Hava Durumu

En ünlü ve en güzel on bulvardan biri!

Yazının Giriş Tarihi: 23.04.2022 08:07
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.04.2022 08:07

"Bir İstanbul gazetesi, yakın geçmişte çeşitli kentlerde bulunan en güzel bulvarlar konulu bir anket ve sonra da haberler yapmıştı.

Şehrimizin Fatih Sultan Mahmet Bulvarı da 'en güzel on bulvar' arasında gösterildi. Kent adına sevindik, mutlu olduk.

Fakat bizim FSM Bulvarı'mıza nazar değdi galiba. Çünkü; köşenize gönderdiğimiz fotoğraflar da bunun birer kanıtı.

Fotolardan biri Mudanya Cad.'nden FSM Bulvarı'na girişte sağ taraftan. Bu alan uzun süredir böyle, bakımsız, perişan. Buranın bulvara yakışır şekilde yeşillendirilmesi güzel olmaz mı?.

Diğer foto ise; Bağlarbaşı Mah.'den bulvara  çıkışta Mudanya Cad. önünde yaya trafik lambalarının önü. Kaldırımda bir çalışma yapılmış ama ve öylece kalmış.

Yurt genelinde en ünlü ve en güzel bulvara sahip on şehirden biri olan Bursa'nın sayın yöneticileri, bu manzaraları sunarak sizleri üzmek istemem ama maalesef durum bu merkezde.

Lütfen ilgi istirham ediyorum. Saygılar.- "ADININ AÇIKLANMASINI İSTEMEYEN BİR DR.

NİCE GÜZEL BAYRAMLARA

"Bugün 23 Nisan.. Güzel Türkiyemiz'in güzel çocuklarının bayramı.

Büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dünyada ilk kez çocuklara armağan ettiği bu mutlu günün daha nice yıllara aynı coşku ve heyecanla sonsuza ve dek devam etmesini dilerken Atatürk ve tüm şehitlerimizi de bir kez daha saygıyla anıyorum.

Işıklar içinde olsunlar.

Ve güzel Türkiyemin güzel çocukları, hepinizin bayramını yürekten kutluyorum. Sağlıklı, mutlu ve başarılarla nice bayramlara. - E.Ö 

...........

TEŞEKKÜR PANOSU

Asansörlerin TEMİZLİĞİ:-  "28 Mart 2022 tarihli köşenizde yayınlanan "BursaRay İstasyonları'ndaki asansörlerin kapıları, içleri ve çevresi öylesine kirli ki sanki özel olarak kirletilip öylece bırakılmış gibi bir hal mevcut" şeklindeki uyarı yazım üzerine Küçük Sanayi ve Anadolu Hastanesi karşısındaki Bursaray İstasyonu asansörlerinin temizletilmiş olduğunu görünce çok memnun oldum. Uyarımı dikkate alan herkese Bursalı'lar adına teşekkürlerimi sunarım.

Ancak, 9 Mart'ta Demirtaş Paşa İstasyonu'ndaki asansörün içi çamurlu, tozlu, çöp ve pislik içindeydi. İnşallah bu asansöre de temizlik sırası artık gelmiştir." - K.B

BURAYA ASFALT  YOL DENİYOR!

"Duyduk duymadık demeyin (!). Buraya 'asfalt yol' deniyor!.

Harabeye dönen asfalt yolumuz Osmangazi ilçemizdeki Hürriyet Mahallesi, 2. Fırat Caddesi'nde faaliyet gösteren BUSMEK EĞİTİM MERKEZİ'nin önü.

Bölge sakini hanımların büyük bir alaka gösterdiği BUSMEK kurslarında yapılan eserlerle oluşan ve zaman zaman açılan sergiye gelen belediye ve önem arzeden bazı makamların sahipleri de bu içler acısı manzarayı görüyor fakat bir türlü ele alınıp  asfalt onarımı yapılmıyor. Yol da işte böyle.

Yarısı asfalt, yarısı toprak ve derin çukurlar. Osmangazi Bld.'e hatırlatmakta yarar görüyoruz. Gerekli çalışma artık yapılsın ricamızla." - BİR SOKAK SAKİNİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.