Hava Durumu

Başkan Erdem golü attı!..

Yazının Giriş Tarihi: 15.02.2020 10:26
Yazının Güncellenme Tarihi: 15.02.2020 10:26

Değerli okurlarım,
1 Şubat tarihli köşemizde ana yazımızın başlığı Nilüfer Bld.Başkanımız'la ilgiliydi ve 'Başkan Turgay Erdem'e gollük bir pas daha' başlığını taşıyordu..
Okurumuz; iletisinde belirttiği konu için (kendi ifadesiyle) meşin yuvarlağı adeta penaltı beyazına koymuştu (!).
Sonuçta Başkan Erdem de istenilen golü şık bir vuruşla (!) atmakta gecikmedi tabii.

İşte bu konuda köşemize gönderilen yanıt. Aynen yayınlıyorum:

"Köşenizde yayınlanan 'Başkan Turgay Erdem'e gollük bir pas daha' başlıklı yazı üzerine konuyla ilgili ekiplerimiz hemen harekete geçti.
Ve Nilüfer ilçemizdeki Konak Mahallesi, Kırçiçeği Parkı'nda kuruduğu için kesilen akasya ağacı yerine ıhlamur ağacı dikilmesini isteyen okurunuz Sayın Serkan Özgiray'ın bu talebi memnuniyetle yerine getirildi. (Fotoğraflar ektedir)
Doğa ve yeşil alanlara karşı duyarlılık gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür eder, çalışmalarınızda kolaylıklar dileriz."
- Nilüfer Belediyesi Basın Bürosu

93 NO'LU HAT İÇİN BİR UYARI

"Uludağ Üniversitesi ile Şehirlerarası Otobüs Terminali arasında çalıştırılan 93 hat no'lu Büyükşehir Bld. Otobüs İşletmesi'ne ait otobüsün seferleri hakkında köşenizden sesimizi duyurmak istiyoruz:
93 hat no'lu araç gün içinde, saatte iki sefer yapıyor. Üniversitenin talebe sayısı ve hastaneye gelen hasta ve de yakınlarının fazlalığı ayrıca güzergah üzerindeki Sönmez Yüksek Okul ve Teknik Lise öğrencileri bu güzergahta başka bir araç bulunmadığından sadece söz konusu 93 no'lu aracı kullanmaktalar.
Her seferinde çok yoğun yolcusu ile seyahat etmekte olan otobüsler bazen ara duraklarda durmamakta, bu da yaşlı ve yabancı yolcuların ne yapacağını, nasıl Terminal'e veya üniversiteye gideceğini bilemiyorlar.
Çözüm olarak; 93 hattında ya sefer sayılarının artırılması gerekecek, ya da diğer güzergahlarda olduğu gibi özel halk otobüslerinin sefer yapmasıyla sorun kökten çözülebilecek.
Bu sorunumuzu defalarca belediyeye iletmeme rağmen sonuç alamadım.
Gereken ilgi gösterilirse sorun çözülebilir umudundayım."
Saygılarımla.." Oğuz GÜREN

PAZARTESİ BU KÖŞEDE

Sevgili okurlarım;
Bu köşede sadece cumartesi ve pazartesi günleri sizlerle beraber oluyoruz..
Bu nedenle 17 Şubat Pazartesi günü gönderilen birbirinden ilginç ve önemli sorunlarla yine beraber olacağız. Beklerim efendim.. E.Ö

TEŞEKKÜR PANOSU

MÜMİN AGA VE SAYGI ANITI

"Gazeteniz köşesinde yakın tarihlerde iki defa yayınlanan bir uyarı yazımda Hürriyet Mahallesi Meydanı'na konulan Bursalı hayırsever iş insanı, parlamenter, Bursaspor Kulübü'ne de ayrıca bir dönem başkanlık yapan Balkan Türkleri Faderasyonu Kurucu Başkanı merhum Mümin Gençoğlu'na (Mümin Aga) siyah mermerden yapılan bir saygı anıtının üzerine çeşitli reklam afişlerinin yapıştırıldığını ve mermer saygı anıtının yürekleri sızlatan bir görüntü içinde olduğunu belirtmiştim.
Uyarım nihayet dikkate alınmış ve yapılan çalışmayla saygı anıtı temizlenmiş ve Hürriyet meydanına da ayrı bir güzellik kazandımış.
Çok teşekkürler ederim." Mustafa ÖZTÜRK

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.