Hava Durumu

Çağrışan yolları ağlaşıyor!

Yazının Giriş Tarihi: 19.10.2019 09:06
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.10.2019 09:06

"Yıl olmuş 2020... Bursa Mudanya'daki Çağrışan Köyümüz'ün yolları bu durumda.. Lütfen yayınlamanızı rica ediyoruz gönderdiğimiz bu fotoğrafları..
Köyümüz kral sofralarını süsleyen ünlü iri-siyah üzümüyla tanınmış bir yer.. Bu üzümler de sadece bizim çok bereketli ve özel topraklarımızda yetiştirilebiliyor..
Her yıl bağbozumu dönemi sonrası soğuk hava sistemli uzun TIR'lar Arap ülkelerine ürünlerimizi götürürken yollarımız biraz daha bozuluyor..
Şunu da hatırlatmakta yarar var..

Çağrışan Köyü'nün ziyaretçileri de çoktur. Köyümüzü bağımızı görmek isterler. Bizler bundan hoşnutuz.. Bekleriz.
Yıllar önce köyümüzün adı aslında 'Ağlaşan Köy' idi..
Yetkililer köyümüzün adını değiştirdiler ve Çağrışan Köy yaptılar..
Ama demek ki 'ağlaşan' ismi şimdilerde artık yollarımızda devam ettiriliyor. Üzgünüz.
Saygılarımızla.." (OKUR HATTI)

YENİ CADDEYE HIZ SETİ LAZIM

"Osmangazi ilçesi Yeniceabat Mahallesi (köyü) içinden geçen ana yola alternatif olarak açılan üst kısımdaki yeni geniş cadde çok güzel oldu. Ama tehlike büyük.. Bu cadde üzerinde şimdi araçlar adeta sürat denemesi yapıyorlar.
Caddenin bulunduğu bölgede iki büyük okulumuz ve binlerce öğrenci, yüzlerce servis minibüsü ve yakın çevrede fabrikalar da var. Yol çok hareketli ve özetle çok tehlikeli bir güzergah oldu burası..
Caddenin uygun yerlerine acilen hız kesme setleri yaptırılmasını sayın yetkililerden önemle rica ediyoruz. Saygılarımızla.." Öğrenci velileri ve köy sakinleri

UÇTU UÇTU KALDIRIM UÇTU

"Nilüfer ilçemizdeki Barış Mahallemizde bulunan Defne Sokak'taki kaldırımların bir kısmı uçtu (!) gitti. Neden kayboldu buradaki kalırımlar?. (Fotoğrafta) Bir bilen var mı? Yenisi yapılmayacak mı yoksa?.." Ahmet M.ARGUN

ALO, BURASI YILDIRIM

YÜZDE 20 FAZLASIYLA:- "30.9.2019 tarihli köşenizde yayınlanan Kurdoğlu Mahallesi, Ahmet Sokak'ta tehlike var' başlıklı okur yakınması incelenmiştir.
Bursa Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurulu kararınca tehlike yaratan kısımlardan arındırılması için yapı sahibine 20 gün izin verilmiştir.
Gereken yapılmadığı takdirde belediyemiz tarafından yapılacak bu işlem için masrafın yüzde 20 fazlsı yapı sahibinden alınacaktır. Bilginize sunarız.." Yıldırım Bld. Koordinasyon İşleri Müdürlüğü

ALO, BURASI OSMANGAZİ

"MESCİDE DEVAM"- "Bursa Hâkimiyet Gazetesi'nin 28 Eylül 2019 tarihli sayısındaki köşenizde bir okurunuzun 'Mescidimizde Büyük Rötar!...'başlıklı şikâyetine yer verilmiştir.
Yazıda bahse konu olan mescitteki çalışmalarımız devam etmektedir. Çalışmalarımız, program dahilinde kısa sürede tamamlanacaktır. Konuya duyarlılığından dolayı okurunuza ve konuyu bize ilettiğiniz için size teşekkür eder, esenlikler dileriz." Osmangazi Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.