Hava Durumu

Bu çöplük güzel bir koru olabilir

Yazının Giriş Tarihi: 11.11.2019 08:32
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.11.2019 08:32

"Nilüfer ilçesi, Balat-Ergin Evler'in arkasındaki bölge adeta çöplük olmuş bir durumda..
Aslında burası, çok güzel bir koru olmaya aday.. Gerekli düzenlemeler yapılsa halkımızın çok güzel vakit geçirebileceği bir yer olabilir..
Önerimizin yetkililere duyurulması ve gerekli ilginin gösterilip ilgilenilmesini rica ediyoruz. Saygılarımızla.." (OKUR HATTI)

ANAYOLDAN BİR MANZARA

"Orhaneli yolunda, Beşevler kavşağına varmadan önce ve yolun solundaki Opet Akaryakıt İstasyonu karşısından sağ tarafa dönülünce anayol ağzındaki manzara uzun zamandan bu yana işte bu şekilde..
Gerekli onarımın yapılmasını önemle bekliyoruz.. Gönderdiğimiz fotoğrafın yayınlanarak ilgili makam sahiplerinin harekete geçmesi ricalarımızla.." Atilla GÖZET

BURSA VE YOLLAR..

"Uzun süredir Bursamız'ın yollarındaki asfalt bozukluğu tespitlerimi sizlerin aracılığıyla paylaştım bir bölge haricinde tadilatlar yapıldı.
Yapılamayan bölgemiz, Çakırhamam'dan Tophane'ye kadar olan kısım. Bu da aslında çok zor bir iş değil gibi duruyor.
Bugünkü tespitim de Mudanya istikametinden Bursa'ya geliş kısmında Geçit ile Özdilek AVM trafik sinyalizasyon lambaları arasındaki asfaltın engebeli şekil almasını da bunlara ekleyebiliriz... Bilginize, saygılarımla." Sadık ALTUNÇ

AMAN DİKKAT!..

"Nilüfer ilçesi, Balat'ta bulunan bir çocuk eğitim kuruluşunun bahçesindeki oyun aletleri grubunda yer yer arızalı kısımlar mevcut.
Bu da çocuklarımızın olası tehlikelerle karşılaşabileceklerini gösteriyor..
Okul çalışanlarına durumu anlatıp gerekli önlemlerin alınmasını ve çocuklarımızın tehlikelerden arındırılmasını rica ettim.
Ama herhalde daha buna sıra gelmedi ki,anımsatmak istiyorum." Mehmet ÜNALDI

ALO, BURASI OSMANGAZİ

"19 Ekim 2019 köşenizde bir okurunuzun 'Yeni Caddeye Hız Seti Lazım' başlıklı talebine yer verilmişti.
Yeniceabat'taki yeni yol ile ilgili belediyemiz ilgili ekiplerince gerekli tekkikler sonucu yeni yolun Büyükşehir Belediyemiz'ce yapıldığı anlaşıldı.
Dolayısıyla, talebin Büyükşehir Belediyemizce değerlendirilmesi gerektiği anlaşılmıştır.
Duyarlı okurunuza ve bunu bize ilettiğiniz için size teşekkür eder, esenlikler dileriz." Osmangazi Bld. Basın Yayın Halkla İlşk. Müd.

SU SAYACI VE KÖPEKLER

"Bir müddet önce BUSKİ'ye şikayette bulunmuş ve uzun zamandır su sayacı okumaya görevli gelmediğini, ortalama fiyattan faturalandırma yapıldığını öğrenmiştim.
Bunun nedeni de site bahçelerinde bağlı olmayan köpekler olduğu belirtilmişti. BUSKİ ile bu konuda görüştüğümde bana çözüm önerisinde bulunmuşlardı..
Öneri; bir dahaki sayaç okuma zamanında görevliye benim cep tel.no'sunu vereceklerini ve görevlinin beni arayıp gerekirse destek isteyeceğini söylemişlerdi.
Ve aynen öyle oldu. Gorevli bölgemize geldiginde beni aradı ve sitede köpek olup olmadığını öğrenip sayaçların yerleri konusunda destek istedi.
Ben de gerekli şekilde kendisini yönlendirdim.
BUSKİ'ye konuyla ilgilendikleri ve çözüme kavuşturdukları için çok teşekkürler." Dinçer EMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.