Hava Durumu

Çimler kavruldu çok yazık oldu!

Yazının Giriş Tarihi: 12.06.2021 08:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.06.2021 08:04

"Havalar güzelleşince bizlere imkan tanınan saatlerde soluğu Mihraplı Park'ta alan emekli bir arkadaş grubuyuz.

Mihraplı Park Kültürpark'tan sonra Bursa'nın bir kazancı. Ama maalesef gereken ilgi Büyükşehir'ce gösterilmiyor galiba. Çünkü parkın yemyeşil ortamı böyle giderse yok olabilir. Zira, çim alanlar gerektiği gibi sulanmıyor herhalde.. Yani yeşilden eser kalmadı bu alanlarda. Çimler yandı, kavruldu, çok yazık oldu. (Resmini de gönderiyoruz) Bize yakın olduğundan bazen Nilüfer'deki parklara da gidiyoruz. Oradaki otlar insanların beline kadar uzamış, bakımsız, biçilmemiş. Sanki orman!..
Yazık olmasın, doğru dürüst sulama yapılsın, biçilsin!."

-HULUSİ ÖĞRETMEN

BARAJ YOLU BİR FELAKET

"Demirtaş Barajı'na giden yolun durumu acaba sayın yetkililerce hiç görülmüyor mu?.
Berbat, bozuk, tehlike dolu bir güzergah burası..
Halbuki baraj ve çevresi bir tabiat harikası. Biraz ilgi gösterilse, yol düzenlense ve burası ele alınsa Bursamız için bir cennet köşe daha yaratılmış olur. Osmangazi Bld.'nin lütfen dikkatlerine."

Hayrettin TEZEL

TRAJİKOMİK BİR DURUM!

"Bursa Nilüfer-Ataevler bölgesindeki merhum yazar Yılmaz Akkılıç Parkı'nın yine aynı isim verilen cadde yanında kısa süre önce inşa edilen bir sitede oturuyoruz.

Ve bu cadde kenarında bulunan yere de yaya kaldırımı diyorlar.İşte fotosu. Bir trajikomik durum yani!."

-N.Y

TEŞEKKÜR PANOSU

TEŞEKKÜRLER BURSA HAKİMİYET VE BAŞKAN AKTAŞ

"Orhaneli yolunda (Lefkoşe Cad.) Çamlıca / Odunluk kavşağında 'U' dönüşüne girince sağdaki tretuar taşları araç çarpmasıyla sanki bombalanmış gibi dağılıp gitmişti.

Bunun üzerine sorunu yanıtan bir fotoğraf çekip köşenize gönderdim. Bunu 3 Mayıs Pazartesi günü 'Alinur Başkan'a havale' başlığıyla yayınlamıştınız.

Köşenizdeki yazım ses getirdi ve bir süre önce belirtilen noktadaki berbat durum ele alınıp gereken onarım yapıldı. Şimdi de size yeni durum fotosunu gönderiyorum. Eleştirdiğim kadar, teşekkür etmek de boynumun borcudur. Sn.Bşk.Aktaş ve Bursa Hakimiyet'e teşekkürler."

Bülent HALLAÇOĞLU

Dalyan Park ve lastik parkur "Belediyemizin semtimize kazandırdığı Ataevler, Barış Mh. Dalyan Park her noktası ile diğer parklara örnek olacak bir yer. Bu yüzden parkımızı çok seviyor ve elimizden geldiğince de parkımıza zarar verebilecek oyun oynayan çocuklara karşı uyarıcı oluyoruz. Fakat bu kadar belnmsediğimiz halde, olumsuz havalar yüzünden özel lastik şeklinde döşeli yürüme parkurlarında bazı üzücü durumlar meydana geldi. Parkurun çoğu yerinde delikler, kopmuş yerler var.
Tedbir alınmazsa çukurlar ve delikler artabilir. Tabii; yürüyen insanların da ayakları takılabileceğinden tehlike mevcut. Nilüfer Belediyemiz'in çalışkan park-bahçeler teşkilatının dikkat nazarlarına sunarım."

-Sevim AMASYA ve komşuları

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.