Hava Durumu

Egzoz gazlarına karşı talep

Yazının Giriş Tarihi: 02.03.2020 07:43
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.03.2020 07:43

"Ağaçlandırma çalışmalarının yürütüldüğü bu günlerde -gerçi fidan dikim zamanı geçti ama ağaçlandırma programına alınabilir, yetişkin ağaç dikilebilir- egzoz gazıyla zehirlendiğimiz yol kenarlarına daha fazla fidan dikilemez mi?
Özellikle Özel Esentepe Hastanesi, Özel Retina Göz Hastanesi ve Esentepe İstasyonu önüne yeni fidanlar dikilebilse çok yerinde ve yararlı bir uygulama da yapılmış olur..
Yaz günlerinde bu yürüyüş aksını kullanan hemşehrilerimiz ağaçlı bir yolda ve yakıcı güneşten korunarak keyiflice evlerine gidebilirler. Ayrıca Fatih Sultan Mehmet Bulvarı re-füjünde yaklaşık 2 kilometre uzunluğundaki alana süs bitkileri yerine fidanlar dikilse daha güzel olmaz mı?
Böylece bulvar yepyeni bir görünüme de kavuşabilir.
Konuyu Büyükşehir Belediyemiz'in yetkililerinin dikkatine sunuyorum. Dikkate alınırsa sevinirim." - Adının açıklanmasını istemeyen bir okur

MERDİVENLER KALDIRILSIN

"Eski Devlet Hastanesi'nden Muradiye'ye inerken sol tarafta kalan kaçak metruk evler yıkılıp bölge temizlendiği için artık bu merdivenlere ihtiyaç kalmadığını düşünüyorum.
Geçmişte de ve halen yaya güvenliğini tehlikeye atan bu eski merdivenlerin süratle kaldırılması lazım bence.


Büyükşehir Belediyesi Beyaz Masa'ya gönderdiğim üstteki uyarıma 'buradaki merdivenlerin 2020 yatırım planına alındı' cevabı ile çok şaşırdım.
İlla burada birisi yaralanınca mı işlem yapılacak? Belediye bütçesinin öncelikli bu tür düzeltiler için harcanması gerekirken peyzaj işlerine harcanıyor. Şehrin güzel görünmesinden önce güvenliği önemli bence. Saygılarımla." - Cengiz SAKARKAYA

TEHLİKE HEMEN O GÜN BİTTİ!

"Gazetenizdeki köşenizde 17 Şubat 2020 tarihinde yer alan fotoğraflı bir uyarı yazımda Demirtaşpaşa BursaRay İstasyonu'nda büyük tehlike yaratan bir durumu 'İstasyonda ölüm tehlikesi' başlığıyla yayınlamıştınız.
Hamen o gün syın ilgililer harekete geçerek istasyon çatısında gözden kaçan aksaklığı gönderdiğim yeni fotoğrafta da net bir şekilde görülebileceği gibi giderdiler.
Konuya duyarlılık gösteren sayın ilgililere teşekkürler. - Niyazi HİKMET

GÖLGE OYUNU GÖSTERİLERİ

Karagöz Müzesi'nde hafta sonlarında ünlü Karagöz gölge oyunlarını genç kuşaklara aktarma ve tanıtma amaçlı gösteriler yapılmaya başlandı.
Ailece katılabilen oyunlarda ayrıca çocuklara Karagöz Tasarım Atölyesi etkinliği de var.

PAZARTESİ BURADAYIZ

Değerli okurlarım, gönderdiğiniz çeşitli sorunlar ve bunları yansıtan fotoğrafları cumartesi ve pazartesi günleri bu köşede yayınlıyor ve konu ile ilgili yetkililere ulaştırıyorum.
Önümüzdeki cumartesi günü yine bu köşede buluşabilmek umuduyla sorunlardan uzak, sağlıklı ve mutlu günler dilerim.. - E.Ö

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.