çukur hâlâ bu şekilde duruyor.
n 2- Nilüfer ilçemizdeki aynı bölgede bulunan Barış Mahallesi, Defne Sokak girişinin tam karşısındaki kaldırım uzun zamandır kaldırımdan çok bakımsız bir tarladan farksız.
Dağılıp berbat olan yaya kaldırımına döşenmiş taşlar nereye gitti?, neden bu şekilde kaldı, neden onarılmıyor bir bilen var mı? (İzmir yolundan Ataevler tarafına girince).
Bu sorunlarımızın giderilmesini rica ediyoruz.
n Barış Mahallemizden selam ve sevgilerimizle."

-Ergun TERZİLER / Uğur ULUSOY

DİLERİZ MOLOZLAR KALDIRILMIŞTIR...

"Geçen hafta cuma namazımız için Emirsultan Camimiz'e gittik.Camimiz onarımdan sonra çiçek gibi olmuş maşallah. Allah nazarlardan korusun.Uzun süren onarım çalışmalarını yaptıran ve bu meselede ter döken bütün insanlardan Allah razı olsun.
Namazımızı eda ettikten sonra Emirsultan Hazretleri'nin türbesini ziyaret ettik. Dualarımızı okuduk. Allah kabul etsin.. Devamında biraz da çevreyi dolaştık.


O sırada camimizin yan arka tarafında musalla taşının olduğu mıntıkada, hemen sağ tarafa yığılmış inşaat molozlarıyla meydana gelen bir yığın dikkat çekti..
Bu molozlar orada kalacak değil elbet, kaldırılaçak ama neden bu iş hemen yapılmaz. Her tür onarım yapılmış, camimiz çiçek gibi olmuş. Fekat; o molozlar niye oraya yığılıp bırakılır, bunu anlayabilene vallah aşk olsun!.
Yarın sabah, malumunuz olduğu veçhile nasip olursa bayram namazlarımızı eda edeceğiz. Biz arkadaşlarla yine erkenden Allah nasip kısmet ederse Emirsultan'a gitmek istiyoruz.. Belki bu yazımız bayramdan önce neşrolunursa dikkatleri çeker ve molozları kaldırırlar diye umutlanıyoruz..
Bu vesile ile size ve gazeteniz mensuplarına da hayırlı ve nice hayırlı bayramlar temennimizle hürmetlerimizi arzederiz." -Fehamettin FURUNCUOĞLU

KURBAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

Sevgili okurlarım;
Yarın kutsal Kurban Bayramımız'ın ilk günü. Tüm okurlarımın ve dostlarımın Kurban Bayramlarını yürekten kutlar daha nice güzel bayramlara sağlık mutluluk ve huzur içinde tüm aile bireyleriyle birlikte ulaşabilmelerini diliyorum. Saygıyla ve sevgiyle efendim..

- ERDAL ÖZDÜR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.