Hava Durumu

Eski bir belediyeciden Nilüfer Belediyesi'ne!

Yazının Giriş Tarihi: 18.05.2020 08:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.05.2020 08:03

"Nilüfer Bld.mizin son derece duyarsız bir durumunu paylaşmak istiyorum. Çünkü bunu çeşitli zamanlarda üç kez yansıttık ama yanıt vermediler. İlçemiz; Alaattin Mah. Budaklar Sokak'ta 4 dönüm tarlam var. Buradami tüm kadastro yollarına isim verildi.
Ancak sözünü ettiğim yerlerin kadastro yolları geçit vermez şekilde çamur deryası halihde. Yağışlı mevsimde tarlamıza araçla ulaşamıyor, bu yüzden kışlık ürün ekemiyoruz. Tarlamıza çizmelerimizi giyip araçlarımızı asfaltta bırakıp 3 km.kadar yürüyoruz.
Bu 20 yıldır bu böyle. Konuyu Sn. Bld. Bşk. dahil ilgili tüm belediye yetkililerine ilettik ancak sonuç yok. Yeterli mıcır serilen yollarımızla tarlamıza ulaşmak istiyoruz.


Oysa, aynı belediyeye bağlı Kayapa'da tüm kadastro yolları asfaltladı. En son 21.1.2019'da bunun için ilgili Sn. Nalan Ünal Hanım'la telefon görüşmemizde bu yolların kadastro yolları olmadığı belirtilmişti. Kadastro yolu değilse aynı yoldan BUSKİ-UEDAŞ elektrik direkleri nasıl
getirmiştir. Elimde bu yerlerin paftaları var. Buradaki yolların kadastro yolu olduğu ve metrajları belirtilmiş. Nilüfer Bld.mizden tarlalarımıza kolayca ulaşabileceğimiz hizmeti
bekliyoruz.

Not: Ekteki fotolar geçen ay çekildi. (6 Mayıs) tarlama oğlum gitti ve aracını bu çamurdan ancak çekiciyle çıkarttırabilmiş."

İsmail KARAKAŞ/ Büyükşehir Bld. Kararlar Dairesi eski Bşk.

YARIN BAYRAM KUTLU OLSUN!..

Değerli okurlarım;
Yarın 19 Mayıs Atatürk'ü anma ve Gençlik Spor Bayramı. Tüm ulusumuza kutlu olsun.
19 Mayıs 1919'da büyük kurtarıcımız Mustafa Kemal ulusal kurtuluş savaşımızın ilk ayağı olan Samsun'a çıkmış ve bir avuç vatanseverle birlikte başlayan büyük mücadele sonrası vatanımız düşmandan temizlenmişti.

Bu münasebetle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla anıyorum. Işıklar içinde olsunlar.. Barış ve mutluluk içinde daha nice bayramlara ulaşmamızı diliyorum. -

ERDAL ÖZDÜR

ALO,BURASI NİLÜFER

İŞLEM TAMAM

Köşenizde yayınlanan 'Asfalt Onarımı Bekliyoruz' başlıklı yazı üzerine açıklama gereği duyulmuştur. Esentepe Mah. İnanç Sokak'ta doğalgaz çalışması yapılmıştır. Hizmet sağlama amaçlı altyapı çalışmalarında, ilgili kurumlar ortaya çıkan tahribatı onarmakla sorumludur. Söz konusu sokakta da yapılan çalışma sonucu ilgili kurum gereken onarım çalışmasını (fotoğrafta) gerçekleştirmiştir.


Kurum olarak bizler bu tür çalışmaların takipçisi olarak mağduriyetin giderilmesi noktasında üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz."

Nilüfer Bld.
Basın Bürosu

CEPHANELİK YOLLARI..

"Nilüfer, Beşevler'de bulunan ve Cephanelik Mevkii diye bilinen kesimden Bilgin Sokağa girince yaklaşık 20 m. kadar ileride sağda kaldırımların hali işte böyle.
Kaldırım zemini yer yer çatlak, bazı yerler göçük. Bu olumsuzluğun yanında kaldırım kenarları ve betonlandaki çatlaklar arasında yetişen otlar da gerekli olan temizliğin yapılmaması halinde
daha da berbat hale gelebilir.
Belediyemizin dikkatine sunarım."

İsmail K.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.