Hava Durumu

Futbol aşkı ve büyük tehlike

Yazının Giriş Tarihi: 07.03.2020 08:17
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.03.2020 08:17

Burası gençlerimizin yıllardan beri futbol maçları yaptığı Soğanlı Futbol Sahası'nın hemen yanı.
Yıllardır amatör küme maçlarının oynandığı bu sahada gençlerimizin yakınları da kendilerini ilgiyle izliyorlar.. Ancak olası ve büyük tehlikeler içinde.

Çünkü;
Soğanlı Sahası'nda maç izleyenler için bir tribün yok.. İzleyiciler tel örgülerin arkasından ana cadde ile adeta içi çe olan kaldırımlar üzerinden maçları izliyor. Ailesinden, arkadaşından eşine kadar herkesin gelip maç izlediği yerde buradan süratle geçen bir araç sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybedip seyircilere çarpabilir ve futbol aşkı adına bir facia yaşanabilir endişesi içindeyiz.
Gerekli güvenlik önlemlerinin alınabilmesini diliyor ve bu çalışmaların gerçekleşmesini bekliyoruz. Saygılarımızı sunarız." - Ercan ÖZKAN ve arkadaşları

NE ZAMANDAN BERİ BÖYLE!..

"Nilüfer, Bursaray İstasyonu'na giderken Ergünkent Sitesi'nin tam köşesinde yolda ciddi bozukluk var. Çukurlar oluştu..
Ne zamandan beri de bu durumu yaşayan çevre sakinleriyiz. Buradan geçme zorunda kalan araçlar önemli ölçüde zarar görüyor.
Sayın ilgili makam sahiplerine duyuruyor ve onarımı bekliyoruz. Saygıyla."
Çevre sakinleri

O SOKAKTAN BİR ŞİKAYET

"Kovukçınar Mh. Kasap Sk. sakinleri olarak hurda toplayanlardan şikayetçiyiz. Sokağımız pislik içinde, fareler cirit atıyor. Kokudan durulmuyor. Ailelerimiz arasında bunları istemiyoruz, duyurun sesimizi ne olur."
C.S.

TELLERLE İÇ İÇE!

"Bursa'nın en eski yerleşim bölgelerinden biri olarak gösterilen Yıldırım ilçemizdeki çeşitli mahallelerde bulunan elektrik iletim hatlarına ait direklerden büyük endişeler duyuyoruz..

Bunun nedeni ise evlerimize çok yakın olan tellerden oluşabilecek akım riskinin yanı sıra direklerin bakımsızlığı ve devrilme riski var.
Çeşitli noktalarda, balkonlardan elimizi uzatsak tellere değecek gibi bir durum var..
Şehrimizin en ücra mahallelerinde bile yeraltına alınan elektrik telleri bizlerin Yıldırım mahallemizde sallanıp duruyor ve tehlikelere gebe.. Herhangi bir ölüm riski yaşanılmadan bu konuda harekete geçilmesini rica ediyor ve saygılarımızı sunuyoruz..
Hasan HARCIOĞLU

BRAVO SİZE SELÇUK BEY

"29 Mart gecesi, konuklarımızı Nilüfer'deki Özlüce bölgesinde bulunan Özdemiroğlu Baklava-Kebap Salonu'nda ağırladık.
Masamıza servis yapan güler yüzlü ve efendi garson kardeşimiz Selçuk Toprakyaran'ın yakın ilgi ve servisinden çok memnun kaldık.
Büyük bir titizlikle görevini başarıyla yapan Selçuk Bey, turizmin adsız kahramanı olan garsonlarımız için örnek bir genç..Kendisini kutluyor ve bravo diyoruz."
Adının açıklanmasını
istemeyen bir okur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.