Hava Durumu

Bu sorunlar bitmiyor ve sadece iki örnek!..

Yazının Giriş Tarihi: 25.01.2020 09:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.01.2020 09:04

"Osmangazi ilçemizde Belediyemiz'in yaptığı çalışmaları izliyor ve takdirle karşılıyoruz. Fakat özellikle ana caddelerde çeşitli nedenlerle oluşan birtakım olumsuzluklar bir türlü bitmiyor. Örneklememiz gerekirse, pek çok rögar kapağının çevresi delik deşik durumda. Bazılarının üzerinden araçlar geçerken anormal ses yapıyor. Çukurlaşan zeminler var. Bunlara son zamanlarda da kırık dökük, yıkılmış ve hiçbir işlevi kalmamış olan delinatörler eklendi. Bunlar için avuç dolusu paralar sarf edildiği de bir gerçek.
İşte Hüdavendigar Mahallemizden gönderdiğim iki fotoğraf.

1-) Mansur Sokak ile Kanal Caddesi'nin birleşiminde yer alan rögar kapağı çevresindeki sorun. Asfalt dağılıyor, çukur genişliyor.
2-) Ve bu rögarın 15-20 metre kadar altında yine Kanal Caddesi'nde yerlerdde sürünen delinatorler. Ki, bunlara çok sık rastlanabiliyor.
Bir Osmangazili olarak konunun ele alınması yerinde olur inancındayım..
Saygılarımla.." - Muammer Z. ÇAĞRILI

Gürsu Minibüs Durak Başkanlığı'na

"Gürsu merkezine 14 km. uzaklıktaki TOKİ Konutları keskin virajları ve olumsuz hava koşullarında yoğun sisle ulaşımın çok zor olduğu bir yer.
Bu gerçekler ışığında Gürsu Minibüs Durak Başkanlığı'na bildirilmesine rağmen ısrarla o keskin virajlarda yol alırken uzun farları ve sis lambalarını ısrarla yakan bazı sürücüler tehlike yaratıyor, karşıdan gelen sürücülerin selektörle uyarmasına rağmen oralı bile olmuyorlar. Bu ışıklar görüşümüzü engelliyor. Ayrıca; bazılarında aracın ön tarafına konan çok sayıda ilave ışıklar da var.
Bölge trafik ve jandarma ekiplerini bu konuda göreve davet ederken Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın yıllar önce verdiği 'kısa yol' sözünü tekrar hatırlatırız. Özellikle Dişkaya yol ayrımı civarında kar yağışı ve gece ayazında oluşan don olaylarına karşı önlem de şart. Saygılarımızla.." Bir kısım TOKİ sakinleri

Bat-çık'tan sonra asfalt yol çökmüş

"Sırameşeler bölgesinden Kent Meydanı yönüne doğru sol şeritten yol alırken Merinos bat-çık'na geliyorsunuz.. Bat-çık'tan çıktıktan sonra ise bu defa asfalttaki bir göçük sürücülerin karşısına adeta bir sürpriz olarak çıkıyor. Onarılması dileklerim ve saygılarımla sayın ilgililerin bilgisine sunarım.." Sadık ALTUNÇ

İskeleti var kendisi yok!..

"Nilüfer ilçesi Nilüfer Hatun Caddesi üzerinde bulunan 127 numaralı belediye otobüs durağı yanına konulan çöp kutusunun iskeleti var ama kendisi yok.. Bu yüzden durak çevresi çeşitli çöplerle doluyor. Sayın ilgililerin dikkatlerine sunarım." Dilara Ç.

Alo, burası Yıldırım

DEMİRLERİ EKSİLEN BİNA:- "13 Ocak 2020 tarihli köşenizde yer alan 'Bu Binanın Demirleri Her Gece Eksiliyor' başlıklı atıl durumdaki bina ile ilgili okur şikayeti incelenmiştir. Söz konusu olan bina, ilçemizde Anadolu Mahallesi'nde Ankara Caddesi'ne cepheli ve mülkiyeti Maliye Hazinesi'ne aittir. Konunun muhatabı olan Bursa Çevre Ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne gereken tedbirlerin alınması için bilgilendirme yazısı gönderilmiştir. Bilginize sunarız." Yıldırım Belediyesi, Koordinasyon İşleri Md.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.