Hava Durumu

Çekirge'de nazar boncuğu (!)

Yazının Giriş Tarihi: 07.10.2019 08:11
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.10.2019 08:11

"Bir yıl kadar önce yapılan teknik incelemeler sonrası yıkım kararı çıkarılan ancak bir türlü yıktırılamayan Osmangazi ilçesi, Çekirge Mahallesi'ndeki Ufuk Sokak no:1-3 numaralı binalar köşenize çekip gönhderdiğimiz fotoğraflardaki gibi her an yola çökmek, yıkılmak üzere tehlikeler saçarak duruyor..
Her gün gazete sayfalarında Osmangazi Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Dündar tarafından yıktırılan binaların fotoğrafları yayınlandığı halde bu tehlikeli yer tarihi ve turistik Çekirge'mizin adeta bir nazar boncuğu (!) gibi duruyor..
Tehlikeli noktanın etrafında çocuk parkı da bulunuyor...
Yani parka gidip gelen küçük çocuklar, her yaştan insanlar ve buradaki araç güzergahında bir facia olmadan başkanımızdan gerekli ilgiyi gösterilmesini bekliyor her türlü olası felaket yaşanılmadan yıktırılmasını çevre sakinlerimiz adına önemle rica ediyoruz..
Saygılarımızla.." - Saim BAYAT

ALTIPARMAK'A YAKIŞMIYOR

"Altıparmak Caddesi üzerinde, Akbank Şubesi karşısında bulunan mantar toplar kaza yapan araçlar yüzünden yerinden kopuyor ve öylece kalıyor.
Bunlar yayaların takılıp düşmelerine neden oluyor.
Diğer taraftan da caddeye yakışmayan bir görüntü oluşturmakta..
Belediyenin ilgili birimlerine durumu iletmiş olsak da malesef bir gelişme olmadı..
Ayrıca; cadde boyunca yer alan ve boyasız durumda olan bu mantar toplar çeşitli renkler ile boyanıp caddeye estetik bir görüntü kavuşturabilir.. İlgili makam sahiplerinin konuyu ivedilikle çözmesini rica ederim." Alp GÜNALP

LÜTFEN AĞAÇ DİKİLSİN

"Bursa aşığı kişiler olarak caddelerimizde cadde kenarlarına dikilmiş ancak kesilmiş, kopartılmış, kurumuş gencecik ağaçlarımız ve ağaç fidanlarımızın mahvolmasından dolayı arkadaş grubu olarak üzüntüler duyuyoruz..
Yeşil Bursa olarak tarihe ün salmış bulunan şehrimizde caddelerimizde yıllar yılı alışageldiğimiz ve kente güzellikler kazandıran yemyeşil ağaçların kavuşturulmasını rica ediyoruz.
Şehrimizin pek çok yerinde bu acı manzaralarla sık sık karşılaşıyoruz.
Duyarlı yöneticilerimizin yapacakları küçük bir inceleme sonrası bu konuda harekete geçmelerini bekleriz.
Saygılarımızla.." Ecz. Oryal KAHRAMAN ve arkadaşları

ŞİBLE CADDESİ'NDE ZORLUKLA YÜRÜNÜYOR

"İtalya'dan gelen bir Dr. arkadaşıma Bursa'yı ve tarihi yerleri gezdirdim.
Yeşil Türbe'den sonra yaya olarak Emirsultan Camii'ne doğru giderken özellikle Şible bölgesinde yaya kaldırımlarda yürümek başlıbaşına bir problem oldu. Üstelik tehlikeli de..
Pek çok esnaf esasında daracık olan kaldırım üzerine ürün koymuş.
Yıldırım Bld.'nin dikkatine.." Z. KARTAL

HARİKA ÇALIŞMA

"Evimizin lavabo ve WC bölümlerinde yaptırmaya karar verdiğimiz onarım ve dekorasyon çalışmalarında bize büyük destek olan İzmir Yolu üzerindeki Öykü Yapı firması sahibi Öykü Yeşim Anıl ile çalışkan ve titiz ekibi Volkan Baysuz, Tuncay Kitap, Selahattin Aslan ve müşteri temsilcisi Duygu İnal'a, verilen tarihte bizi hiç üzmeden tamamladıkları eksiksiz çalışmaları ve modern uygulamaları için teşekkür ediyoruz." Dinçer EMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.