Hava Durumu

Bu binanın demirleri her gece eksiliyor!..

Yazının Giriş Tarihi: 13.01.2020 09:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 13.01.2020 09:02

"Yıldırım ilçemizdeki Anadolu Mahallesi'nde bulunan ve yakın zamana kadar resmi bir kuruma ait olan bu binanın hali içler acısı bir durumda.
Bir süreden beri atıl bir şekilde kalan ve metruk bir duruma gelen binanın demir aksamları birtakım kişilerce geceleri sökülüp götürülüyor. Ayrıca gece saatlerinde de bu binaya giren-çıkan hiç belli değil.
Semt sakinleri söz konusu bina bağımlıların mekânı haline gelebilir iddasında bulunuyor ve bundan da endişe ediyorlar.


Ayrıca güvenlik açısından da bazı sıkıntıların oluşturduğu bina için sayın yetkililerin bir an önce bu soruna çözüm bulmaları gerekiyor. Fakat bugüne kadar bu konu için herhangi bir girişim yok..
Saygılarımızla.. "

BÖLGE SAKİNLERİ ADINA SERCAN ÇELİK

ALTIPARMAK ÇİFT ŞERİT

"Altıparmak Caddesi'nde köşenize gönderdiğim fotoğrafta da görüldüğü gibi aşağıya inişte çift çizgi ile boyalı yol işareti bulunuyor..
Bu da o şeridin soluna geçilemez sınırlamasıdır.


Yani Altıparmak Caddesi aslında iki şerit çıkış ve iki şerit iniş şeklinde düzenlenmiş.. Ancak sürücüler bunu böyle algılamıyorlar sanırım ve iki şerit aşağı iniş olarak kullanıldiğı için mecburen yukarı çıkışlar da iki şerit olarak kullanıyor.. Bu da yoğun trafikte çıkış yapan araç sürücülerine kolaylık sağlamıyor.
Bu konuda sürücülerin uyarilması ya da bilinçlendirilmesi gerekiyor.
Dikkate sunmak istedim."

Ömer YAYIKÇI

SEVİMLİ PAZAR

Faik Yılmazipek İmam Hatip Ortaokulu ana sınıfı öğrencileri öğretmen ve velileriyle Tutum ve Türk Malları Haftası nedeniyle geçenlerde okulda 'Sevimli Pazar' etkinliği düzenlediler..


Okul Md. Mustafa Bay, yardımcıları Gülbahlar Dilek Örenlili, Orhan Eray Halis, Muradiye İlokul Md. Murat Aslan, 11 Eylül İlkokul Md. Enver Ocak ile Hatice Özdemir ve Melike Senger öğretmenleri öğrenciler ve velileriyle bir arada sevimli pazarda bir araya geldiler. İşte 'Sevimli Pazar' açılışında kurdele kesme anı..

YAN YATMIŞ BEKLİYOR!

"Nilüfer ilçesi, Ataevler Mahallesi, Sedir Sokak köşesinde, yaya kaldırımı kenarında bulunan bisiklet yoluna konulan 'bisiklet yolu' levhası muhtemelen bir aracın çarpma sonucu yıkılmak üzere yan yatmış bir durumda ve onarılacağı günü bekliyor.


Benden hatırlatması.."

Cem Deniz KARIŞ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.