Hava Durumu

Bu sokak hemen açılmalı

Yazının Giriş Tarihi: 29.09.2017 07:16
Yazının Güncellenme Tarihi: 29.09.2017 07:16

"Ovaakça bölgesindeki Santral Mahallesi sakinleri olarak gönderdiğimiz ekteki haritada da işaretlediğimiz sokak (Fatih Sultan Mehmet Cadde ile Ahmet Yesevi caddelerini birbirine bağlayan sokak) maalesef yaya ve araç trafiğine kapalı bir durumda.


Bizler çevre sakinleri olarak bu sokağı 'okul yolu' olarak zor şartlar altında yaya olarak kullanıyoruz. Bebek arabalarını buradan geçirebilmek ise mümkün değil.


Bu sebepten ötürü yolumuzu daha da uzatarak ana caddeye çıkmak ve oradan yürümek zorunda kalıyoruz. Fakat burada da ağır tonajlı araç trafiği çok ve yoğun oluyor.
Belirtmiş olduğumuz bu sokağın düzenlenerek yaya ve araç trafiğine açılmasını çok istiyor, rica ediyoruz.
Malum olduğu üzere, önümüz kış mevsimi. Çocuklarımızın okullarına daha rahat bir şekilde gidip gelmeleri veliler olarak en büyük isteğimiz.
Sorunumuzla sayın ilgililerin acilen ilgilenmesi dileğiyle şimdiden peşin teşekkürlerimizi iletiyoruz..
İyi çalışmalar dileğimiz ve saygılarımızla.." Ovaakça bölgesi Santral Mah. sakinleri

Aydınlatma 2018 yılında

"Köşenizde yayınlanan ve aydınlatma talep edilen Demirtaş, Sakarya Mahallesi Akçaköy 1. Aralık Sokak üzerinde mevcut şebekemiz bulunmamaktadır.


Bahsi geçen sokaktaki aydınlatma ihtiyaçları 2018 yılı yatırım programı kapsamında değerlendirilecektir.
Değerli müşterilerimizin görüşleri bizim için çok önemlidir. Şirketimiz ile ilgili her türlü istek, öneri ve düşünceleri için bize 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren ALO 186 numaralı çağrı merkezimiz, akıllı telefonlarda kullanılan mobil uygulamamızdan veya halklailiskiler@uedas.com.tr adresimize e-posta göndererek ulaşabilirler. Onları dinliyor olacağız.
Bilgilerinize sunar, esenlikler dileriz. Saygılarımızla." ULUDAĞ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. Kurumsal İletişim Müdürlüğü

Yüksek noktalara ulaşım hattı...

"Emek'teki BursaRay İstasyonu'ndan Mudanya ve Güzelyalı'ya Bursa Caddesi'ni takip eden 1-GY ve 1-M hatları bulunuyor.
Ancak Mudanya ilçemizin yamaçlarına da imar izni verilmiş ve hâlâ daha zeytinlikler kesilip konut yapılmaya hızla devam ediliyor.
Bursa'nın diğer noktalarına gidecek olan bölge sakinleri eğer evinin yakınından geçiyorsa tekrar minibüs dolmuşlarına biniyor ya da yürüyor.
Evet yürüyüş iyidir ancak bazen elde taşınan eşyalarla zor oluyor.
Tabii, hasta ve engelli vatandaşlarımız da olabilir. Saatte bir de olsa BursaRay İstasyonu'ndan Yeni Mahalle ve Mudanya'nın diğer mahallelerinin yüksek kesimlerinde bulunan noktalarına giden bir hat konabilir mi?. Konulabilirse çok memnun olacağız. Saygılarımla." Özgür ERAKKUŞ

Halı saha tesisi istiyoruz

"Demirtaş, günümüzde artık hızla büyüyen bir yerleşim bölgesi.
Biz Demirtaş sakini sporsever gençler için bir halı saha tesisimiz ne yazık ki yok.
Gençlerimiz adına Demirtaş bölgemize bir halı saha tesisi kazandırılmasını sayın ilgililerden rica ediyoruz..
Ayrıca; bölgemize kazandırılacak olan bu halı saha tesisi gelirinin de 60 yıllık bir mazisi olan Bursa'nın en eski spor kulüplerinden Tütünspor'a bağlanmasını talep ediyoruz.
Saygılarımızla.." Demirtaşlı bir grup sporsever

Bu çukur kapatılsın

"Şehrimizin merkezi yerinde bulunan Haşim İşcan Otoparkı önündeki cadde kenarında derin bir çukur oluşmuş..

Uzun zamandan bu yana da çukur öylece duruyor ve asfalt onarımı yapılacağı günü bekliyor.

Gece-gündüz oldukça yoğun bir araç trafiğine sahne olan bu ana caddede araç sürücüleri çukuru fark etmezlerse mecburen bu çukura girmek zorunda kalıyorlar.
Neticede araçlar da tahrip oluyor.
Gazetenizdeki köşenize gönderdiğim fotoğrafta görülen yolda oluşan çukurun onarımı için sayın yetkililerin dikkatlerine sunuyorum. Saygıyla.." Ali Sabit YILMAZ

Tamamen yarılmış bir asfalt yol

"Şehir içindeki kesif trafikten kurtulunması için yetkililerce alternatif bir güzergah olarak gösterilen Yunuseli Havaalanı ile Çeltik Köy Mahallesi arasındaki asfalt caddede karşıdan karşıya yarılmış, toprakla doldurulmuş ve gün geçtikçe derinleşmekte olan bir çukur var.
Yoldaki belirttiğim çukur, bir süreden beri doldurulup onarılmadı. İşyerlerimize giderken ve evimize dönerken buradan mecburen geçmek zorunda kalıyoruz ve geçerken de araçlarımız altı açılan derin çukurun kenarlarında kalan asfalta ne kadar yavaş ve dikkatli geçsek bile vuruyor.
Belirtmiş bulunduğum çukur yer, Çeltik Köy Mahallesi'nden çıkıp Yeniceabat Köyü Mahallesi yönüne doğru giderken soğukhava deposunu hemen geçer geçmez ve viraja da çok yakın bir yerde.
Karşıdan karşıya yarılıp bırakılmış asfalt yolda gerekli olan asfalt onarımının acilen yapılmasını rica ediyoruz." Gülsever ÖZDEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.