Hava Durumu

Dikkat, köpek sürüleri büyük tehlike saçıyor

Yazının Giriş Tarihi: 26.10.2020 08:07
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.10.2020 08:07

"Dikkat! Bu fotoğraf; Bademli-Çağrışan sınırı Ali Durmaz Caddesi'nde sık sık karşılaşabileğiniz bir manzara.

Bu caddede bir lise, iki de okul öncesi eğitim kurumu var. Ve yüzlerce öğrenci ve yaya vatandaşın güvenli bir şekilde kullanmak isteği bir yol burası. Ama bu yoldan yaya olarak geçemezsiniz! Çünkü; her an sahipsiz ve sürü halde dolaşan sokak köpeklerinin saldırısına uğrayabilirsiniz.

Ayrıca, bu yol üzerinde köpek pisliklerine basmadan da yürüyemezsiniz. Köpek sürülerinin yarattığı ve her an tehlike oluşturduğu sorunun çözümlenmesi için çalmadık kapı bırakmadık ama derdimizi anlatamadık. Aksine burası adeta bir açık-özel hayvan barınağı haline geldi.

Sayın hayırseverlere, sayın Belediyeler'e, sayın Kaymakamlık'a ve diğer tüm yetkililere duyurulur. Vatandaşlara bu soruna çare olarak ve yasal idari olarak ne önerirsiniz?" Çevre sakinleri adına Ahmet KILIÇ

SEVİNCİM YARIDA KALDI, ÜZÜLDÜM

"Geçenlerde alışveriş için çarşıya gitmiştim. Çarşı girişinde Osmangazi Bld.'nin dezenfektan standını görünce çok sevindim ama yanına gittiğimde faal olmadığını gördüm. Sevincim yarıda kaldı.

Sanırım pazar kurulduğu günlerde standı faal hale getiriyorlar. Ancak benim ricam; sürekli olarak bu standın faal tutulması. Zira buradaki çarşı, pazar kurulmadığı günlerde de oldukça yoğun.

Üstelik korona tehlikesinin bugünlerde artış kaydettiği de belirtiliyor. Dikkatlere saygıyla arzederim..." Ali ENEZLİ

BURADA DA AYNI MANZARA VAR...

"17 Ekim tarihli köşenizde (Nilüfer, Çamlıca Mah.'nde pazar alanının karşısındaki cadde kenarları uzun bir şerit halinde toprak zemin olarak duruyor, dekoratif bitkiler ekilmeli) şeklindeki şikayetin aynısını bizler de yaşıyoruz.

Şikayeti okuyunca aklımıza geldi ve bizde buranın fotoğrafını çekip hatırlatmak istedik. Çünkü; bizler de aynı ilçedeki Kültür Mah. 75.Yıl Cumhuriyet Cad. sakinleriyiz ve uzun zamandır aynı manzaraya sahibiz.

Zaten işaret etmek isteğimiz mevzu, gönderdiğimiz bu fotoğrafta da apaçık ortada. Şikayete sayın yöneticilerimiz eğer eğilecek olurlarsa bizim buraya da bir el atıversinler artık. Bekleriz lütfen." Mustafa ULUGÖK ve komşuları

CUMHURİYET BAYRAMINIZI BUGÜNDEN KUTLUYORUM!

Değerli okurlarım;

Cumhuriyetimiz'in kuruluşunun 97. yılını kutlayacağımız 29 Ekim'e sayılı günler kaldı.

Önümüzdeki 29 Ekim perşembe günü yazım yok. Bu nedenle en büyük ulusal kıvancımız olan Cumhuriyet Bayramımız'ı bugünden kutlarken bizlere bu günleri armağan eden başta büyük kurtarıcımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum. Mekanları cennet olsun..

Bu arada birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde Bayram nedeniyle ev, işyerleri ve araçlarımızı şanlı Türk Bayraklarımız'la donatmayı sakın unutmayalım sevgili okurlarım. Anımsatmayı bir görev biliyorum.

Bayram coşkusu içinde, sorunlardan uzak sağlıklı ve nice iyi günler. Cumartesi günü buluşmak üzere. ERDAL ÖZDÜR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.