Hava Durumu

Büyükşehir ve BBOİ iyi ve kötüyü ayırmalı!.

Yazının Giriş Tarihi: 25.04.2022 08:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.04.2022 08:35

"19 Nisan Salı günü saat 10:30'da eşim kullandığı araç ile beni Küçük Sanayi İstasyonu Otobüs Ring Hattı yanında dörtlü flaşörleri yakarak bıraktı. Bu olay sadece ve sadece 10 saniye bile sürmedi. 

Hemen arkamızdan yaklaşan ve aracımızın tamponuna kadar giren 35/ SE hattında çalışan 16 BVH 34 plakalı BBOİ otobüsü şoförü uzun uzun kornaya bastı. Araçtan iner inmez elimi kaldırıp özür dilesem de şoför eşimin kullandığı araca ve bana el kol hareketleriyle ağza alınmayacak hakaretlerde bulundu.

Çaldığı korna nedeniyle eşim aracı ile devam edip gitti. Aynı alana yaklaşan şoför otobüsü oraya öylece park etti.

Cadde üzeri olmasına rağmen sigara ve çay molasını park yasağı olan yerde istifini bozmadan bir güzel yaptı. Yanına gidip neden bu şekil davrandığını sordum. Kaba ve el kol hareketleri yapmaya devam etti.

Kendisini uyarmaya çalışsam da kaba sözleri, hakaretleri bitmedi. Oysa böyle insanlara eşlerimizi, çocuklarımızın canlarını teslim ediyoruz. Yazık, Büyükşehir Bld. ve BBOİ'ne böyle kaba, hitap ve ağzı bozuk şoförler yakışmıyor. Hemen 10 dakika sonra gelen 93 nolu otobüs şoförü ise 'günaydın, kolay gelsin' dediğimde: 'merhaba, hoş geldiniz' diyecek kadar saygılı, görgülü ve kibardı. Büyükşehir ve BBOİ yetkililerini iyi ile kötüyü ayırt etmelerini kaba, hitap yoksunu ve ağzı bozuk şoförler için uyarıyoruz. Ayrıca bu otobüste kamera sisteminin olduğunu ve konunun incelenip bilgi verilmesi konusunda ısrarlıyız. Saygılar" -ERHAN BEDİR
 

BAŞKAN AKTAŞ'A

Sn. Büyükşehir Bld.Bşk.'mız Alinur Aktaş'a ricamızdır:

Mudanya istikametinde Geçit / Balat'dan Geçit Köprüsü'ne kadar olan ana arterde  zemin çok kötü durumda.. Ve hiç ilgilenilmeyen bir yol izlenimi veriyor.. 

Acilen gerekli asfalt yama onarımlarının yapılmasını rica ediyoruz..

Saygılarımla." -YILDIRAY ÇAMLIK/ Emek Yağ Sanayii A.Ş
 

BİR OKUL VE YÜKSEK SESLER

"Demirtaş Nahiyesi, Sakarya Mah.ndeki Gevher Sönmez İlköğretim Okulu civarı sakiniyim.

Okulun zil ve hoparlörünün ses seviyesi olması gerektiğinden çok daha yüksek ve rahatsız edici. Çevrede birçok vardiyalı çalışan var. Bu seste uyumak gerçekten imkansız. Çok rahatsızız.

Defalarca uyardık ve gerekli yerlere konuyu ilettik ama kalıcı bir çözüm olmadı. Şikayetlerimizden sonra birkaç gün ses düşürülüyor ama sonra yine aynı yükses sesler devam ediyor. Eğitimcilerin bu şekilde çevreyi rahatsız etmeleri bizi ayrıca üzüyor. Okul yönetimiyle aramızda tatsızlık yaşanmaması için bu duruma kalıcı bir çözüm bulmalarını rica ederim." -ADININ aÇIKLANMASINI İSTEMEYEN BİR OKUR
 

ALKIŞLAR OVAAKÇA!.

Gençlerin her başarısını sergilemek, desteklemek gerek. Bu nedenle  Ovaakçaspor'dan gelen bir mail'i özetleyip yayınlıyor, tebriklerimle darısı yeni sezonda Bursaspor'a diyorum.-E.Ö

.....

"U 18 Klasman Ligi 2. Grup'ta mücadele eden Ovaakçaspor, ligin 16.haftasında Gemlik temsilcisi 1922 Güvenspor ile karşılaştı ve 5-2 yendi. Ovaakçaspor, oynadığı 16 maçta 11 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile 37 puan toplayıp şampiyon olurken rakip filelere 56 gol attı. 

Kulüp Bşk. Hasan Özturhan 'Büyükşehir ve Osmangazi Bld.leri bize çok destek oldu. Onlara, taraftar ve oyuncularıma çok teşekkürler' diyor."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.