Hava Durumu

Bursamızı gencecik müdürler aydınlatıyor

Yazının Giriş Tarihi: 14.02.2018 08:23
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.02.2018 08:23

Limak Uludağ Elektrik Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürü Ali Erkan Aytac dün sabah Sönmez Medya mensuplarını kahvaltıda ağırladı.
Ekibin işleri her gün biraz daha ağırlaşıyor. Çünkü Bursa'da üç milyon elektrik abonesi var ve bu da beş milyon kişiye hizmet verme anlamına geliyor. Bu rakamlar Bursa büyüdükçe, geliştikçe daha da artacak tabii.
Kahvaltıda Genel Müdür Aytac'ın sağ kolu sayılan birim direktörleri de vardı. Örneğin; Tahsilat ve Alacak Direktörü Serhat Karakoç, Operasyon Direktörü Gökhan Ubuz, Kurumsal İletişim Sorumlusu Bahar Erkan..
Bu isimlerin tümü de Genel Müdür Aytac gibi gencecik insanlar..
Yani Bursamız'ı bu genç, güler yüzlü direktörler ve mesai arkadaşları emekleriyle aydınlatıyorlar.
Nüfus istediği kadar artsın, bu da geleceğimiz aydınlık demektir yani..
Elektrik hizmetleri iki ayrı müdürlük trafından veriliyor. Örneğin UEDAŞ, şebeke hizmetlerine bakıyor. Sokak, cadde aydınlatma hizmetleri vs. onlar da. LİMAK ise abone ve tahsilat işlemleriyle ilgili..
Genel Müdür Aytac Türkiye genelinde ve Bursa'da elektrik tüketiminde yüzde 6 artış olduğunu söyledi. Osmangazi ilçemizde de en çok yeni elektrik abonesi yaptıklarını söyledi. Ki bu da Suriye'den gelenlerin yarattığı bir durum.
Esnek fatura sistemini ilk kez Bursa'da uygulayan LİMAK abonenin maaşlarına göre rahatça ödeyeceği faturaları tanzim etmekle farklı bir hizmet anlayışında.
Ayrıca faturasını ödeyemeyen abonenin elektriği de hemen 'şak' diye kesilmiyor artık. Bir dahaki fatura ödeme tarihine kadar bekleniyor.
Evet; gencecik, pırıl pırıl direktörler. Adeta onların aydınlığı Bursamız'ı aydınlatıyor. Tabii şebeke hizmetleri veren UEDAŞ'ın gece gündüz, kar-fırtına demeden çalışan fedakar ekiplerini de unutmayalım.
Hepsine kolay gelsin.

Bu bozuk yol unutuldu mu?

"Nilüfer ilçesi, Kültür Mahallesi, Derya Sokak'la, Ilgaz Sokak'ın kesişme noktasında bulunan BOİ'ye ait otobüs durağından az evvelinde asfalt zemin yapılan bir çalışma ile kazılmış ve sonra da gelişigüzel kapatılmış.
Gerekli onarım yapılmadığı için uzun zamandan beri kendi kaderine terk edilmiş bir şekilde duruyor..
Durağa yanaşmak isteyen tüm otobüsler kadar buradan gelip geçen diğer araçlar da bu zemini bozuk yolu kullanmak zorunda kalıyorlar.
Gerekli olan onarımın yapılmasını semt sakinleri adına sayın ilgililerden rica ediyoruz.
Saygılarımızla.." - Çevre sakinleri

UEDAŞ'ın dikkatine

Alttaki konuyu birkaç kez köşeme almıştım. Ancak değişen bir şey olmamış ki, okurlarımdan geçenlerde yine aynı mail'i aldım.
Dilerim bunu köşeme almadan önce sorun çözümlenmiştir.
LİMAK'ta dünkü toplantıda sayın Genel Müdür Aytac'a da durumu anlattım. Hemen UEDAŞ yetkililerine ileteceğini belirtti.
Teşekkürlerimle sorunu yansıtıyorum:
HHH
1) Nilüfer 29 Ekim Mahallesi, Uğur Mumcu Bulvarı Cadde üzerinde bulunan iki adet sokak aydınlatma lambası uzun zamandan beri yanmıyor.
2) Aynı mahallede Muammer Aksoy Caddesi üzerindeki üç adet sokak ayrdınlatma lambası da arızalı ve yanmıyor.
3) Nilüfer, Ertuğrul Mahallesi, Uğur Mumcu Bulvarı üzerindeki bazı sokak aydınlatmalarının durumu da böyle.
4) Nilüfer ilçesi, 23 Nisan Mahallesi, Yunus Emre Caddesi genelinde bulunan bazı sokak ayldınlatmalarında da sorunlar mevcut. Çoktan beri onlar da faal değil.
İlettiğim yerlerdeki aydınlatmalardaki sorunların ele alınmasını ve gerekli onarımlarının yapılarak faal hale getirilmesini saygılarımla rica ederim."
n Bölge sakinleri adına isminin
açıklanmasını istemeyen bir okur
Belirtilen sorunlar kısa zamanda sonuçlanacaktır umarım. Sayın Limak Genel Müdürü ve Sayın UEDAŞ Genel Müdürü'nün ilgilerine, bilgilerine..

Sevginiz hiç eksilmesin!..

Bugün 14 Şubat Sevgililer Günü.
Aile büyüklerinize, eşinize, evlatlarınıza, dostlarınıza, arkadaşlarınıza ve en önemlisi ülkenize olan sevginiz, saygınız hiç eksilmesin efendim..
Nice 'Sevgililer Günleri'ne sevgi dolu yüreklerinizle sağlık, mutluluk, başarı, huzur ve barış dolu günlerde ulaşmanızı diliyorum değerli okurlarım.. - E.Ö.

Güzel bir park istiyoruz

"Mudanya Belediye Başkanımız Sayın Hayri Türkyılmaz'a ilçemize kazandırdığı güzellikler için teşekkür ederiz.
Fakat kendilerine önemli bir isteğimizi gazetenizdeki köşenizden iletmek istiyoruz:
Mudanyamız'da güzelliklerle dolu, geniş, düzenli, yemyeşil alanların, ağaçlarla kaplı olduğu, çocuk oyun aletleriyle donatılmış bir parkımız maalesef yok.
Mevcut parkımızda bulunan çocuk oyun aletlerinin çoğu da bakımsız ve kırık, dökük olanlar da var.
Çocuklarımızı rahatça götürüp güvenli bir ortam içinde oyun oynamalarını sağlayacak geniş bir parkımızın olmasını çok rica ediyoruz.
Güzel Mudanyamıza Nilüfer ilçesindeki gibi geniş ve donanımlı bir parkın yapılması için gerekli çalışmaların yapılmasını önemle rica ediyor ve Sayın Başkan Türkyılmaz'a kolaylıklar diliyoruz.
Saygılarımla.." - Demet KESKİN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.