Hava Durumu

Ey Malkara Malkara boşa gitmesin çaba!..

Yazının Giriş Tarihi: 05.07.2021 08:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.07.2021 08:04

"Karacabey Bld.Bşk. Sn. Ali Özkan çok çalışkan bir yönetici.

Bir tarım beldesi olan ilçemiz turizmde de söz sahibi olma yolunda. Eski bir Karacabeyli olarak görev yaptığım Zonguldak'ta ınternet kanalıyla ilçemizde yapılan çalışmaları izleyen bir memurum.

Tatilimin bir kısmını geçirmeye geldim. 22 Haziran'da ailemle Yeniköy'e gittik. Yollar genişletilmiş. Çok güzel. Oradan da Malkara kıyılarına uzandık. Gördüğüm eksikler sanırım sezon henüz yeni açıldığı için tamamlanmamış.

Bşk. Ali Bey'e saygılarımla hatırlatırım. Örneğin;

Duşlar kırıktı. Soyunma kabinlerinden bazılarının kapıları da. Yürüyüş yoluna dikilen ağaç fidanları kurumuş. Tuvaletlerin de elden geçmesi lazım.

Başkan Özkan, konaklama yapacak konuklara sahilde yeni barakalar yaptırıyor. Bu saydığım eksikler de umarım elden geçer ve Malkara için çabalar boşa gitmez.

Kolay gelsin Başkanım. İlçeme güzellikler katmışsınız. Saygılar."

Adının açıklanmasını istemeyen bir okur

CİDDİ YANGIN TEHLİKESİ VAR

"Hürriyet Cad. Bağlarbaşı mıntıkası, Yıldırım Sokak kesiminde Osmangazi Bld.'nin arsası var. Burası çocuk parkı olacaktı. Olmadı.

Şimdilerde bu arsa yangın tehlikesi yaratıyor. Çünkü ne zamandır budanmayan ve kesilmeyen otlar öyle uzadı ki çoğu da kurudu gitti zaten.

Kuru otlar atılan bir sigara izmaritiyle yakar ve koskoca semt tehlike yaşar. Otlar hemen budanmalı. Saygıyla."

Mehmet ÜNALDI

'KEŞKE TABAKHANELER HİÇ YIKILMASAYDI!.'

"Osmangazi, Soğanlı Mh. Tabakhaneler bölgesi pek çok vaat ve proje haberleriyle bir cazibe alanı ve termal merkezi olacaktı. Böyle ilan edildi.

Ama; kentin orta yeri hâlâ çöp merkezi, hâlâ olumsuz davranışlı kişiler ve pislik içinde. Fareler cirit atıyor. Hangi Avrupa şehrinde böyle bir enkaz, pisliğe rastlanır?. Her seçim öncesi burası için büyük vaadlerle oy isteniyor.

Yıllarca yöneticilerin kentin orta yerini bu şekilde bırakması bölgenin değil Bursa'nın sorunu.

Bunlar nasıl projeler ki yıllardır hayata geçirilemedi. Bölge halkı artık 'keşke tabakhaneler yıkılmasaydı' diyor!.

Çünkü; tabakhaneler varken en azından yıkılan yerleri mesken edinen olumsuz davranışlı kişiler yoktu burada.

Bursalı'nın kalbi 60 yılı aşkın tabakhanelerin kokusu ve yeraltı sıcak sularının kirletmesini izledi. Bir 60 yıl da buranın adam olmasını mı bekleyecek? Sadece projeler ve vaatler değişti. İnsana verilen değer maalesef hiç değişmedi."

Adının açıklanmasını istemeyen bir okur

BŞK. OKTAY YILMAZ LÜTFEN DİKKAT...

"Millet Mah. Kısmet Cad. no: 38 Uğurluoğlu Apt. karşısındaki parkımız Yıldırım Bld.'nce yenileme çalışmaları nedeniyle (ekte fotosu var) yıkılmak isteniyor.

Bu parkta oturan ve yorulup soluklanan büyüklerimiz adına parkımızın yıkılıp kaldırılmadan aynen korunmasını Yıldırım Bld. Bşk. Sn.Oktay Yılmaz'dan rica ediyor ve sesimizin duyurulmasını rica ediyoruz. Saygılar."

Çevre sakinleri adına Erdal UĞURLUOĞLU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.