Hava Durumu

Bir şarkısın sen ömür boyu sürecek

Yazının Giriş Tarihi: 11.09.2021 10:20
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.09.2021 10:20

Merhaba sevgili Bursa Hakimiyet okurları;
Bugün 11 Eylül.. Bu güzel şehrin düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıldönümünü kutluyoruz..
Ve yine bugün modern bir teknolojiyle ve tarafsızlık ilkesiyle yayın yaşamına başlayan gazeteniz Bursa Hakimiyet'in 48. kuruluş yıldönümü..
Aradan geçen onca yıl içinde, hergün günün ilk ışıklarına yakın binlerce kez büyük bir hızla dönen rotatiflerin ağzından akan bu gazete ile haberler ve dünyanın dört bir köşesinden gelen rengarenk fotoğrafları sizlere ulaştırmanın onuru içindeyiz. Bu örnek yayın organı; tiryakisi olduğunuz, pırıl pırıl bir Bursa Hakimiyet Gazetesi.
Evet; mahallenizden, sokağınızdan, kentinizden, yurttan ve dünyanın dört bir ucundan yazı işlerimize ulaştırılan ve büyük bir özenle seçilen ilginç haberleri, fotoğrafları, röportajları, köşe yazıları, spor ve magazin haberleriyle 'Bursa basınının amiral gemisi' olarak yorumlanan Bursa Hakimiyet bugün 48 yaşında.
Başarılarıyla ve ses getiren haberleriyle dopdolu yıllar tek tek geride kalırken çağdaş teknolojiyi de yakından izleyen Sönmez Medya, bu arada gazetenin yanısıra bir de radyo istasyonu kurdu.
Tüm bölgeye hergün başarıyla yayın yapan Sönmez Radyo antenine çıkıp sizlere ulaşan programlarıyla da Bursa basınına hep örnek oldu ve olmaya devam ediyor.
Ama Sönmez Madya'ya bunlar da yetmedi.
Gazetesinin, radyosunun yanına bu kez de AS Televizyonu'nu ekleyerek 'Amiral Gemisi komodorluğu'nun bilinci ve sorumluluğuyla bugünlere ulaştı.
Peki; daha sonra neler oldu derseniz?:
Şimdilerde Sönmez Medya çağdaş yayıncılık anlayışı ile internet gazeteciliğinde de yine depara kalkmış durumda.
Bu kez dünya, yurdumuz, kentimiz ve mahallenizin dört bir köşesindeki her tür olayı, güzellikleri, sorunları, dilek ve kent yöneticilerimize olan teşekkürlerinizi en taze görüntüleri ve gelişmeleriyle anında bilgisayar ekranlarınızdan ulaştırıyor.
Hem de günün 24 saati. Hiç durmadan, bıkmadan, usanmadan..
Evet; Sönmez Medya'nın Amiral Gemisi Bursa Hakimiyet'in mobil uygulamasıyla dünyadaki tüm gelişmeler de artık anında cebinizde.
Yani, cep telefonunuza indireceğiniz uygulamalarla dünya artık 'bursahakimiyet.com.tr' ile bir tık yakınınızda..
***
Neredeeeen nereye?
Ve kim bilir yakın gelecekte daha nice yeniliklerle, nice maratonlarda nefes nefese, coşkuyla, onurla birlikte olma dileklerimi iletirken Sönmez Medya'yı bugünlere taşıyan başta Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Celal Sönmez olmak üzere bu uğurda büyük emekler vermiş olan büyüklerimi ve bazen sabahlara kadar omuz omuza çalıştığım arkadaşlarımla rahmete ulaşan meslek büyüklerimi samanyolunda parıldıyan 'Sönmez Medya'nın sönmeyen ışıkları' olarak saygıyla anıyor ve o güzelim şarkı Samanyolu'nun unutulmaz nakaratından esinlenip 'Bir şarkısın sen ve ömür boyu süreceksin Bursa Hakimiyet' diyorum..
Ama itirafımdır; bu 48 yılın en eski çalışanı olarak üstat Bimen Şen'in ünlü "Yıllar ne çabuk geçti o günler arasından" hicazı da yankılanıp duruyor kulaklarımda..Dinmiyor!..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.