Hava Durumu

Biraz sağduyu bekliyoruz!

Yazının Giriş Tarihi: 04.01.2018 07:38
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.01.2018 07:38

"Büyükşehir Belediyemize okurlarınızın size yazıdığı şikayetlerde biraz daha sağduyulu ve daha hızlı reaksiyon göstermenizi rica ediyoruz.
Bu konuda Büyükşehir Belediyesi'nin sayın ilgili birimlerine bu tür şikayetlerle ilgili yapmalarını beklediğimiz çalışmalara değinmek istiyorum:

1-: Çalı kavşağının altından Çalı'ya giden yolda yere dökülen ve yolda tümsekler oluşturan betonların temizlenmesi.
2-: Beşevler Caddesi'nin Küçük Sanayi Bölgesi'ne gidişte olan bölümünün asfaltlanması.
3-: Nilüfer'deki Kara Fatma Meydanı'nda çok önem arz eden trafik sinyalizasyonunun ve gerekli yol düzenlemesinin yapılması.
4-: Dikkaldırım'da bulunan Mihraplı Camii'nden başlayarak Çekirge Devlet Hastanesi'ne kadar olan bölümde gidiş ve geliş yolundaki çukurların kapatılması ve yolun revize edilmesi.
5-: Kükürtlü bölgesinde Çelik Palas Otel'den başlayarak Acemler yol ayrımına kadar olan güzergahta gidiş ve geliş yolundaki çukurların kapatılması ve yolun revize edilmesi gerekiyor.
İşaret ettiğim bu kesimlerde gerekli olan çalışmaların acilen yapılmasını saygılarımla rica ederim." Sedat KURTULMUŞ

İnegöl'e yurt binası lazım

"Aslen Adanalıyım ve İnegöl İşletme Fakültesi'nde Yönetim Bilişim Sistemleri bölümü öğrencisiyim. İnegöl büyük ve çok gelişmiş bir ilçe olmasına rağmen henüz erkek öğrenciler için Kredi Yurtlar kurumu'na ait erkek öğrenci yurdumuz yok. Biz bu durumdan ötürü oldukça fazla zorluklar içindeyiz..
Kredi Yurtlar Kurumu'na bu durumla ilgili mail'ler, dilekçeler ulaştırmama rağmen net cevap verilmedi ve halen hiçbir çalışma da yürütülmüyor..
Sayın ilgililerin yaşanan sorunu dikkate almalarını rica ediyor ve saygılar sunuyorum.." Kani DARCANLI

Göz gözü görmüyor
"Kestel'de bulunan Bursa Caddesi'ndeki Çınar Sokak sakinleri olarak, defalarca ALO 186'yı arayıp sokak aydınlatma lambalarının yanmadığını dile getirdik.
Ancak bugüne kadar hiçbir çözüm üretilmedi..
Okullarına sabah erken saatlerde giden küçük çocuklarımız ve gece vardiyası için çalışmaya gidenler ve veya iş dönüşü yapan sakinlerimiz oldukça sorun yaşıyorlar.
Sokak aydınlatma lambalarımızın faal bir hale getirlmesini UEDAŞ'tan rica ediyor, peşin teşekkürlerimizi sunuyoruz..
NOT: "Köşenize sokağımızın bir gece fotoğrafını gönderiyoruz ama yayınlayabileceğinizi sanmıyoruz. Çünkü her taraf zifiri karanlık içinde. Ve maalesef göz gözü görmüyor"

TELEKOM'dan tangur tungur!

"Çekirge Mahallesi, Hamam Caddesi 1. Murat İlköğretim Okulu altındaki yolda bulunan hız kesici bir setin önünde caddenin tam orta göbeğindeki TELEKOM'a ait bir menhol kapağı buradan gelip geçen araçlar için çok sıkıntı yaratıyor.


TELEKOM'u bunun için arayıp sorunu bildirmek istedim. Tam beş kez denedikten sonra nihayet bir bayana ulaşabildim.
TELEKOM'un vatandaşlara sunulan reklamları harika!. Reklamlarda 'Sen yeter ki hayal et' deniyor..
Ben bu semtin muhtarı olarak gazetenizdeki köşenizden defalarca yaşanan sorunu yansıtmama rağmen nedense bir yanıt alamıyorum..
Ayrıca üç ay kadar önce, üç kez onarımı yapılan bölgemizdeki Eskicioğlu Sokak No:26 önündeki kapak da her araç geçişte 'tangur tungur' gece-gündüz devamlı ses yapıyor ve çevreyi rahatsız edip duruyor..
TELEKOM'la ilgili sorunların çözümü için hep 'hayal' mi etmemiz gerek acaba!.Coşkun GÖNÜLTAŞ Çekirge Muhtarı

Bursa'da renkli bir 'Kış Konseri'

"Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 'Kış Konseri Özel Programı' yarın gece saat 20.00'de Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde (Merinos) Osmangazi Salonu'nda gerçekleştiriliyor.
Nilüfer Göl'ün şefliğini üstlendiği konserde, Bursa Büyükşehir Belediyesi Bandosu, Büyükşehir Belediyesi Orkestrası Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği bölümleri korist solist ve saz üstatları ile Çalgıcı Mektebi Roman Orkestrası ile Karagöz Halk Dansları Topluluğu aynı sahneyi paylaşarak konuklara neşeli ve renkli bir gece yaşatacaklar..

TEŞEKKÜR PANOSU

Yeşil ışık 20 saniye!

"Nilüfer Beşevler'deki Karafatma Heykeli'nden Çamlıca yönüne çıkışta kavşaktaki trafik sinyalizasyonu, Çamlıca'ya dönünüşte yeşil ışık yandığında çok kısa, yani 10 saniye kadar geçişe izin veriyordu.
Bazı sürücüler yeşile yetişemeyeceği endişesi ile kavşakta dönüş için bekleyen araçlar gibi sıraya girip beklemeden ani bir sağlamayla bekleyen araçlara tehlike yaratıyordu..

Sinyalizede yeşil ışığın 20 saniyeye çıkarılması için 2 Ocak tarihli köşenizde yayınlanan uyarımız olumlu sonuç verdi ve yeşil ışık süresi 20 saniyeye yükseltildi.
Soruna ilgi gösteren sayın yetkililere teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Saygılarımızla.." Bölge sakinleri

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.