Hava Durumu

Bu merdivenler çok tehlikeli!

Yazının Giriş Tarihi: 01.08.2016 07:28
Yazının Güncellenme Tarihi: 01.08.2016 07:28
“Esentepe BursaRay İstasyonu, Hürriyet Caddesi çevresinde oturan sakinleriz.. 
Şehir merkezine ulaşımımızı BursaRay ile yapıyoruz. Fakat kış sezonunda Esentepe İstasyonu’nda indikten sonra bölgemize giden merdivenlerde büyük sıkıntı çekiyoruz. Çok tehlikeli durumlar oluyor. Geçen kış zaten bu merdivenlerde bir kişi yuvarlandı, yaralandı.



Bunun için geçen kış çektiğim bir fotoyu ilgililere de göndermiş,tedbir alınmasını istemiştim. Ama hiçbir şey yapılmadı. Fotoyu şimdi köşenize de gönderiyorum. Merdivenler kar-buz içinde. Merdiven kenarlarında ise korkuluk namına bir şey bulunmuyor. 



Merdivenlerin yanındaki çam ağacı da kayıyor, yolumuz da kayıyor, beton parkeler de yerlerinden çıktı. 
Gece karanlığında bunların tehlikesi daha da artıyor.
Çok tehlikeli olan medivenlerin kış gelmeden sayın ilgililerce ele alınıp gerekli düzenlemelerin yapılmasını ve korkuluk demirlerinin de eksiksiz olarak yaptırılıp merdivenlerde yaya güvenliğinin artırılmasını rica ediyoruz.    
Saygılarımızla..”
Mehmet ÜNALDI ve komşuları

Yunuseli’ne sinyalizasyon


 “Nüfusu ve araç sayısı devamlı olarak artan Osmangazi ilçesi Yunuseli Mahallesi’ndeki ana yolda bulunan dört yol ağızlı meydana trafik sinyalizasyonu yapılması gerekiyor.
Çok düzensiz bir halde olan meydan trafiğinde Kurşunlu yönünden, Armutköy’den, Bursa yönünden ve Bağlarbaşı’ndan gelen araçlar burada arap saçına dönen trafikte tehlike içinde.
Devamlı gelişme gösteren Yunuseli’nde bu gidişle nüfusla birlikte araç sayısı da ve kavşaktaki trafk sorunu da çok artacağı için meydan trafiğinin düzenlenmesi ve yayalar için de güvenli hale alınması için ilgili makamların gerekli çalışmaları yapmasını rica ederim.”
Şehsuvar ÜNSAL

UÜ Çocuk Acil fırın gibi!..


“Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Çocuk Servisi Acil Servisi’ne sağlıklı giren bir çocuk buradan hasta olarak çıkmazsa çok iyi...
Çünkü servisin havalandırması, penceresi, kliması ve buna benzer hiçbir şeyi yok. Böylesi sıcak havalarda acil servis resmen fırın gibi yanıyor sanki. Nefes almak bile zorlaşıyor. 
Şifa bulmak için ateşli bir halde acil servise getirilen çocuklar bu olumsuz koşullar altında daha da güç durumda kalmazlar mı?
Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi sayın yetkililerinin konuya acilen el atıp gerekli iyileştirmeleri yapmaları çok yerinde olur. Rica ediyoruz..
Saygılarımla..”
Orhan DEDE
 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.