Hava Durumu

Bülent Ecevit CaddesI'nde yarım kaldırım ve asfalt

Yazının Giriş Tarihi: 21.12.2018 08:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.12.2018 08:01

Nilüfer ilçemizde, 23 Nisan Mahallesi, Bülent Ecevit Caddesi'nde fotoğrafladığım derin asfalt çukurları olan kısım bir süre önce asfaltlandı.
Belediyemize gösterdiği ilgi için çok teşekkür ediyoruz.
Sıkıntılarımızın bir kısmı böylece giderilmiş oldu.
Ne var ki söz konusu caddenin önemli bir bölümünde derin çukurlar halen mevcut bulunuyor..
Bu ay içindeki yoğun yağışlar sonunda çukurlar daha da derinleşti ve araçlara hasar verir duruma geldi.
Buradaki kaldırım çalışmaları sokağın iki ucunda başlamıştı ama tam bu noktada maalesef yarım kaldı. Kaldırımların tamamlanması ve eksik olan asfalt zemin kaplamasının yapılmasını rica ediyoruz.
Sel sularıyla dolu ve çamurlu yollarda yürümek zorunda kalan minik yavrularımız okullarına giderlerken çok sıkıntı çekiyorlar.
Sayın yetkililerin eksik asfalt ve tamamlanmamış olan kaldırım sorunlarının çözümü için ellerinden gelen gayreti göstereceklerine inancımız sonsuzdur.
Değerli çalışanlara şimdiden teşekkür ediyor, işlerinde başarılar diliyoruz.
Saygılarımızla.."
-Serhan ÖZKAYA

İl Başkanı Ayhan Salman: 'Kendimizle yarışan partiyiz..'

31 Mart Yerel Seçimleri yaklaştıkça partilerde heyecan artıyor, çalışmalar da.
AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman dün Baia Otel'deki 'Sönmez Medya Buluşmaları' programımızda önümüzdeki seçimlerle ilgili olarak basın mensubu arkadaşlarımın çeşitli sorularını detaylarıyla ve tek tek açıkladı.
Salman'a benim yönelttiğim soru da "seçim bildirgesinde Bursa ile ilgili vizyon projeleriniz olacak mı?" şeklindeydi..
Salman, 'biz, AK Parti olarak kendimizle yarışan bir partiyiz... Öntümüzdeki günlerde adaylarımız belirlenince parti olarak il ve ilçe belediye başkan adaylarımız hazırlanan projeleri halkımıza tek tek anlatacaklar.
Bursa, ülkemizin dördüncü büyük şehri. Bu şehre ne yapılsa azdır. Bursa'nın geçmişten gelip geleceğe uzanacak olan tarihi, kültürel, doğa, turizm, çevre, ulaşım, tarım, sanayi, üretim ve şifalı kaplıca suları gibi olguları var.
Bunların hepsini geliştirecek, güzelleştirecek ve böylece hem ülkemize hem de vatandaşlarımıza faydalı olacak vizyona sahibiz.
Tabii, yüksek ve beton binalar arasında değil, yemyeşil ortamlarda çınar ağaçları altında ve çimenlere basarak daha yaşanılabilir ve nefes alınabilecek bir Bursa olacak önümüzde. Tüm kaynaklarımızla ecdadımızdan gelen Bursamızı daha iyi yapacak çalışmalarla geleceğe teslim etmek en büyük ilkemiz.
Bursalılar ekibimize güvensin.
700 yıllık bir geçmişe sahip olan tarihi Bursamız'ın Büyükşehir Belediye Baskan adayı sayın Alinur Akkaş, 2026 yılı vizyonunu zaten açıklamıştı.
Bursa çok güzel ve özel bir şehir. Herşeye de layık" dedi.

Baraklı göleti ve temizlik

"Geçenlerde bir hafta sonu, Keles'e bağlı doğa harikası Baraklı Göleti'ne fotoğraf çekmek için ilk defa gitmiştim.
Muhteşem bir güzellik karşıladı. Ancak bir Türkiye klasiği diyebileceğimiz piknikçilerden geriye kalan atıklar da yok değildi. İçim acıdı. Doğa ve çevre fotoğrafları çektim, tabii kirliliği de.
Pazartesi piknikçilerin çevreye verdiği zararı gösteren fotoğrafları Keles Belediyesi'nin sosyal medya hesabına mesaj olarak gönderdim.
Daha sonrasında telefonla iletişime geçtiğim Ahmet Bey'in, Danışma'daki Zekiye Hanım' ın, Yazı İşleri'nden Necati Bey'in ve Temizlik İşleri'nden Raşit Bey' in yardımları ve duyarlılıkları sonucu gölet çevresinin temizliğinin yapıldığı fotoğrafı tarafıma gönderildi ve gölet çevresinin aralıklarla temizliğinin yapılacağı belirtildi. Gerçekten çok mutlu oldum..
Bu konuda emeği geçen herkese çok teşekkürler ve iyi çalışmalar diliyorum."
Ebru KALFA

Gürsu gençleri tarihle iç içe

Gürsu Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü'nce gerçekleştirilen 'Geçmişten Geleceğe Ecdadın İzinde Kültür Gezileri' kapsamında düzenlenen gezilerle gençler tarihe yolculuk yapıyorlar.

Lise son sınıf öğrencileri için, ücretsiz düzenlenen kültür gezilerinde, gençler ecdadın izleriyle buluşuyor.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık 'Gençlerimizin tarihimize olan duyarlılığını artırmayı ve Bursamız'ın tarihini görerek öğrenmelerini sağlamayı hedefliyoruz. Tarih bilinci olan yeni nesillerle geleceğimizin daha da aydınlık olacağına inanıyoruz' diyor.

Tophane, Osmangazi ve Orhangazi türbeleri, Ulu Camii, Yeşil Camii, Yeşil Türbe, Orhan Camii, Kapalı Çarşı, Emirsultan, Muradiye Külliyesi, Panaroma 1326 Fetih Müzesi'ne geziler yapılmakta ve geziler sırasında katılımcılara ücretsiz öğle yemeği ve çeşitli ikramlar da sunuluyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.