Hava Durumu

Emek'e emek verin!..

Yazının Giriş Tarihi: 09.04.2019 08:23
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.04.2019 08:23

"Osmangazi ilçesi, Emek bölgemizdeki Turgut Özal Caddesi'nde bulunan çöp konteynerinin perişan ve kırık dökük, hali yeniden düzenlenip asfalt onarımı yapılan ana caddemize hiç yakışmıyor..
Daha önceki yıllarda belediye statüsünde bulunan ve Osmangazi Belediyesi'ne bağlanan bölgemizde belediyemiz yine gerekli ilgiyi gösteriyor ama denetim eksiklikleri yüzünden gerekli olan emek maalesef gösterilemiyor.
Örneğin; bu cadde üzerinde Korupark AVM karşısındaki yolumuzda bir rögar kapağı asfalt zeminden derinde kaldığı için buradan geçen araçlara zarar veriyor..

Ayrıca; yine aynı bölgemizdeki Fevzi Çakmak Caddesi'nin 7.Oğuz Sokak ile birleşme noktasında da zeminde çukurlar oluşmuş ve burada da onarımların yapılması beklenilyor..
Osmangazi Belediyemiz'e bugüne kadar bölgemize yaptığı hizmetler için teşekkür ederken işaret ettiğim bu noktalara da gerekli emeğin gösterilmesini bekliyor ve sayın ilgililere saygılar sunuyorum.." - Adının açıklanmasını istemeyen bir Dr.

'YÜRÜMEYEN' YÜRÜYEN MERDİVENLERDE SORUN

"Mudanya Yolu'ndaki Korupark BursaRay İstasyonu'nda Korupark AVM tarafındaki yürüyen merdivenler geçen cuma günü (05.04.2019) çalışmıyordu..
Özellkle engelli ve yaşlı yolcular için 'yürümeyen' yürüyen merdivenlerin yarattığı sorun için ilgililerin dikkatlerini çekiyorum.
Bu gibi durumlarda eğer arıza varsa bunun en kısa zamanda onarılması gerekmez mi?.
Saygılarımla.." Mustafa SİNOPLU

TURİSTİK ÇEKİRGE!..

"Osmangazi, Çekirge semti ve çevresi Bursa'nın kaplıca turizminde çok önemli bir konuma sahiptir..
Fakat, bölgemizdeki Hamam Caddesi'nden Çekirge Meydanı'na inen caddede turistik kaplıcaların yanında kaldırımların hali de çekip gazetenizdeki köşenize gönderdiğimiz fotoğraftaki gibi delik deşik ve çok düzensiz..
Bursa turizmine katkı sağlayan Çekirge semtindeki bu üzüntü veren durumun yaz sezonu öncesinde acilen elden geçirilip gerekli onarımların yapılmasını sayın yetkililerden önemle rica ederiz.
Saygılarımızla.." Uğur KAFTANCI

YENİ MUHTARDAN ESKİ MUHTARA

"31 Mart yerel seçimlerinde şahsıma ilgi gösterip destekleyerek oylarını veren ve vermeyen Demirtaş bölgesi, Sakarya Mahallesi'nin tüm sakinlerine teşekkürlerimi sunuyor ve benden önce bu görevi yürüten Hasan Aslan ağabeyimizin bu zamana kadar mahallemize yaptığı hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkürler ederim." Sakarya Mahallesi

GÜZEL BİR SERGİ

Kültür-sanat üretimi ve paylaşımları yapmak amacıyla kurulan sanatçı dayanışma grubu BİRGRUPİNSAN'ın Buluşma Sergisi Bursa'da açıldı.
13 Nisan 2019 Cumartesi gününe kadar izlenime açık tutulacak sergi Tayyare Kültür Merkezi'nde sanatseverler tarafından büyük ilgi görüyor.
Farklı disiplinlerden gelen 60 sanatçının eserlerinin yer aldığı sergiye Bursa'dan da 21 sanatçı ve akademisyen katılıyor.
Sanat ve kültür adına, birlik ve beraberlikle güç toplayan bir sanatçı topluluğu olan ekip, İstanbul, Adana ve Tekirdağ, Çorlu gibi kentlerde gerçekleştirdiği sergilerin ardından Bursa'da da sanatçı dostlarını ve sanatseverleri ağırlarken gittikçe kısırlaşan, tekelleşen sanat dünyasında alternatif oluşumlardan biri haline gelen platform olarak sergileri Anadolu'nun dört bir yanına yaymak amacında..

POLİSLERİMİZE 'YALAN MAKİNASI'

Türk Polis Teşkilatı'nın 174. kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen Polis Haftası etkinlikleri kapsamında, Bursa Ahmet Vafik Paşa Bursa Devlet Tiyatrosu yapımı "Yalan Makinası" adlı oyunu Bursa İl Emniyet Müdürlüğü mensupları aileleriyle birlikte izledi.
Vassılıy Sigaryov'un yazdığı, Murat Ozan'ın yönettiği, Bursa Devlet Tiyatrosu sanatçıları Berrin Fulya Balkanlar, Halil Balkanlar ve Diyar Gönülalçak'ın oynadığı "Yalan Makinası" adlı oyunun bitiminde, Bursa İl Emniyet Müdür Yardımcısı Önder Dülger oyunculara ve Bursa Devlet Tiyatrosu Sanat Yönetmeni Arzu Tan Bayraktutan'a Emniyet mensupları adına bir buket çiçek takdim ederken "Polis etkinlikleri kapsamında bu akşam AVP Bursa Devlet Tiyatrosu'nda olmaktan büyük mutluluk duyduk. Sayenizde harika bir oyun izledik.
Bu organizasyonun gerçekleşmesinde bize imkân sağlayan Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Mustafa Kurt'a, oyun ekibine ve emeği geçenlere çok teşekkür eder, başarılarınızın devamını dileriz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.