Hava Durumu

Futbol değil, köşe kapmaca oyunu!

Yazının Giriş Tarihi: 10.07.2021 08:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.07.2021 08:00

"Nisan 2016'da açılan ancak o günden beri soyunma odaları olmayan Orhangazi Yeniköy Sahası'nın son hali Hürspor Kulübü'ne gönül veren bizleri çok üzüyor.

6 yıl önce saha açılınca ilçemizdeki futbol kulüpleri antrenman ve maçlarda rahatlar sanmıştık. Ancak dünya kadar para harcann tesisin üç kuruşluk soyunma odaları tamamlanmadı ve adeta çürüyor.

Geçen sezon antrenmanları ilçemiz Göl Spor Tesisleri'nde yaptık. Teknik ekibimiz ve 30 futbolcumuzun antrenmanlarında sahada aynı anda 3 ayrı kulüp takımı çalıştı. Çoğu kez futbolcular diğer takımın antrenmanı bitsin diye bekledi. Soyunma odalarında da durum aynı. Adeta köşe kapmaca oyunu!.

Modern bir saha yapıldı ama soyunma odaları yok!. Soyunma odaları yapmak çok mu zor?. Biz sporcular olarak bir milli servet heba olmasın diyoruz.

İlgililerin dikkatine sunarız." -Gökhan METİN/ Orhangazi Hürspor Kulübü Bşk.

OKULUN TAM ÖNÜ TIR OTOPARKI!.

"Burası Kayapa, 30 Ağustos Zafer Mah. Şehit J.Er Eyüp Gürsoy İlköğretim Okulu ile Özel eğitim merkezi. Okul önü TIR-kamyon otoparkına dönüyor. Okul zamanlarında da.

Burası jandarma bölgesiyken bu yaşanmadı. Çeşme yanı denen yer servis minibüsleriye dolu. Çeşmede 'araç yıkamak yasak' yazıyor ama bunu gören yok. Belediye yetkililerinin kulakları çınlasın!.

Evet, okul önünde yaklaşık 5 gündür bu koca TIR burada. Özürlü-engelli öğrenci minibüsleri içeri giremiyor. Veli araçları da park yeri bulamıyor.

Çevremizde şahane bir coğrafya. Kırlara çıkayım desen buralardaki bir şirketin kamyonları adreta nefes aldırmıyor. Mangal, piknik ne mümkün?. Trafik umurlarında değil.

Kurtarın bu dertte. Yardım lütfen." -Adının açıklanmasını istemeyen bir okur

YEŞİL TÜRBE'NİN YEŞİL ÇİMENLERİ

"En önemli tarihi semtlerimizden olan ve Yeşil bölgesine adını veren Yeşil Külliyesi'ndeki Yeşil Türbe'de dünyaca ünlü çinilerin rengiyle bütünleşen zümrüt yeşili çimenler yavaş yavaş kaybolmaya yüz tutuyor.

Gazetenizdeki köşenize gönderdiğim fotoğrafta yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri olan Yeşil Türbe'ye çıkan merdivenlerin yanındaki çim alan artık bir toprak parçasına dönüşmek üzere. Gereken sulama yapılsa böyle olmaz.

Ayrıca türbe önüne konan oturma bankı da güvercin pisliklerinden bembeyaz. Kim oturur bu banka?.

Muhterem Yıldırım Belediyesi yetkililerine açıkça soruyorum?:

Yüce değerler kazandıran tarihi eserlerimize bunlar yakışıyor mu sizce?. Ne dersiniz?. Lütfen harekete geçmenizi rica ediyorum."-Asım YILMAZ

KANALİZASYON KUYUSU VE BEKLENEN CEVAP?

"19 Haziran'da gördük. Bugün 5 Temmuz. Yaklaşık bir ay geçti. Mevzu şu:

Nilüfer, Cumhuriyet Mh. Turgut Reis Sk.'ta geniş bir alanın ortasına açılan derin bir kuyu var. Üzeri gelişigüzel tahta ve naylonla kapalı.

Kuyudan çevreye pis kokular yayılıyor. Belli ki bir kanalizasyon çukuru.

Çukuru neden kazıldı, neden işi yapıp bitirmediniz ve neden kapatmadınız?. Verebilirseniz mantıklı bir cevap verin artık!."-Semt sakinleri

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.