Hava Durumu

Başkan Turgay Erdem'e gollük bir pas daha!..

Yazının Giriş Tarihi: 01.02.2020 09:34
Yazının Güncellenme Tarihi: 01.02.2020 09:34

Mutlu bir hafta sonu diliyorum değerli okurlarım. Daha yeşil bir Nilüfer için ağaç dikim isteklerine köşemde seve seve yer veriyorum.
Umarım Nilüfer Belediyesi de her zaman olduğu gibi okurlarımızın bu gollük paslarını değerlendirip genç ve sağlıklı fidanları toprakla buluşturmayı sürdürür..
İşte okurumuz Sn.Serkan Özgiray bir gollük pas daha atmış ve şunları yazmış: "Kırçiçeği Parkı, Konak Mahallesi sakinlerinin çok sevdiği bir yer. Burada yaşlı ve kurumuş bir akasya ağacı vardı. Bu ağaç yakın zamanda kesildi. Boşalan yere 3-4 tane ıhlamur fidanı dikilebilir. Konuyu Nilüfer Belediyesi'nin yeşil dostu Başkanı ve yetkililerine saygıyla iletiyorum." Haydi, Turgay Erdem Başkan. Ağaç dikiminin tam zamanında bu gol de sevindirecek.. Önerilen ıhlamur fidanları dikimi için desteğinizi rica ediyorum.

YARIM KALAN BİR ÇALIŞMA

"Altıparmak Caddemiz'de belediyemizin gerçekleştirdiği ağaçlandırma çalışmalarında yarım kalmış işler var.
Örneklemem gerekirse; ağaç fidanı dikimi için parke taşlı zemin açılmış, fidan dikilmiş ama çevresinde geniş bir yere ızgara konulmamış. Bu yüzden zeminde bir derinlik ve dolayısıyla işaret ettiğim yer de çöplük olmuş.
Gerekli ızgaraların konularak yaya kaldırımın da daha sağlıklı bir duruma getirilmesini dilerim.."

YAYALAR DEMİR BARİYER ARASINDA

"Zafer Plaza önünden Altıparmak'a inen kaldırım ve yaya yolunda Zafer Plaza'nın otopark girişinden yaklaşık 10 m. sonra kaldırım olmasına rağmen, yayalar demir bariyerlerin arasından, araçların aktığı trafiğin içinde yürüme zorunda bırakılıyor.
Çünkü aşağıdaki camiye kadar olan kısım ve camiden de alt yola kadar olan alan tamamen demir bariyerlerle kapatılmış durumda.
Yaşlı, bebekli ve engelli vatandaşlar da can güvenliği olmadan araç trafiği içinde kalıyor. Buraya yayaların yolda değil de kaldırımda yürümelerini sağlayacak bir çözüm üretilmesi gerek. Saygıyla." Sercan ÇELİK

PATLAK İÇME SUYU BORUSU

"Nilüfer, Ataevler Mh. Yılmaz Akkılıç Cad.'nde park yanı asfalt zeminde aylardır patlayan boru nedeniyle sular boşa akıp gidiyor. Yol üzerinde yapılan inşaata çalışan kamyonların buna neden olduğunu sanıyoruz. BUSKİ'nin dikkatine." Semt sakinleri

YÜRÜYÜŞ PARKURUNDA DERİN ÇATLAKLAR VAR

"Nilüfer, Ataevler bölgesindeki Kasımpatı Parkı'nda özenle yaptırılan lastik zeminli özel yürüyüş parkurunda çeşitli noktalarda derin ve gittikçe genişleyen çatlaklar ve çukurlar var.
Parkuru oluşturan lastik zeminde bu kopuk parçalar bu gidişle yok olabilir.
Uyarmayı görev biliriz. Üzülmeyelim." Çevre sakinleri

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.