Hava Durumu

Bu taşları kimler koyuyor?

Yazının Giriş Tarihi: 15.02.2021 08:22
Yazının Güncellenme Tarihi: 15.02.2021 08:22

"Erdal Abi; köşenize gönderdiğim mail ve ekteki fotoyu sayfanızda yayınlar mısınız? Şimdiden teşekkür ederim."
**
Osmangazi İlçesi, Cumhuriyet Alanımız'ın üst kısmı, Heykel Verem Savaş Derneği yanındaki yol ortasına plastik dubaların arasına yaya yollarından sökülen kaldırım taşları konuyor. Bu taşları kimler söküyor?.
Medeni ülkelerin hiçbirinde bu görülmez. Yol ortasına kaldırım taşlarını kimler koyuyor; bilmiyorum?.
En merkezi bölgemize bunlar hiç yakışmıyor. Bu tür durumların esasen yasalarımızda da yeri yoktur.
Yetkililerden yaya yollarından sökülüp yol ortasına konan taşların kalıcı olarak kaldırılmasını istirham ediyorum." Hakan KAVURMACI

GERÇEK BİR TUZAK!..

"Aylardır tehlike yaratan bir nokta burası. Nilüfer ilçesi Cumhuriyet Mah. Nilüfer Hatun Cad. (Starpark önü) bordür taşları bu durumda.
Sürücüler aman dikkat. Burası gerçek bir tuzak." Nedim ÇORUH

TEŞEKKÜR PANOSU

31 no'lu SAĞLIK OCAĞI'NA:- "Korona aşıları için gittiğimiz 31 no'lu Barış Mah.Sağlık Ocağı'da yakın ilgi ve güler yüzlü davranışlar nedeniyle Dr. Ergun Güvener ve Dr. Emin Küdür ile ocağın değerli hemşirelerine çok teşekkürler. Ayrıca buradaki temizlik, düzen ve uygulama titizliği kayda değer. Değerli hekimlerimiz ve hemşire kardeşlere kutsal görevlerinde başarı ve kolaylıklar dileriz." Adının açıklanmasını istemeyen bir okur

SİYASİLERE BİR MESAJ

"1.2.2021 Pazartesi akşamı saat 18'de mesai bitimiyle servisle Organize Sanayi Bölgesi'nden yola çıktık. Pazartesi ve cuma akşamları trafiğine alışığız ama dün akşam (1.2.2021) son 10 yıldır karşılaşmadığım yoğunlukta trafik vardı.
Fethiye Metro İstasyonu'ndan Yüksek İhtisas'a tüm şeritler dolu ilerledik. Yolda tek bir kaza da yoktu. Rica şu:
Siyasi partiler toplantılarını planlarken saat ve yer konusunda daha hassas davranmalı. Şehrin merkezinde spor salonlarındaki toplantılar öncesi ve sonrası yolların kapanması trafiği allak bullak ediyor.
Toplantıya bürokrat veya üst düzeyde bir siyasetçi gelirse vay ki ne vay! Yapmayın efendim şehrin göbeğinde ve trafiğin en yoğun olduğu saatte toplantılarınızı.
Oy verdiğim vermediğim, iktidar muhalefet fark etmez. Amacı topluma hizmet olan siyasetçilerimizin topluma daha duyarlı olması gerek.
Ayrıca köşenizdeki 'Dolmuş-taksi durakları kahvehane gibi olmuş' yazısını gönderen kişiye katılıyorum.
Milletçe bazı alışkanlıklardan vazgeçmemek için her tür uyanıklığı yapıyoruz. Yazık, günah. Aylardır evlerinde kalan insanların emeklerini heba etmeye kimsenin hakkı yok!"

ALO, BURASI BÜYÜKŞEHİR

"Sayın Erdal Özdür,
01.02.2021 tarihli gazetenizin "Vatandaş Hattı" köşesinde yayınlanan "Erdoğan Binyücel yüzme havuzu"' başlıklı uyarı yazısı kurumumuz ilgili birimince incelenmiştir. İlgili yazıda ".. Yağmursuyu giderlerinin tıkalı olması nedeniyle Erdoğan Binyücel Cad.'nde yağış sonrası sel suları birikiyor.." denilmektedir. Bu adreste ekstra yağmursuyu ızgarası yapılarak sorun giderilmiştir. Bilginize sunar, iyi çalışmalar dileriz." Büyükşehir Bld. Basın Yayın Halkla İlşk. Daire Bşk.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.