Hava Durumu

BURSAGAZ, lütfen duy sesimizi

Yazının Giriş Tarihi: 26.02.2022 08:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.02.2022 08:04

"Nilüfer, Çamlıca Mh. 1.Niyet Sokak'tan Güldeste Cad.'ne kadar uzanan oldukça uzun mesafedeki yolda (yaklaşık 2-3 km. kadar) yaklaşık birbuçuk ay kadar önce BURSAGAZ boru hattı döşedi.

Ancak bu güzergahta kazılıp boruların döşendiği kesim gelişigüzel kapatıldı ve gönderdiğimiz fotoğraflardaki gibi kaldı.

Yani yağışlı havalarda çamur, diğer günlerde toz-toprak bulutlarıyla iç içeyiz.

Bir an önce gerekli onarımın yapılmasını diliyoruz.

BURSAGAZ lütfen duy artık sesimizi." - SEMT SAKİNLERİ

SEDEF'TEN BİR RENK

Değerli okurlarım; sorun ve dilekleriniz bu köşede birbirini izliyor. Geçen hafta gelen bir mail'de ise Yeliz G. "pandemi ve ardından zam furyasından çok sıkıldık. Köşenizde de dertler bitmiyor. Bu iletimle yazılarınıza bir renk katabilirsem sevinirim" diye bir not düşmüş..

İlginç bir foto. Teşekkür ederim. İleti özetle şöyle:

"Kükürtlü, Başaran çevre sakinlerinin sevgili kuaförü Sedef Özkavas, 14 Şubat Sevgililer Günü'den esinlenerek yarattığı yeni bir saç modeliyle biz sevenlerinin kahramanı oldu. Saçlarla oluşan kalpçiklerin süslediği perçeme anlam katan saç modeli çok hoş. Okurlarınızla paylaşırken dert köşenize minik bir renk ve şirinlik katmak istedim. Umarım beğenirsiniz." - YELİZ G.

***

Teşekkürler Yeliz Hanım. Kükürtlü Başaran'lı arkadaşlarınız ve kuaförünüz Sedef Hanım'a mutlu ve sağlıklı günler dilerim.- E.Ö

c

OSMANGAZİ'DEN BİR MANZARA

"Osmangazi İlçemiz'deki Alaaddin Mahallesi, Alaaddin Cami cadde girişinde (Muradiye'den Memleket Hastanesi'ne gelmeden sağa dönünce) bizim yolumuz işte aynen böyle. Parke taşlar dağıldı gitti. Perişanlık diz boyu dense yeridir yani.

Buraya parke taşlar öyle sağlam (!) döşenmiş ki sonuçta işte böyle bir manzara ile iç içeyiz. Harcanan onca paraya yazık vallahi.

Kısa zamanda tamiri ricamızla." - MUALLA.

SOL AYAK VE CUMA NAMAZI

"3.11.2021'de Nilüfer Bld.'ne Hasanağa Merkez Cami önünde, cenaze namazı kılınan  eğilimli avluda sol ayağımız diğer ayağımıza oranla mecburen yüksekte namaz kıldığımızı belirtip düzenlenmesini istemiştim.

Nilüfer Bld. uyrıma 'uygun görülürse yapılacak' vb. cevap verdi ama  çalışma yapmadı.

Buna reğmen 5 km.uzakta Görükle Göçmen Konutları'nda 30 yıl önce yapılmış geniş ve sağlam kaldırımları söküp, yenileri yapıldı.

Bu gereksiz harcamalara rağmen adeta üç kuruşluk cami avlusu düzenlemesi neden yapılmıyor?. Ayrıca cami kapısına 1 m. mesafede paralel 5-10 m. uzun ve 15 cm. yüksek bir set var. Yaşlılar buraya takılıp düşüyor. Yapmayacaksanız izin verin hayrıma yaptırayım. Dikkate sunarım." - HALİL ALTIN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.