Hava Durumu

Doğumevinde sulak yerler!

Yazının Giriş Tarihi: 09.08.2017 08:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.08.2017 08:03

"Çekirge Devlet Hastanesi'nin Zübeyde Hanım Doğumevi ek binasının içerisinden geçen klima sisteminin incelenerek gerekli onarımın yapılması gerekiyor.
Çünkü; bu sağlık kuruluşundaki klima sisteminde su kaçakları mevcut. Devamlı olarak sular hastanenin zeminini ıslatıyor. Kovalar unutulup veya gözden kaçıp boşaltılmadığı takdirde de zemin gölcüklerle doluyor.

Kovaların konulduğu ıslak yerler her gün yüzlerce hasta ve yakınlarının gelip geçtiği yerler.
Böyle olunca hastanenin içi de ister istemez kirleniyor.
Önemli bir sağlık kuruluşunda fotoğraflarını çekip gönderdiğim problemin acilen ele alınması ve gerekli olan onarımın yapılması için sayın ilgililerin dikkatlerine sunarım.
Saygılarımla.."

Adının açıklanmasını istemeyen bir hasta yakını

*Su şehri Bursa'da 'Hamidiye Suyu'

"Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü'nün, sağlıklı ve kaliteli içme suyu teminine yönelik sergilediği titiz çalışmaların sonucu 'Bursa'da su çeşmeden içilir' sloganının yer aldığı afişler şehrin her tarafında yer almıştı.
Su şehri Bursa'da bu slogan diğer şehirlere de örnek olurken geçenlerde Büyükşehir Belediyesi'ne ait BURFAŞ'a ait satış büfelerinde şaşırtan bir manzara ile karşılaştım.
BURFAŞ büfelerinde İstanbul'dan getirilen Hamidiye Suyu satışı da yapılıyor.
Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü'nün, sağlıklı ve kaliteli içme suyu teminine yönelik sergilediği titiz çalışmaların sonucunda, çeşmeden akan suyun içilebildiği ender şehirler arasında yer alan kentimiz BURFAŞ büfelerinde Hamdiye Suyu'nun satışa sunulması biraz garip değil mi?.."

M.A

*Lastikleri kesebilir!..

T-2 tramvay hattı inşaatı nedeniyle Kent Meydanı'ndan TOFAŞ'a kadar olan yol kenarlarındaki demir bariyerler kesilmiş. Fakat kesilen yüzlerce demir bariyerin direkleri yerden üç-beş milim yukarıda kalmış.
Kesilen yerlerin uzantıları yanında kenarlarında oluşan demir çeperler adeta bir ustura gibi. Araçların lastiklerine her an zarar verebilir.
Önlem alınması için dikkate sunarım.."

Mehmet Emin SANDALCI

*Tophane nostaljisi

"Eşimle ilk buluşma yerimiz 1989 yılının temmuz ayında Tophane Parkı'ndaki Gümüşlü Kahve idi.
Tophane'ye her gidişimizde mutlaka uğradığımız ve hatta geçen sene temmuz ayına denk gelen gidişimizde, mekanda çalışan bir kardeşimizle hatıramızı paylaşıp gülüştüğümüz bu mekan, gerek Bursalılar'ın, gerekse yerli ve yabancı turistlerimizin de hayran kaldığı,eşsiz manzarası olan harika, bir o kadar da tarihimizde önemi ve ayrıcalığı olan bir yerdir gerçekten.
Geçenlerde eşimle civardan geçerken Gümüşlü Kahve'de bir kahve molası verme fırsatını yakaladık.
Ancak buraya girdiğimizde ön taraflarda manzaraya bakan ve boş olan bir masaya oturmak için tam yöneldiğimiz anda çalışan garsonlar tarafından telaşlı bir şekilde kapatıldı.

Arkalarda boş bir masaya oturmak üzereyken hemen önümüzde yine ön tarafa bakan başka bir masa boşaldı. Bu kez tam oraya oturmak üzereyken yine görevliler koşarak gelip 'bu masaya da müşteri alamıyoruz' dediler.
Nedenini sorduğumda ise "sırada bekleyenler var siz de gelirken yolda arasaydınız keşke" dediler.
Ama biz, bekleyen kimse göremedik, oturup kahvemizi içmeden ve kırgın bir şekilde mekandan ayrılmak zorunda kaldık..
Bu esnada diğer müşteriler de bu kısa tartışmamızdan muhtemelen rahatsız olmuşlardır.
Bu nedenle yakınmamın okunup, mekanın kıymetinin bilinmesini ve firma yetkililerinin de bu tür tatsız olaylardan haberdar olmaları adına sitemimi iletmek istedim.
Bir dahaki gidişimizde arzu ettiğimiz boş bir masaya oturabilmek ümidiyle hayırlı işler dilerim.
Saygılarımla."

Ercan AYBAR

*Yeni trafo pek yakında

"12 Temmuz 2017 tarihli köşenizde yayınlanan okurunuz Cemil Aydın'a ait yakınmada Ulu Mahalle'de apartmanın zemin katında konumlanan trafonun olası risklere karşı farklı bir alana taşınması talep edilmişti.

Söz konusu trafo 2017 yılı yatırım programımızdadır.
Bahsi geçen bölgede yatırım başlatılmış olup, çalışmalar ilgili yüklenicilerimiz tarafından yapılmaktadır.
Ekteki fotoğrafta da görüldüğü üzere taşınan yeni trafo tesisi en kısa sürede enerjilendirilecektir.


Değerli müşterilerimiz, şirketimizle ilgili her tür istek, öneri ve düşünceleri için bize 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren 186 no'lu çağrı merkezimiz, akıllı telefonlarda kullanılan mobil uygulamamızdan veya halklailiskiler@uedas.com.tr adresimize e-posta göndererek ulaşabilirler. Onları dinliyor olacağız. Bilgilerinize sunar, esenlikler dileriz."

ULUDAĞ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş.Kurumsal İletişim Md.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.