Hava Durumu

Duyduk duymadık demeyin!

Yazının Giriş Tarihi: 29.02.2020 08:23
Yazının Güncellenme Tarihi: 29.02.2020 08:23

"Geçen hafta hava biraz iyileşince arkadaşlarla kendimizi Mihraplı Parkımıza attık.
Ama bizleri hiç de hoş olmayan, üzücü manzaralar bekliyormuş.

Mihraplı Parkı'nda uzun zamandır adeta hiç temizlik yapılmamış gibi bir durum mevcuttu. Fotoğraflarını çekip Büyükşehir Belediyesi ilgililerin harekete geçmeleri için gazetenize gönderiyorum. Çünkü artık havalar düzeliyor. Parkımızın ziyaretçileri de bu nedenle artacaktır.
Dönüşte, bir arkadaşımızı Nilüfer Metro İstasyonu'ndan uğurlamaya gittik. Ama burada da Ergün Kent önündeki güzelim yeşil alan sanki çöplük olmuştu.
Yani özetle şunu söylemek istiyo-rum; 'duyduk duymadık demeyin' park ve yeşil alanlarımız temizlik bekliyor efendim." - Neşe TORUN

YASAKLAR VAR AMA!..

"Gürsu kavşağındaki otobüs durağına ilgililerin dikkatlerini çekmek isterim. Bir türlü engellenemeyen bir şekilde her daim bu durak birileri tarafından işgal ediliyor. Bu yüzden de otobüs durağa yanaşamıyor. Yolcular yolun ortasında otobüslerine inip binmek zorunda kalıyorlar. Durak tabelası var, 'Park Etmek, Duraklamak Yasaktır' tabelası da var. Ama nedense kimsenin dikkat ettiği yok. Az ilerideki 'Karapınar' tabelasına kadar durak, kaldırımlar yayalara kapalı. İlgililerin ve yetkililerin dikkate almasını rica ediyorum.
Saygılarımla." - Sercan ÇELİK

KİM BİLİR NASILDIR?

"Şehrimizin en merkezi yeri sayılan, Altıparmak Caddesi'nin arkasında, Heykel yönünde sağ taraftaki Sakarya Caddesi'nde (Kaymakamlık binasının hemen yanı) yolun zemini işte bu şekilde son derece bozuk..

Burada yapılan bir altyapı çalışması sonrasında caddenin bu kesimi çok uzun zamandan bu yana adeta kendi kendine terk edildi... Bursa'nın merkezi yerinde böyle bir durum mevcut olunca kenar semt-lerde durum kim bilir nasıldır diye merak etmekteyiz." Çevre sakinleri

PINARBAŞI PARKI'NA LÜTFEN BİRAZ İLGİ!

"Önemli bir tarihi değeri olan Pınarbaşı Parkı'ndaki kafeteryanın kapanmış olduğunu görünce çok üzüldüm.

Çevre halkının toplanma yeri ve hatta turistlerin de ilgi gösterdiği bir konuma sahip olabilecek alanın sanki sahipsiz bırakılıp kafeteryanın da kapalı olmasını kabul edemiyorum.
Oysa burası ele alınmalı, en güzel şekilde işletilmeli ve kaliteli ürünleri öyle güzel fiyatlarla konuklara verilebilmeli ki hem çevre halkı hem de turistler için cazibe alanı olmalı.
Parkın atıl bırakılmaması ve kafenin hızlı bir şekilde yeniden Bursa'ya kazandırılması bir vatandaş olarak en büyük dileğimdir." -Serkan ÖZGİRAY

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.