Hava Durumu

Bilmece bulmaca, bu köşeden duyurmaca

Yazının Giriş Tarihi: 09.05.2022 08:06
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.05.2022 08:06

"Şehrimizin en merkezi ve mutena yeri Cumhuriyet Alanı'nın (Heykel Önü) hemen arkasındaki İbrahim Paşa Mah. ve Gökdere Cad.'nde geçmişteki Verem Savaş Derneği merkez binası yıktırıldıktan sonra burada son durum şimdi gönderdiğimiz resimlerdeki gibi. Sanki burada kentsel dönüşüm (!) başlatıldı.

Yakın çevre sakinleri bilir; daha önce burada açılan bir otoparkın hemen girişine küçük bir kulübe yaptırıldı. Ama şimdi otoparka şimdi sanki üç oda, bir salon oluşturduldu. Hem de iki katlı!.

Acaba; havalar ısındı, burası bir çay bahçesi halini de alır mı?.

Diğer tek parça resimde de bir esnaf dükkanının önünü sürekli otopark yaptı. Araç parkını etmemesi için konan kaya ve hurda parçaları, trafik rahatsızlığı veriyor.

Bilmece gibi bir durum daha. Hacılar Cami bahçesini çay bahçesine çeviren şahıs için belediyece çıkartılacağı söylenen encümen kararı da hala bekleniyor, bu karar ne zaman çıkacak?. Unutmadık.

Sn.Bld.Bşk'mız Mustafa Dündar'ın dikkatine saygılarımızla."

-ÇEVRE SAKİNLERİ

TEŞEKKÜR PANOSU

Müh.İLKER ÇİÇEK'e :- Nilüfer, Konak Mahallesi, Karagürgen Sokak'taki evimizde gerekli bir inşaat çalışmasında özenli çalışmasıyla bizleri hiç üzmeyen, söz verdiği gün ve saatte de işleri tamamlayıp teslim eden saygılı ve yetenekli kardeşimiz, genç inşaat mühendisi Güzey Grup'tan İlker Çiçek'e açık teşekkürlerimizi sunuyor, başarılarının devamını diliyoruz."

-TORUN AİLESİ

GELİYORUM DİYEN  BÜYÜK TEHLİKE!..

"Beşevler bölgemizdeki Beşevler Cad.'ndeki Karafatma Heykeli'nin alt tarafındaki bankamatiklerin tam önünde orta refüjdeki bir elektrik direği, semtimiz ve Nilüfer ilçesindeki küçük çocuklar için adeta 'geliyorum' diyen büyük bir tehlikenin merkezi.

Aydınlatma direğinin alt kısmındaki kapak tamamiyle yok olmuş vaziyette. Buradaki elektrik anahtarları ve kablo bağlantı uçları da tammamiyle açık, çok uzun zamandan beri de aynen böyle.

Malum; şimdi çocuklar herşeye meraklı. Allah göstermesin; biri merak edip bu anahtarlara ellemek isterken açık kablo uçlarına değerse çok üzücü vak'alar meydana gelecek.

Çok rica ediyorum. Sayın ilgili ve sorumlu makam sahipleri burada gereken güvenlik kapağını takıverin artık.

Çünkü geçenlerde tesadüfen gördüm;bir çocuk burada anahtarlara bakıp merakla inceliyordu.. Ben bizzat gördüm ve uyararak oradan uzaklaştırdım. Ana kalbim dayanamıyor böyle işlere.."

-EMK.HACER

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.