Hava Durumu

BURFAŞ Kent Cafe çok soğuk

Yazının Giriş Tarihi: 27.01.2017 04:43
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.01.2017 04:43

"15 Ocak 2017 Pazar günü şiddetli yağış başlamadan Mihraplı Parkı içindeki her zaman keyifle hizmet aldığımız BURFAŞ Kent Cafe'ye giriş yapabildik.
Sonra şiddetlenen yağmuru camlı bölümden izlemeye koyulduk. Klima açıktı ama 15 dereceyi gösteriyordu ve içerisini hiç ısıtamıyordu.
Hemen üstümüzdeki infrared UFO tipi ısıtıcılardan bir tanesinin çalıştırılmasını istedik. Kafedeki elektrik altyapısı bu ısıtıcıların oluşturduğu elektrik yükünü kaldıramıyor ve sigortayı attırıyormuş.

Bunun gibi 3-4 tane ısıtıcı vardı ve bu yüzden hiçbiri çalışmıyordu. Çok üşüyünce daha iyi ısınan iç kısma geçtik. Her zaman hizmet kalitesiyle övünüp mutlu olduğumuz BURFAŞ'ın elektrik altyapısıyla ilgili kapasite artırıcı çalışmaları bir an önce devreye almasını ümit ediyoruz.
İç kısım kalabalıktı ve en güzel manzara cam bölümde olmasına rağmen burası malum sebeplerden ısıtılamıyordu. Konu hakkında Sayın ilgililerin geri dönüşlerini rica ederiz. Umarım bir sonraki ziyaretimizde gene soğukta kalmayız..
Saygılarımla.." Sadık bir BURFAŞ müşterisi

Taş, kum, hafriyat saçılarak yollarda

"Yaklaşık on yıldır İzmir yolunu sabah akşam kullanıyorum. Carrefour kavşağında TIR ve kamyon trafiğe giremez diye bir uyarı levhası var ama sabah ve akşam saatlerinde yollarda hep kamyonlar özelliklede hafriyat kamyonları çok var.
Kimi yolları bozuyor, kimi taş, kum, hafriyatı saça saça gidiyor ve bu yolda bir gün bile o saatlerde trafik denetimi görmedim.
Ayrıca özellikle Metro AVM otobüs durağı olmak üzere -ki burası daha kötü bu güzergah boyunca otobüs duraklarına özel oto ve servisler sıra sıra diziliyor- toplu ulaşım otobüsleri de bu nedenle neredeyse orta şeritte duruyor trafiği olumsuz etkiliyor. Denetim ne zaman yapılacak?."
Adının açıklanmasını istemeyen bir okur

TEŞEKKÜR PANOSU

Sorun o gün çözümlendi

"Nilüfer, 23 Nisan Mh. 243 Sk. Bilimkent Site yönetimi olarak Nilüfer Bld.'ne köşenizden yaptığımız bir duyuruda site giriş kapımız önündeki kırık taşların ve çökmeler olduğunu belirtmiştik..
Kırık ve göçük taşlar yüzünden arabalarımızın altları sürterken yağmurlu havalarda da meyilden dolayı sular site bahçemize giriyor ve küçük küçük göller oluşuyordu.
Yayınınız üzerine aynı gün ilgili ekipler gelip onarımı yaptılar. Belediyemize teşekkür ederiz.
Osman SARGIN

Büyükşehir Zabıtası'na

"Büyükşehir Bld. Zabıtası mensuplarına Atatürk Altgeçit Çarşısı sakinleri olarak teşekkürler. Burada yaptıkları kibar uyarılar ve başarılı çalışmalarla geçidimizde hiçbir sorun yaşamıyoruz. Zabıta Müdürü ile tüm çalışanlarına teşekkürler."
Altgeçitten bir grup esnaf

Geçit'i rahatsız eden otoban sesi

"Geçit'teki Özdilek AVM arkasında bulunan sitelerde oturan bizler btip ttkenmeyen aşırı sesler yüzünden cam-kapı açamıyoruz. Buradaki caddeye 'otoban ses perdesi' yapılmadığı için durum son derece sıkıntılı.
Gece geç saatlere kadar devam eden ve hatta hiç kesilmeyen yoğun trafiğe sahip otobandan yükselen sesleri daha ne kadar çekeceğiz?...

Yarış yapan motorlar, ağır tonajlı kamyonlar ve sürat yapan araçlar nedeniyle bu uğultular ve sesten şikayetçiyiz.
Çözüm; Balat tarafına yapılan ses perdesi/duvarı gibi bu tarafa da yapılması.
Osmangazi veya Büyükşehir Bld.'nden talebimizi içeren yazımızın köşenizde yayınlanmasını bekliyoruz. Saygılarımızla."
Geçit, Çınar Sitesi sakinleri

BUDO ve internet

"BUDO'nun internet sitesinden geçenlerde bilet almak için işlem yaptım. Ödemeye gelince banka kartım ile yapmak istedim. Fakat sistem banka kartlarını kabul etmeyerek sadece kredi kartı ile işlem yapılabileceğini yazdı.
İnanın buna çok şaşırdım. Banka kartlarıyla her yerde işlem yapılırken marka kentin ulaşım şirketinde işlem yapılamaması çok garip bir durum.
Umarım yetkililer her yerde geçen banka kartlarına çözüm bulurlar."
Adının yayınlanmasını istemeyen bir okur

Burası modern diş hastanesinin önü

"Yakın bir tarihte hizmete açılan, modern ve pırıl pırıl Nilüfer Diş Hastanesi'nin önündeki çamur içindeki çökük kaldırımlar buraya hiç yakışmıyor.
Otobüs durağının hemen yanındaki bu çamurlu alandaki kaldırımın inşaat yapılırken zarar gördüğünü gösteriyor.
Sorunlu kaldırımın çamurdan temizlenmesi ve onarılması için kimlere nasıl ulaşabiliriz?. İlgililerin bilgisine, ilgisine saygıyla sunarız.."
Çevre sakinleri

Duman dumana ve is kokuları

"İntizam Mh. Bülbülce Sokak sakinlerinden HABER HATTI'na: Gönderdiğimiz fotodaki bu müstakil evin bacasından şikayetçiyiz.
Camlarımız kapalı olmasına rağmen yayılan dumanların is kokusundan evimizde oturabilmek çok zor. Resmen is kokuları soluyoruz.. Bunu çekmek zorunda mıyız?.."
Sokak sakinleri

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.