Hava Durumu

Fırtınada dalgalanmış cadde!

Yazının Giriş Tarihi: 09.08.2021 07:56
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.08.2021 07:56

"Konak Mahallesi (Nilüfer ilçesi) sakiniyim..

Bölgemizdeki Çağlayan Sokak başında (Eğitimciler Caddesi'nden girişte) yoldaki asfalt zemin buradan ağır tonajlı kamyonların gelip geçmesi nedeniyle ekte köşenize gönderdiğimiz fotoğraftaki gibi çökmüş bir durum içinde...
Asfalt zemindeki çökmüş olan bölüm ise adeta fırtınada yükselen bir deniz dalgası gibi yükselip yan tarafa doğru dönmüş.

Yoldaki çökmüş olan kısım yağışlı havalarda adeta göle dönüyor. Yolu önümüzdeki kış aylarına kadar onarıp çukur kısmı gidermek gerekir düşüncesindeyiz.

Çünkü gerekli onarım eğer yapılmazsa burada oluşan gölcük buz tutar, donar ve yolda meydana gelmiş bu dalgalanmış-dengesiz zeminden geçen araçlar kayarak güç durumlara sebep olabilirler.

Nilüfer Belediyemiz'in sayın ilgililerinin dikkatlerine sunarım..

Saygılarımla." -Sırrı ÖZTÜRK

YOKSA YILDIRIM DIŞINDA MIYIZ?

"Yıldırım ilçesi, Umurbey Mah. Sakaldoken Cad.'nden aşağı inişte 4. Merdivenli Sokak'a gelmeden önce yolumuz ne zamandan beri kaderine terk edilmiş şekilde duruyor.. Yolun tam ortasında çalışma yapılmış sonra gelişigüzel kapatılmış. burası artık çamur, toz toprak merkezinden farksız. Yıldırım Belediyesi ilçenin hep alt kesimlerinde yol onarımı ve asfalt yapıyor. Fakat üst kesimler sanki Yıldırım dışında gibi, hiç ilgi yok." -Bazı bölge sakinleri

AŞINI OL VE MASKENİ TAK

"Korona virüsüne karşı aşı olmamak için direnen bazı kişilerin olduğunu duydukça buna hiçbir anlam veremiyor ve inanın; çok şaşırıyor, üzülüyorum.
Devletimiz büyük paralar harcayıp, binbir meşakkatle bu aşıları temin edip getirtiyor. Sağlık ocaklarında ve hastanelerde bu bedava aşıları yapmak için gece gündüz büyük bir özveri ile çalışan sevgili hemşire kardeşlerimiz ve sağlık elemanlarımız var ve dur durak - demeden emek veriyorlar.
Hepsine de minnettarız..Elleri dert görmesin.
Bütün bu gerçeklere rağmen aşı olmamak için direnmek nedir Allah aşkına?.
Salgın tamamıyla önlenmiş değil, ölen hastalar var.. Ayrıca virüs salgınından korunmak için radyolar, televizyonlar, gazeteler devamlı yayın yapıp duruyor. Uyarıyorlar.
Fakat buna rağmen maske takmayan ve sokaklarda, caddelerde, çarşılarda saygısızca dolaşıp duranları gördükçe sinirden kahroluyorum.
Bu duyarsız insanların artık bu inatlarından vazgeçmelerini rica ederim.
Ucunda ölümler var ve bu mesele, hepimizin sağlık meselesi.." - E.öğrt. MESUDE

TEŞEKKÜR PANOSU

TRAFİK EKİPLERİNE:- "Kayapa TOKİ'deki, 30 Ağustos Zafer Mah. içinde, okul önüne devamlı park eden bir TIR için yakınmamıza yer vermiştiniz.
Bu yayın sonrası, Emniyet Trafik Denetim ekipleri buraya gelip, gereğini yaptı.
Şahsınıza ve Trafik ekiplerinde görevli Ömer Bey (yanılmıyorsam adı buydu) çok ama çok teşekkür ediyoruz. Haklarınızı helal edin. Ve yaradan zor işinizi, kolay kılsın. Saygılarımızla." -Çevre sakinleri adına isminin açıklanmasını istemeyen bir okur.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.