Hava Durumu

Burası Türkiye'nin en güzel bulvarı!..

Yazının Giriş Tarihi: 01.03.2021 08:19
Yazının Güncellenme Tarihi: 01.03.2021 08:19

"Bir İstanbul gazetesindeki ilave için bir süre önce araştırma yapılmış ve Türkiyemiz'in en güzel on bulvarına sahip şehirleri saptanıp yayınlanmıştı.

Sonuçta; Bursamız da bu çalışmada 'en güzel bulvara sahip' kentlerden biri olarak yer almıştı..

Söz konusu yer, Bursa'nın yüzakı Nilüfer'deki Fatih Sultan Mehmet Bulvarı idi.

FSM Bulvarı modern şehircilik açısından yeni ve düzenli yapılaşmalarla birlikte gerçekten de bu özelliğini hak ediyor. Fakat yavaş yavaş kaybolacak gibi.

Büyüşehir Bld. sorumluluğundaki bulvarımızda yaya kaldırım kenarları çektiğim fotoğrafta da görüldüğü gibi adeta bir 'su kanalı' gibi boşluk içinde.

Görüntüyü 1.BBOİ Durağı önünde saptadım. Boşluk, cadde boyu devam ediyor. Yani yayalar ve otobüse telaşla yetişip binmeye çalışanlar için gerçek tehlike.

Belli ki cadde boyunca burada bir çalışma yapılmış.

Peki; ya sonuç?. Yine yarım bırakılmış bir çalışma.

Yarım kalan bu iş bulvarın nazar boncuğu mu yoksa?. Ne dersiniz?."

- Gülseren C.

DEMİRTAŞ IRMAĞI(!)

"Demirtaş bucağı Sakarya Mahallesi, özellikle 1009.Sokak ve Akçaköy Caddesi bölgesinde her yağmurda sokaklar resimdeki gibi bir ırmağa dönüşüyor.

Vatandaşlar yolda yürürken zorluk yaşıyor.

Söz konusu sokaklarda yağmur suyu gider hattı yok. Bu yüzden yağmur suları yolumuzda birikiyor ve burası yağışlı havalarda adeta bir ırmak gibi oluyor..

BUSKİ'nin sorunumuzu dikkate alarak bölgede yağmur suları gider hatları konusuna acilen eğilmesini bekliyoruz. Saygılarımızla."

Demirtaş Sakarya Mahallesi sakinleri

ELLERİNİZ DERT GÖRMESİN

"Osmangazi, Hüdavendigar Mah. 2.Ebru Sokak'ta yapılan bir çalışmada yol sathındaki asfalt zemin kazıldı ve burada anormal bir durum oldu. Köşenizde bu meseleyle ilgili uyarı ve talebimizi çekip gönderdiğimiz resimle yayınlamıştınız. Teşekkürler. Bunun üzerine gerekli asfalt onarımı hemen yapıldı. Sağ olun, var olun.

Belediyemize ve çalışan ekipteki arkadaşlara da ayrıca teşekkürler. Elleriniz dert görmesin."

Sokak sakinleri adına Tekin NAR

TEŞEKKÜR PANOSU

SAĞ OL ONKOLOJİ: "Rahatsızlık sonucu başvurduğum Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi'nde görev yapan ve adeta iyilik meleği olan, genç, nazik ve değerli iki hekimimiz Sn. Dr. Serkan Fatih Yeğen ve Sn.Dr.Vahap Genç tarafından gerekli tıbbi müdahalem yapıldı.
Gördüğüm yakın ilgi ve başarılı çalışma nedeniyle Sn. Dr.Yeğen ve Sn. Vahap Genç'in şahsında tüm Onkoloji Hastanesi çalışanları ve güler yüzlü hemşirelerine açık teşekkürlerimi bir borç biliyor ve kendilerine başarılarının devamını diliyorum. Saygılarımla.."

- T.Ö.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.