Hava Durumu

Geçit'ten Başkan Dündar'a

Yazının Giriş Tarihi: 11.01.2020 09:59
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.01.2020 09:59

"Osmangazi, Geçit Mah. sakinleri olarak öncelikle Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Dündar ve çalışma arkadaşlarının yeni yılını kutlar, kendilerine kolaylıklar ve başarılar dileriz.

Bizler; Sn. Başkanımız Dündar'ın dikkatine sunmak için köşenize gönderdiğimiz bu mail'le yardım bekliyoruz.

Çektiğimiz fotoğraflardan da açık ve net bir şekilde görülebileceği gibi mahallemizdeki Gelenek Sokak yanındaki boş alan çöp birikintileriyle dolu.. Özellikle rüzgarlı havalarda atık naylon poşetler, çöpler mahallemizin birçok noktasına dağılıyor.

Belediyemizden bu bölgede temizlik çalışmalarını artırmasını mahalle sakinleri olarak önemle rica ediyoruz.

Ayrıca; geçenlerde Osmangazi Belediyesi zabıta ekiplerinin bazı mahallelerde izinsiz reklam tabelalarını kaldırdığını okuduk.

Turgut Özal Caddesi, Geçit Mezarlığı mevkiinde yıllardan beri ve muhtemelen izinsiz olarak konmuş bir reklam tabelası mevcut.

Zabıta ekipleri, bu reklam tabelasının da kaldırılması için çalışma yaparsa çok memnun olacağız.

Saygılarımızla.."

GEÇİT MAHALLESİ SAKİNLERİ

2020'DE İLK GÜZEL SERGİ

"Şehit Doğan Sevinç Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğr. Pınar Şahin'in Osmangazi Halk Eğitim Merkezi'yle yürüttüğü 'Okullar Hayat Olsun Projesi' kapsamında Üç Boyutlu Dekoratif Tablo Yapımı Kursu 5. yılında.
Çalışmayan kadınlara meslek edindirmek, interaktif şekilde okul ortamına kazandırmak, perspektif tekniğini doğru bilgilerle öğreterek, hayata ve olaylara bakış açılarını derinleştirme amaçlı bu kurs, yılın ilk sergisini VM Medicalpark Bursa Hastanesi'nde açtı.


Kursiyer Belma Boz, Filiz Balcı, Hilal Şahin, İpek Fırtın, Nadiye Güzel ve Yasemin Sakarya'nın en iyi eserleriyle açılan sergide çalışmaların tanıtımı ve sanatsal faaliyetlere katkı sağlanmasıyla birlikte hasta ve yakınlarına moral verme amaçlı. Sergide 28 eser bugün son kez izlenebilecek. Tüm sanatseverleri beklerken gösterdiği yakın ilgi nedeniyle Hastane Gnl. Md. Sn. Metin Arslan ve tüm çalışanlarına çok teşekkürler.

Cengiz SAKARKAYA

'BAS-GEÇ ÇALIŞMIYOR'

"Yıldırım, Prof.Tezok Cad. den Mesken bölgesine çıkan yolda yayalara yardımcı bas geç sistemli trafik lambalarında bu sistem bir yıldır çalışmıyor. Bu yüzden lambalar diğer lambalardan farksız çalışıyor. Bu da yaya olmadığında akan trafiği mecburen durdurup aksatıyor. İlgililerin dikkatine sunarım."

TACETTİN TOSUN

HALK OTOBÜSÜ ŞOFÖRLERİNE

"Uludağ Üniversitesi'nden Muradiye yönüne giden bir özel halk otobüsünde 26.12.2019 günü öğle saat 12 gibi yaşlı bir teyze henüz otobüsten inmeden şoförün kapıyı kapatıp hareket etmesiyle zor anlar yaşadı. Yaşlı ve engellilerin toplu ulaşımda şoförlerce dikkate alınması ve toleranslı davranılması için muhtelif zamanlarda BBOİ şoförleri gibi eğitime tabi tutulup hassasiyet göstermeleri için uyarılarda bulunulması gerekiyor. Saygılar."

EMİN ÇAYOĞLU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.