Hava Durumu

Çatır çatır kurumuş.. Çok günah!

Yazının Giriş Tarihi: 23.09.2016 04:51
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.09.2016 04:51
“Burası Nilüfer ilçesindeki Altınşehir BursaRay İstasyonu’nun hemen yanında yer alan yeşil alan.. Bu alana daha önceden dikilmiş ağaçlarla bir koru oluşması düşünülmüş... 
Ama şu anda buna koru-orman olacak demeye inanın bin şahit ister yani. Dikilen ağaçların hepsi kurumuş. Adeta bir çalılık haline gelmiş. 
Toprakta ise derin derin ve uzun yarıklar oluşmuş. Tabii gerektiği şekilde sulama işlemleri yapılmadığı için. Bu manzarayı görenlerin inanın içi acıyor..



Bakımsızlığına mı yanarsınız, kuruyup giden gencecik ağaç fidanlarına mı yanarsınız?. Çünkü hepsi çatır çatır kurumuş gitmiş.. Yazık, çok yazık!.
Madem ki gerektiği şekilde sulama işlemleri yapılmayacaktı neden diktiniz onca gencecik fidanı?.. Günah değil mi? 
Bu acı manzaraya derhal el atılmasını önemle rica ediyor ve saygılarımı sunuyorum..”
Sebla ARISÖZ

TEŞEKKÜR PANOSU
Vakıfbank’tan çok güzel bir uygulama

“Vakıfbank’ın bir uygulamasını tüm bankalar örnek almalı. Bayram üzeri bir arkadaşımla birlikte çarşıya çıktık. Vafıfbank ATM’sinden emekli maaşımı aldım. Paramı alır almaz cep telefonum çaldı ve ‘....nol’lu hesabınızdan ... TL çekilmiştir. Bilginiz dışındaysa ... no’lu telefona hemen bildiriniz’  uyarısı geldi. 
Yani anında müşteriye yardım etme ve sahtekarlığı önleme imkanı yaratılıyor..
Doğrusu çok hoş ve yerinde bir uygulama. Bu nedenle Vakıfbank’ı kutluyorum.. Çünkü günümüzde öylesine dolandırıcılık olayları yaşanıyor ki, çok yerinde bir uygulama. Emekliler adına kutlarım.”
Adının açıklanmasını istemeyen bir okur

Nilüfer'den bir açıklama

“07.09.2016 tarihinde köşenizde yayınlanan ‘Pazar Kurulunca Trafik Akmıyor’ başlıklı okur şikayeti üzerine gereken inceleme yapılmıştır.
Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Gazi Pazaryerinin batı kısmında bitişik parselde kentsel dönüşüm inşaatı çalışmaları sırasında, toprak kayması meydana gelmiştir. 
Bu olay ile ilgili olarak belirtilen kısımda faaliyet gösteren pazarcı esnafı güvenlik açısından boşaltılmış olup, bahse konu yerde güçlendirme ve tahkimat çalışması yapıldığından, pazarcı esnafı Mavi Sokak üzerine yola doğru kaydırılmıştır. 
Gerekli iyileştirme çalışmaları ivedi olarak tamamlandıktan sonra, tüm pazarcı esnafı tekrardan pazar alanına kaydırılacaktır. 
Bu uygulamadan dolayı trafikte meydana gelen aksamalardan dolayı bölge halkından özür dileriz.”
Nilüfer Bld. Basın Bürosu

Motosiklet yarış pisti mi

“Cumhuriyet Caddesi’nde tramvay çalıştırılmaya başlandıktan sonra burası tamamıyla araç trafiğine kapatılmış ve sadece yaya vatandaşlar için tahsis edilmişti.
Ama bu uygulama sadece sözde kaldı. Ne zaman Cumhuriyet Caddesi’nden gelip geçme gibi bir durumum olsa, muhakkak bazı duyarsız motosiklet sürücülerinin vatandaşların arasından vızır vızır ve büyük bir süratle yol aldığını görüyorum. Yani her an birtakım acı olaylar yaşanabilir bu caddede.
Bu konuda neden hiç kalıcı çözümler üretilmiyor acaba.. Yoksa Cumhuriyet Caddesi motosikletliler için bir yarış pisti (!) mi?.”
Cevat SEDİRCİ 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.