Hava Durumu

Burada bir zamanlar yaya kaldırımı vardı!

Yazının Giriş Tarihi: 09.11.2019 09:51
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.11.2019 09:51

"Nilufer ilçemizde bulunan Konak Mahallesi, Seçkin Sokak'ta oturan sakinler olarak uzun zamandan beri yolumuzdaki yaya kaldırımda yaşanan sorunlardan yana dertliyiz..


Yokuş aşağı doğru inilen yolumuzda düzlüğe çıktığımız kesimde sağ tarafta kalan kaldırımlarımızın son durumu işte gönderdiğimiz fotoğrafta yer alan görüntülerde izlenildiği gibi... Yağışlı havalar başlamadan önce semt sakinlerimizin daha da güç durumlarda kalmamaları için gerekli ilginin sayın yetkililer tarafından bir an önce gösterilmesi ve onarımların acilen yapılması dileklerimizle..
Saygılarımızı sunarız.. "

Bülent DİBEKÇİ ve komşuları

MÜMİN AGA'YA BİRAZ İLGİ VE VEFA GEREK

"Bursamız'a yaptığı değerli hizmetlerle tanınan rahmetli milletvekilimiz, hayırsever işadamı Mümin Gençoğlu'nın adı (Mümin Aga) Osmangazi ilçemizdeki Hürriyet Mahallemizdeki sosyal alana verilmiş ve adı da meydana konulan büyük bir mermer tabelaya yazılmıştı..

Fakat bu mermer tabeladaki yazılar son zamanlarda okunamayacak durumda. Siyah mermer zemin ise çeşitli reklam ve duyuru ilanları yazıları yapıştırılmış ve çok çirkin bir halde..
Osmangazi Belediyemiz'in sayın yetkililerine durumu bildiriyor ve gerekli temizliğin yaptırılarak rahmetli Mümin Aga'ya gerekli vefanın gösterilmesini diliyoruz.."

Mustafa ÖZTÜRK

O'NU ÖZLEMLE BİR KEZ DAHA ANACAĞIZ

Yarın büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının yıldönümü.. Türkiye'yi yoktan var eden, düşmanları temizleyen, büyük devrimler yapan ve cumhuriyetimizi ilan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ülke genelinde yapılacak törenlerle yarın bir kez daha özlemle anacağız.

Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşları ile gazilerimizi, hep yüreklerimizde yaşatacağız... Işıklar içinde olsunlar..

E.Ö

BUSKİ VE RÖGARLAR

"Nilüfer ilçemizdeki Çamlıca Mahallesi'ndeki ana cadde (Ata Cd.)üzerinde bulunan tüm rögar kapatları asfalt yol zemininden biraz aşağıya düşmüş ve kenarları da çukurlar içindeydi.. BUSKİ'nin teknik ekiplerince dikkate alınan bu durum üzerine ana cadde üzerindeki bütün rögar kapakları tekrar elden geçirilip gerekli onarımlar yapıldı.. BUSKİ'nin sayın yöneticilerine ve çalışan ekibine teşekkürler eder, kolaylıklar dileriz.." Saygılarımızla.."

İsfendiyar B.

ÖLÜMLÜ KAZALAR YAŞANILMADAN!

"Mudanya ilçesi, Altıntaş beldesinde oturmaktayım.


Altıntaş sahil yolundan ana yola yani Mudanya-Gemlik yoluna çıkış çok tehlikeli, Çünkü yol çok dik.
Burada çok sık aralarla kazalar yaşanıyor. Sorunumuzun halli için defalarca Mudanya Belediyesi ve Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne başvurmamıza rağmen hiçbir çalışma yapılmadı.
İlgililerden daha büyük ve ölümlü kazalar yaşanılmadan gerekli önlemleri almalarını bekliyoruz.
Saygılarımla.."

Mehmet Salih KAYA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.