Hava Durumu

Bu çukurdan insan çıkarmayalım!

Yazının Giriş Tarihi: 31.08.2019 08:57
Yazının Güncellenme Tarihi: 31.08.2019 08:57

"Osmangazi ilçemizin turizm ve tarih açısından önemli bölgelerinden biri olan Çekirge Mahallemiz'de 'vurdumduymazlığın' en somut örneklerinden biri sergileniyor..
Semtimizdeki 2. Nazlı Caddesi'nin hemen başında yaya kaldırımlar üzerinde Telekom'a ait bir teknik kutunun hemen önünde bir süre önce derin bir çukur açıldı. Burada gerekli çalışmalar yapıldı ama bu derin çukurun üzeri gerektiği şekilde kapatılmadı.
Sadece ve sadece oldukça derin çukur üzerine bir tahta parçası konularak önlem alınmaya çalışıldı. Yaya vatandaşlarımız için oluşan büyük tehlike devam edip gidiyor. Vaziyet bir süreden beri bu şekilde..
Aldıran eden kimseler yok!. Lütfen bu çukurdan insan çıkarmayalım!.." - Oktay E.

TUVALET GİDERLERİ CAMİ AVLUMUZDA

"Mustafakemalpaşa ilçemizdeki Şeyh Müftü Cami'mize ait tuvaletlerin giderlerinde bir arıza var.. Çünkü tuvalet giderleri cami avlumuza taşıp çıkıyor ve her taraf pis sularla doluyor.
Hemen tedbir alınmalıdır." Cemaat adına Numan YILMAZ

TEŞEKKÜR PANOSU: IHLAMUR SOKAK'TAN

"Bir süre gazetenizdeki köşenizden Nilüfer ilçemizdeki Kültür Mahallesi, Ihlamur Sokak sakinleri olarak yolumuzda oluşan bozukluğu gündeme getirmiş ve gerekli onarımın yapılmasını rica etmiştik..
Yakınmamız ses getirdi ve belediye tarafından yolun bozuk kesimleri tamamen ele alınarak onarıldı. Çok teşekkürler ediyoruz." Komşular adına Reşat GÜZELCE

BU MUCİZEDİR

"Bu görüntüler Nilüfer ilçesi, Ataevler bölgesi,
Eğitimciler Caddesi'nden. Ana cadde kenarındaki kaldırımlar boydan boya kırık dökük. Kırılmış, yarılmış..
Elektrik direği de bariz bir şekilde eğilmiş kalmış.. Elektrik kablolarından bir kısmı da dışarı, yola fırlamış.. Buradan gelip geçen yaya vatandaşların tellere temas etmemesi bir mucize..
Ucu açık kablolarda elektrik var mı, yok mu? Bunun acilen kontrol edilmesi ve kabloların güvenli bir hale getirilmesi lazım..
Pek tabii ki bunlar yapılırken geride kalan şu andaki bozuk kaldırımlar biraz daha bozulmamalı.." Abdülkadir VAROL

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.