Hava Durumu

Gazi Caddesi köstebek yuvasından farksız!..

Yazının Giriş Tarihi: 19.10.2016 05:05
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.10.2016 05:05
“Sabah akşam Osmangazi’deki Gazi Cad.’ni kullanıyoruz.
Gazi Cad. Doğan Sevinç İlkokulu önünden Altı Kurnalar Camii önüne kadar olan kesim tam da adı gibi adeta gazi olmuş bir güzergah. 
Asfalt, pek çok noktada köstebek yuvası gibi delik deşik. Araçlarımızın zarar görmesi bir yana, yaklaşan kış mevsiminden dolayı yağmur suyuyla dolan hendeklerden taşan sular dükkanlara yayalara sıçramaya başladı bile.
Bu caddenin sorumluluğu hangi belediyede bilemiyorum?. Ancak acilen asfalt onarımı ve kaplama  yapılmasını talep ediyoruz.
Teşekkürlerimizle..”
Bir grup çevre sakini okur

Çalışmalar sürüyor

“30/09/2016 köşenizde yer verdiğiniz ‘BUSKİ gerekli çalışmayı acaba ne zaman yapacak?’ başlıklı okur yakınması ilgili birimlerce incelenmiştir.
Gökdere’ye karışan kanalizasyon sorunu çözümüne yönelik çalışmalar, ilgili birimler ile koordineli olarak devam etmekte olup, en kısa zamanda tamamlanması hedeflenmektedir. Bilgilerinize sunar iyi çalışmalar dileriz.”
Büyükşehir Bld. Basın Halkla İlşk. Şb. Md. 

Fıskıyelere ne oldu?..

“Beşevler Bölge Parkı’mızda yer alan ve keyifle seyrettiğimiz, geceleri de ışıl ışıl olan havuzun fıskıyeleri bir süreden beri çalışmıyor. Acaba arıza mı var?.
Yetkililere konuyu köşenizden iletebilir miyiz?
Yaratılmış güzelliklerin devamı için gerekli denetimlerin yapılması gerekmiyor mu? Saygılarımla.” 
Erdoğan ÇIRACILAR

Bir temizlik sorunu daha

“Osmangazi, Atıcılar Mh.’ndeniz. Sokaklarımız oldukça dar. Tek taraflı parklanmalar araç geçişini zorluyor.
Haftanın üç günü çöp toplamak için gelen temizlik araçları sokaklarımızdan geçerken güçlük çekiyor.
Bazen de sadece keyfi olarak rahatlıkla geçebildikleri yerden geçmeyip araçları çektirmek için sabahın köründe evlerin ziline basıyorlar.
Bazen araçlara verdikleri hasarlar da cabası.
Ayrıca; plastik çöp konteynırlarımızı sağa sola atıp kırılmalarına sebep vermelerini söylemeye gerek yok. Bir yılda 2. kez çöp konteynırı değiştirdik..
Bld.’mizden ricamız sabah 8.30’dan sonra çoğu insan işe gittiği için sokaklarda araç kalmıyor, çöp araçları 8.30 sonrası bölgede çalışabilir mi? Veya çarşı bölgesindeki gibi bizim bölgemizde de çöp toplama hizmeti daha küçük araçlarla yapılamaz mı? Çünkü semtimizde araç koyabileceğimiz boş alan, otopark vs. yok. Mecburen sokakta kapı önüne park ediyoruz ve temizlik işçilerinden dolayı da mağduruz.”
Bölge sakinleri

BUSKİ’nin dikkatine!

“Hamitler Mah.’nde oturuyorum. Su sayaçlarımız kartlı. Sayacımlıza su için kontür yüklemek için en yakın yükleme makinesi Yunuseli ve Emek Mah.’nde.
Pazar sabahı suyum bitti ve doldurmak için önce Yunuseli daha sonra Emek Mah.’ne gittim. 
Ancak makinelerin ikisi de çalışmıyordu. Ayrıca makinelerden sadece kredi kartıyla su yüklenebilmesi de kesinlikle kabul edilebilir     bir şey değil.
Bu tür sayaçlar takılmadan önce altyapının sağlanmaması benim pazar sabahı mahalle mahalle çalışan makine aramama sebep oldu.
Mağduriyetlerin giderilmesi için çalışır durumdaki makinelerin çoğalması ve nakit ile de yükleme yapılması gerekiyor. 
Umarım bu sorunu Büyükşehir Bel.ve BUSKİ dikkate alır...”
Selim SATIK
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.