Hava Durumu

Başkan Aktaş'a bir teşekkür bir yakınma

Yazının Giriş Tarihi: 14.12.2019 09:18
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.12.2019 09:18

Köşemize gönderilen ve samimi ifadelerle oluşan bir mail'de Büyükşehir Bld.Bşk.'ı Sn.Alinur Aktaş'a hem selamlar hem de yakınmalar var..
Okurumuz Sn.Kardan Kara aynen şunları yazıyor:
***
"Erdal Sey; yazılarınız ve gazetenizden Bursa'yı izleyip bilgileniyoruz.
Örneğin; Bölge Adliye Binası önüne yonca kavşak yapılması, bugün de çevre yolu ile ilgili olarak Sn. Aktaş'ın açıklamaları var.. Kendilerine çok teşekkürler

Malum; seçmenler yapılan hizmetleri göz önüne alıp idarecileri ve siyasetçileri oy verip seçer.
Bu aşamada biz Altınova ve Yeşilova sakinleri olarak Beşyol mevkiine yapılan lakin denk gelirsek karşıdan karşıya geçebildiğiniz İstanbul Caddesi'nden gelip karmaşık arayolları bilmeden kullanamadığınız bir Beşyol araç üstgeçidi var.
Senelerdir iş sonrası akşam saatlerinde dönüşte dakikalar değil uzun çeyrek veya yarım saatlerce bu kavşağı kullanmaktan bıktık.
Tabii yeni ihtiyaçlara yatırımlar olacak lakin başlanılan işi bitirmenin daha önemli olduğu kanısındayım. Beşyol araç üstgeçidinde bir an önce yonca bağlantılarının yapılmasını bekliyoruz.
Mağdur bir semt sakini olarak bu parantezin içine yaşadığımız alandaki eksik yatırımlar, aşırı Suriyeli nufusu ve/veya iyileştirmeler nedeni en azından bu tip iyileştirmeler yapılmasında sesimizin bizim duyuramayacağımız yerlere iletilmesinde değerli yardımınızı talep ederek iyi günler dilerim efendim. Selamlar.." - Kardan KARA

BETON ERİYOR, DEMİR ÇÜRÜYOR

"Osmangazi, Altıparmak semtinden Muradiye semtine çıkan dik rampada yolun sağ kısmında yer alan duvarın görüntüsü maalesef birtakım tehlikelerin adeta sinyalcisi gibi... Fotoğrafa dikkatle bakılacak olursa, duvarda kullanılan beton erimeye başlamış.. Ayrıca duvarı sağlamlaştırmak için konulan demirler de ortaya çıkmış ve çürümeye yüz tutmuş. Herhangi bir sorun yaşamamak umuduyla ilgililerin dikkatine saygıyla sunarım." Dinçer SİRKECİGİL

MÜMİN AGA'YA BİRAZ İLGİ VE VEFA GEREK

"Bir süre önce köşenize yine yazmıştım. Ama değişen bir şey olmadı.
Tekrar bu uyarımın yayınlanmasını istiyorum: Bursamız'a yaptığı değerli hizmetlerle tanınan rahmetli milletvekilimiz, hayırsever işadamı Mümin Gençoğlu'nun adı (Mümin Aga) Osmangazi ilçemizdeki Hürriyet Mahallemiz'deki sosyal alana verilmiş ve adı da meydana konulan büyük bir mermer tabelaya yazılmıştı..
Fakat bu mermer tabeladaki yazılar son zamanlarda okunamayacak durumda. Siyah mermer zemin ise çeşitli reklam ve duyuru ilanları yazıları yapıştırılmış ve çok çirkin bir halde..
Osmangazi Belediyemiz'in sayın yetkililerine durumu bildiriyor ve gerekli temizliğin yaptırılarak rahmetli Mümin Aga'ya gerekli vefanın gösterilmesini diliyoruz.." Mustafa ÖZTÜRK

PAZARTESİ BU KÖŞEDE

Ağaçlandırma kampanyası ve Nilüfer ilçemizde beklenen fakat gerçekleşmeyen bir çalışma, pazartesi günü bu köşede..
Pazartesi buluşmak üzere, bekleriz efendim.- E.Ö

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.