Hava Durumu

Basketbol sahasında facia!

Yazının Giriş Tarihi: 08.02.2020 09:16
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.02.2020 09:16

"21.5.2012'de Çekirge, Selvili Cad.'deki Büyükşehir Bld.'ne ait basketbol sahasında potanın devrilmesiyle bir facia yaşanmıştı.
Olayda; 19 yaşındaki Kubilay Yılmaz çürüyen potanın onarılmayıp üstten boyanmasıyla devrilmiş ve omuriliğinde ciddi bir olumsuzluk yaşamıştı.
Kubilay, 2012'den beri İzmit'teki Romatem'de tedavi görüyor.


Ailesi de 7 yıldır İzmit'te kirada. Bursa'daki evinde de eşyaları var ve bugün yarın döneriz diye kiraya vermiyorlar.
Baba Osman Yılmaz emekli. Ailecek yaşama küsmüş durumdalar. Bursa'daki Romatem İzmit'tekinin bakımın aynısını uygulasa maddi açıdan da rahatlayacaklar.
Durum bu ve mecburen İzmit'te yaşıyorlar.
Bir süre önce mahkeme sonuçlandı. Aile haklı bulundu ve tazminatı kazandı..
Kubilay Yılmaz belediyece acilen evine getirilip ülkemizin kendi alanında en modern tesisi olan Kükürtlü'deki Romatem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde tedavi görmeli ve kamu vicdanı da böylece rahatlatılmalı. Umutla bekliyoruz."
Bir kısım çevre sakini

DEMİRTAŞ'A OKUL LAZIM

"15 bin nüfuslu Demirtaş bucağı Sakarya Mahallemiz'de 1996 yılında hayırsever işadamlarımızdan Sayın Celal Sönmez tarafından yaptırılıp Milli Eğitim'e bağışlanan 12 derslikli Gevher Sönmez İlkokulu artık ihtiyaca yanıt vermiyor. Nedeni de şu:
Son yıllarda bölgemizde çok hızlı nüfus artışı var. Öğrencilerimiz sınıflarda 45 kişi bir arada öğrenim görüyor.


Oysa, buradaki Sakarya Mahallemiz'de halen yirmibir dönümlük bir okul alanı var ve boş duruyor..
DOSAB BTSO, TOFAŞ ve bunun gibi kurumlardan söz konusu olan bu alana 32 derslikli modern bir ilk ve ortaokul yaptırmalarını semt sakinlerimiz adına ivedilikle rica ediyor ve peşin teşekkürlerimi sunarken yakın ilgilerini bekliyorum..."
Sakarya Mahallesi
Muhtarı Mümin DÜNDAR

DİREĞİ VAR AMPULÜ YOK

"Nilüfer ilçemizdeki İhsaniye Mahallemiz'de bulunan 2. Vatan Caddesi ile Çizakça Sokak'ır birleşim noktasında bulunan bir çevre ayınlatma direği var. Ancak bu aydınlatma direğinin ucunda aylardan beri gerekli olan ampulü yok. Bu nasıl iştir anlayamıyoruz..
Dikkate sunarız..."
Sokak sakinleri

PİLAV GÜNÜ 31 MAYIS'TA

"Bursa ve Türkiye'nin eğitim-öğretim alanında üstün başarılarıyla apayrı bir yeri olan Bursa Erkek Lisesi'nin geleneksel 'Pilav Günü' bu sene 31 Mayıs'ta tarihi okulda gerçekleştirilecek.. 137. Pilav Günü'nde Bel-Der derneği de bu sene 40, 50, 60 yıl ve 70'li yıllara ulaşan okulun eski mezunlarına birer onur belgesi suna-cak.. Ayrıca tarihi okulun eski mezunlarının bir araya geleceği unutulmayacak
bir gün için konuklarına çeşitli
sürprizler de hazırlanıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.