Hava Durumu

"Büyükşehir topu Osmangazi'ye atıyor. Olan bizlere oluyor!"

Yazının Giriş Tarihi: 01.05.2021 07:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 01.05.2021 07:30

"İstanbul Yolu (Yalova cad.) Beşyol Trafik sinyalizasyonudan Küçük Balıklı'ya girişte Tepe Caddesi üzerindeki bulunan yolumuz aylaran beri belediye tarafından ilgilenilmeyi bekliyor. (Ekteki fotoda)

Büyükşehir Belediyesi Tepe Caddesi'ndeki sorumluluğun Osmangazi Belediyesi'nde olduğunu ifade edip topu bu ilçe belediyesine atıyor.

Günde yüzlerce aracın buradan gelip geçmekte olduğu dar cadde üzerindeki delik deşik yerler acilen asfaltlanmayı bekliyor.

Daha öncesinde yan taraftaki kentsel dönüşüm alanı için dikilen korunakların biraz daha içeriye alınması talebinde bulunmuştuk, bu isteğimizi de yine gazetenizdeki köşeniz aracılığıyla ifade etmiştik.

Fakat üzülerek gördük ki ilgilenen kimse yok.

Günde yüzlerce insanın kullandığı bu dar ve bakımsız çukurlarla dolu yoldan geçen insanlar belediye için hiç mi önem arz etmiyor?.

Darlaşan yolda yürümek için zemin çok kötü, yürürken yoldan geçen araç aynalarının yayalara çarpma riski de çok yüksek.

Osmangazi Belediyesi sınırları içerisindeki bu hizmetler için farklı belediyelere sesimizi duyurmak ve yardımlarını isteme taleplerinde mi bulunmalıyız, bilmiyoruz?.

Sesimizi duyup gazetenizin köşesinde bizlere de yer verdiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyoruz. Saygılarımızla.."- Bir grup BEŞYOL ESNAFI

"GÜLÜMSEMEK İSTİYORUZ.."

"Üçevler Mahallesi sakinleri arasındayız. Nilüfer'in birçok mahallesinde yapılan güzellikleri burada da görmek istiyor ve artık bizler de 'Nilüferdeyiz ve gülümsüyoruz' sloganını söylemek istiyoruz.

Mahallemizdeki Denizciler Caddesi'ne açılan Çamlık Sokak öncesinde (yukarı çıkarken) kaldırımlarımızın hali gazetenizdeki köşenize gönderdiğimiz işte bu fotoğrafta görüldüğü gibi..

Bu bahar ve yaz mevsiminde de yine toz toprak içinde kalmak istemiyoruz. Mesele ele alınırsa seviniriz." - Çevre sakinleri

TEŞEKKÜR PANOSU

TEKNİSYEN HALİL BEY'E:- "Evimizdeki Vaillant Kombi'de oluşan bir olumsuzluk üzerine Bursa Vaillant Özel Servisi'ne başvurduk.

Söz verilen saatte gelen ve efendi bir yapıya sahip teknisyen Halil Balcıoğlu yaptığı titiz bir çalışmayla cihazdaki sorunu hemen giderdi. Titiz ve uzmanlık gerektiren gayreti nedeniyle Sn.Balcıoğlu'na teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz."- E.O

CAMİ BAHÇESİ DÜZENLENSİN

"Muradiye Camii etrafındaki türbelerin olduğu bahçeye çok emek sarfedildi. Her taraf çok güzel ve tertemiz oldu.

Buna mukabil, camimizde, abdest alma musluklarına sahip şadırvanlı bahçemiz ise aynı bakımı beklemekte.

Burada bulunan bazı ağaçlar budanmalı. Çünkü bahçedeki bazı köşeler orman gibi oldu.

Cami bahçesine girişteki çift lüleli hayrat çeşme ise devamlı boşa akıp duruyor.. Çeşmenin muslukları yok. Yazık oluyor boşa giden sulara. Buna da bir çare bulunsa iyi olacak."- Abdullah FURUNCU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.