Hava Durumu

Bez Bebek Atölyesi'nde yaşanan mutlu günler

Yazının Giriş Tarihi: 03.02.2020 08:10
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.02.2020 08:10

"Sömestr tatiline girmeden önce eşimle çocuğumuza ne tür aktiviteler sunabiliriz diye düşünüyorduk.
O günlerde Büyükşehir Bld. Müzecilik'ten sömestr tatilinde müzelerdeki aktivitelerle ilgili bir e-posta alınca sevindik. Bizim için tam bir sürpriz oldu.
İnceleyip biletleri sağladık ve bu aktivitelerden biri olan Bez Bebek Atölyesi'ne katılmak üzere Pınarbaşı'ndaki Yaşam Kültürü Müzesi'ne gittik.

Muhteşem konağı gezme ve hikayesini öğrenme fırsatımız da oldu. Bu güzel eseri restore eden ve daha nice müzeyi Bursamız'a kazandıran başta geçmiş dönem Bşk.'mız Recep Altepe'ye ve kültür faaliyetlerini hayata geçiren Kültür Aş. Genel Md. Fehim Ferik ile aktiviteye katkı sağlayan tüm güler yüzlü personele sonsuz teşekkürlerimi iletmek istiyor ve bu tür etkinliklerin yaz döneminde de sürmesini ve çeşitliliğin daha da artmasını diliyorum.
Örneğin; yaz aylarında Park ve Bahçeler Md.'ne bağlı bir atölye açılarak çocuklarımız çiçek ve fidan dikimi yapabilirler, toprağa dokunmanın ve onu işlemenin ne kadar zevkli olduğunu öğrenebilirler.
Yaz Spor Okulları'na ek olacak bu atölyelere gönülden katılmak istediğimizi iletmek istiyorum. Saygıyla." - S. ÖZGİRAY

Sur Yapı ve tehlike

"Sur Yapı'nın karşısında Odunluk Mah. İbrahim İşsevenler Caddesi'nin başındaki kaldırımlar yaya trafiği açısından oldukça yoğun bir kesim..
Ancak buradaki kaldırımdan yararlanmak isteyen engelli ve bebek arabalı yaya vatandaşlarımız için rampalı bir giriş olanağı yapılmamış.
Bu nedenle genç anneler bebek arabalari ile kaldırıma çıkamadıkları için ana yolu kullanıyorlar. Tabii tehlikeler de var.."

Ziraat ATM'sine nazar değmesin!

"Nilüfer, Ataevler'de Magazin Mağazası yanındaki Ziraat Bankası'na ait ATM cihazı müşterilerine işlem sonrası gerekli fişi vermiyor.
20 Ocak 2020'de benim gibi sıradaki diğer kişiler de yaptıkları işlem sonrası gerekli fişleri alamadıkları için tereddüt içinde kaldılar.
Bugüne kadar bankamız ve ATM'sinden çok memnunduk. Aman nazar değmesin." Adının açıklanmasını istemeyen bir emekli

TEŞEKKÜR PANOSU

Fırat Sokak güzelleşti

"Nilüfer, Konak Mahallesi'ndeki Fırat Sokak sakinleri olarak uzun bir süredir yaya kaldırımlarımızdaki olumsuzlukları yaşıyorduk..
Kaldırımdaki parke taşlar kalkmış, dağılmış ve çoğu da kaybolmuştu. Buradan yaya olarak geçmek sorun yaratıyordu.
Bu nedeniyle köşenize ilettiğimiz sorun üzerine belediyemiz gerekli çalışmayı hemen yaptı ve Fırat Sokak'ta artık hiçbir sorun kalmadı.
Sokağımızın son güzel halini de yine fotoğrafımızla size iletiyor, saygı sunuyoruz. Gazetenize ve belediyemize sonsuz teşekkürler.." Sokak sakinleri

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.