Hava Durumu

Domaaates, biber, patlıcaaan!

Yazının Giriş Tarihi: 25.02.2019 08:26
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.02.2019 08:26

Son günlerin modası olan, rahmetli sanatçı Barış Manço'nun ünlü şarkısı 'Domateees, biber patlıcaaan'la haftaya satırbaşı açalım.
Okurum Kemal Başeren yazıyor:
***
"21.2.2019 saat 13.20 sularında merak ettim ve Mihraplı Parkı'da açılan tanzim satış yerine alışverişe gidip sıraya girdim. Uzun süre bekledim. Satış görevlileri çok yorgun haldeydi. Sıra zor ilerliyordu. Pişman oldum. Ürünleri beğenmedim. Başka yerden seçip almak daha iyi bence.
Çektiğim fotoda poşet içinde çamurlu ve lokantacıların aldıkları patetesin kilosu 2 TL. İnce bir poşette lokantacıların tercih edebileceği çok iri soğanlar da kilosu 4 buçuk TL.
Ben; İvazpaşa Mahallesi, Kuştepe, Demirkapı sakiniyim. Semtimizde genelde fakir vatandaşlar var. Burada da tanzim satış yapılmalı.
Örneğin bu iş için Pınarbaşı Meydanı çok müsaittir. Sayın ilgililerin dikkatlerine sunuyor ve talebimin tüm bölge sakinlerimiz adına gerçekleştirilmesini acilen rica ediyorum.
Saygılarımla. " - Kemal BAŞEREN

KORAY BEY VE İLGİSİ

"Cep telefonumdaki bir sorun nedeniyle Nilüfer Ataevler bölgesindeki Magazin AVM'deki Fatma Eskiçakıt'ın sahibi olduğu ve eşi Koray Eskiçakıt'ın çalıştığı Ata İletişim'deki TURKCELL'e başvurdum.
Koray Bey, çok yakın ilgi gösterdi, sorduğum her sorumu anlayıncaya kadar tekrar tekrar ve sabırla anlattı.
Son derece efendi ve müşterisine gösterdiği ilgi, sabır ve büyük saygı nedeniyle kendisine çok teşekkür ediyorum.
Müşterisine güven veren bir yapıya sahip.
Kendisine hayırlı işler ve kolaylıklar dilerim."

Binnaz ÖZGÜR

ZEKİ MÜRENLİ ULUDAĞ GÜNLERİ

Avrupa'nın ödüllü müzeleri arasında yer alan, nitelikli sergi ve etkinlikleri ile Bursa'nın en önemli kültürel mekanlarından biri olan Bursa Kent Müzesi, kuruluşunun 16. yıldönümünde oldukça renkli bir sergiye ev sahipliği yapıyor.
Uludağ'ın geçmişten günümüze her yönüyle ele alındığı 'Uludağ'ın Popüler Tarihi' sergisi, Bursa Kent Müzesi sergi salonunda sanatseverlerle buluştu. Çok ilginç fotoğrafların yer aldığı sergi büyük ilgi topluyor.
Sanatçı İlhan Özer'in kurgusunu yaptığı sergide Uludağ'ı binlerce yıldır popüler kılan doğal yapısı, bitki örtüsü, kuşları, kelebekleri, ağaçları, çiçekleri, suları, yazları, kışları, teleferiği, köyleri, Yeşilçam sinemasına sağladığı beyaz dekoru, haftalar süren kamp yaşamları, günübirlik piknik kültürü, yılbaşı ve sömestır tatillerinin vazgeçilmezi olan otelleri çeşitli materyaller ile gözler önüne seriliyor.
Fotoğraflarda yıllar önce sık sık Uludağ'a gelen merhum sanatçı Zeki Müren ve yaz sezonlarında Uludağ'da kamp yapan bir grup görülüyor.

TELEFON HATLARI YERLERDE

"Osmangazi, Alattin Mahallesi, Zindankapı Caddesi'ndeki bazı binalar yıkılınca telefon hatlarına ait kablolar yerlere sarkmaya başladı. Çok alçalan telefon telleri yüzünden yüksek araçlar buradan geçerken telleri koparma tehlikesiyle karşı karşıya..
Sorunu bildirdik ama ilgilenilmedi. dikkate sunarım."

İbrahim DURSUN

ALO, BURASI UEDAŞ

O ZEMİN ONARILACAK:- "Öncelikle halkın istek ve taleplerinin bize ulaşmasında aracılık ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz.

19 Şubat 2019 tarihli Bursa Hakimiyet Gazetesi'ndeki köşenizde okurunuz Ertuğrul Enezli'nin çektiği fotoğrafılar eşliğinde değindiği Konak Mahallesi, Kuşburnu Sokak adresinde elektrik çalışması için kazı yapıldığı, fakat kazılan yerlerin kapatılmadığı konusu üzerine teknik ekiplerimizce yerinde inceleme yapılmıştır.

Sonuçta; belirtilen adreste bir inşaat firması tarafından enerji hattı bağlantısı için yeraltı kazısı yapıldığı tespit edilmiştir.

Kazının şirketimizle ilgisi yoktur. Bununla beraber firma yetkilileri ile yapılan görüşmede en geç ay sonuna kadar bu kesimde gerekli olan zemin onarımının yapılacağı bilgisi alınmıştır.

Bilgilerinize sunar, esenlikler dileriz.
Saygılarımızla."

UEDAŞ Kurumsal
İletişim Müdürlüğü

ALO, BURASI BURULAŞ

BURULAŞ'TAN ÖRNEK DUYARLILIK:- "21 Şubat 2019 tarihli Bursa Hakimiyet Gazetesi'ndeki 'Vatandaş Hattı' köşenizde yer alan 'Engelli ibaresi yerine serbest yazılamaz mı?' başlıklı okur talebiyle konuya göstermiş olduğunuz duyarlılığa teşekkür ediyor ve aşağıdaki bilgilendirmeyi sizin aracılığınızla kamuoyuyla paylaşmak istiyoruz.
Konuyla ilgili olarak geçiş sürecinde olduğumuz yeni EÜTS (Elektronik Ücret Toplama Sistemi) ile toplu taşım araçlarında bulunan validatörlerde uygulamaya alacağımız dezavantajlı gruplar için sesli ve görüntülü ibare iyileştirmesi önümüzdeki haziran ayından itibaren sistemlerimize entegre olacaktır.
Buna ek olarak şehit ve gazi yakınlarına uygulanan pozitif ayrımcılığa benzer düzenleme çalışmalarımızın da dezavantajlı vatandaşlarımız adına devam ettiğini sizin aracılığınızla kamuoyunun bilgisine sunarız."

BURULAŞ
Kurumsal İletişim

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.